KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Génmódosítás, amelyet ránk akarnak erőltetni (videó)

A fenntartható egészség a tiszta, természetes élelmiszerek fogyasztása által érhető el. A Codex Alimentarius Bizottság pontosan ennek akadályozása végett támogatja a genetikailag módosított – terminátor génnel nemesített – vetőmagok elterjedését, mert akkor egyrészt biztosítja a növénynemesítő cégek termékeinek (a GM magoknak) folyamatos eladását, másrészt elveszik az embertől azt, ami az élet fő célja: a spirituális növekedést. Részletek a www.vitaminszabadsag.com oldalon.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=NFK4sPCXE1A]

Nemzeti InternetFigyelő

 

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Génmódosítás, amelyet ránk akarnak erőltetni (videó)

 1. Itt nem csak a mageladas monipol helyzetenek a megszerzeserol van szo, hanem azon keresztul tartosan belenk juttatott manipulaciokrol is. Nem engedheti meg a vilag, hogy vegigverekedjek ezt a gazemberseget!!!!!!!!!!!!!

 2. Az amerikai szenátus elé kerülő új Élelmiszerbiztonsági törvény illegálissá tenné a zöldségeskerteket
  Az amerikai szenátus elé kerülő 510-es számú törvény az Élelmiszerbiztonság modernizálásáról sokak szerint az amerikai történelem egyik legveszélyesebb törvényjavaslata. A törvény értelmében a kormánynak jogában állna meghatározni kinek biztosít jogot arra, hogy növényt termesszen, illetve azzal kereskedjen. Elfogadása esetén a hátsókertben fejlődő paradicsompalánta sorsáról is Nagytestvér döntene. A kormánynak jogában állna letartóztatni a helyi piacokon saját termelésű zöldségeiket, gyümölcseiket áruló kiskerttulajdonosokat. A bio zöldségek és gyümölcsök szállítása csak a kormány előírásai szerint történhetne, ellenkező esetben büntetőeljárás indítható a gazda ellen.
  „A törvényjavaslat a növénytermesztés és kereskedelem valamint saját fogyasztási cikkeink szabad megválasztása elleni legsúlyosabb támadás. Teljes mértékben alkotmányellenes, ellentmond minden természeti törvénynek, de úgy is fogalmazhatunk, hogy ellentétes Isten akaratával,” mondta Dr. Shiv Chopra, kanadai wistleblower.
  Ez a diktatórikus törvény minden növénytermesztést, beleértve azt is, amit saját hátsókertünkben ültetünk, a Nemzetbiztonsági Minisztérium fennhatósága alá vonna. Ugyanazok az emberek, akik a Közlekedésbiztonsági Hatóságot (TSA – Transportation Security Administration) irányítják és előírják, hogy ma Amerikában teljes testátvilágítás vagy megalázó motozás nélkül nem lehet utazni, ezentúl abba is beleszólhat, hogy ültethetünk-e paradicsomot és paprikát a hátsókertben.
  A törvény felhatalmazná az amerikai kormányt, hogy illegális kereskedelem vádjával („csempészés”) letartóztassa azokat, akik a saját kiskertjükben megtermelt salátát megpróbálják eladni a helyi piacon.
  Amerikának többé nem lenne joga határozni saját élelmiszerellátásáról, átadva a végső döntés jogát a Kereskedelmi Világszervezetnek és a Codex Alimentariusnak.
  A törvény nagyon homályosan fogalmaz, így azt a hatóságok szinte bármire alkalmazhatják. A bio farmok tulajdonosai leginkább attól félnek, hogy a törvény illegálissá tenné a magok kigyűjtését a saját maguk által termelt növényekből. Ezzel a lépéssel a hatalmas, génmódosított technológiát alkalmazó agrárkonszernek, mint a Monsanto, teljes monopóliumot élveznének az élelmiszerellátásban, mivel mindenki tőlük kényszerülne magot vásárolni. A génmódosított magból kikelt növények magja pedig steril, így a magokat minden évben újra meg kellene vásárolni.
  Forrás: NaturalNews
  http://fehersolyom.info/news.php?extend.1055

 3. Ha jol ertelmezem a cikket,akkor arrol lenne szo,hogy az „emberi mivoltunk”-tol akarnak megfosztani minket?
  Mindezt eppolyan eroszakosan,mint a naponta tonnaszam kihordott es a postaladankba keretlenul is belegyomoszolt multis-reklamujsagok eseteben!
  Mar nem eleg a tobb penz,a nagyobb profit?Nem volt sima ugy a H1N1 gyogyszer-uzlet sem (lasd a lengyel egeszsegugyi miniszter eroteljes fellepese).
  Ha a tomeget „haszonallatkent” mar nem lehet hasznalni,akkor pusztuljon?
  De hat kik is azok,akik ezen csucs-szervezetekben ulnek? Es milyen kivalasztodas utjan kerultek oda? Es ki kotelezhet engem arra,hogy a genmodositott magokat vessem el a kiskertemben?
  Beteg emberek,beteg agyaban szuletett rendelkezeseit betartva sajat csaladom,nemzetem eletet veszelyeztessem?
  Kedves Tanarok,akik az ujabb es ujabb nemzedekeket nevelitek-oktatjatok…Itt az emberi sorsokat eldontheto nagyszeru feladat!Megtanitani a (6-18) eves korosztalyokat arra,hogyan manipulaljak,hogyan mossak at az agyat…–,ha nincs kellokepp felkeszulve–.. hogyan valhat agyatlan haszonallatta.
  Ennel fontosabb nem lehet a -meg most is hazugsagon alapulo- tortenelemtanitas sem.
  Ez a tantargy,mindegy,minek neveznenk..szo szerint ..a megmaradas lehetoseget adja a kovetkezo nemzedeknek.
  Mindenutt a vilagban..nemtol,fajtol,borszintol fuggetlenul…
  Keresgelve az interneten,az alabbira bukkantam…
  http://turul.banki.hu/oldalak/uetika/rabeszelo/index.html#TARTALOM

 4. Nem veletlen ,hogy a normalis magyar gazdaember miert harcol oly elszantan a magyar nemzet termofoldjeert,edesviz-keszleteert…Vajon,felfogja-e a varosi fotel forradalmar,vagy a fulke-forradalmista,hogy mirol is van szo?
  Szo szerint:a MAGYAR MEGMARADAS-rol..
  Ideje lenne mar felebredni.
  Nem sajat gondolat,de sajat keseru,20 eves tapasztalatom:
  “A politika ott kezdodik,ahol a tisztesseg es a
  becsulet veget er.”
  A politikusainkat megfizettuk,busas jovedelmet kaptak tolunk,..az adoinkbol.
  Azert,hogy a javunkat akarjak es csakis azt,..massal ne kelljen foglalkozniuk..
  Aztan most megdobbenve latjuk:valoban,a javunkat akartak..NEM KICSIT,NAGYON IS..,hogy az egyik „klasszikust „idezzem.
  Javunkat,javainkat nemcsak akartak,de meg is szereztek.20 ev kemeny munkajaval sikerult csontta kopasztani a nemzetet es benne a magyar ebbert.
  Szoval mar nagyon kene az az uj tantargy…
  Mit is mondott Jozsef Attila?
  „. .. egész népemet fogom
  nem középiskolás fokon
  taní-
  tani! ”
  (1937. április 11.)
  Emlekeztetoul,megegyszer:
  http://turul.banki.hu/oldalak/uetika/rabeszelo/index.html#TARTALOM

 5. Ha az USA ezen gondolkodik, akkor a fidesz tuti, hogy nálunk bevezeti.
  Asszem, ideje lenne már egy kénköves eső, ami az emberi nemet eltakarítja a föld színéről. Akárhányszor újra kezdhetjük, mindig lesznek akik idáig fajulnak. Mert a két legnagyobb mozgatórugó a „ne kelljen” és a „nem elég”. Ennek az okára pedig az ember hiúsága miatt nem képes rátalálni, mert „az embert Isten a saját képére és hasonlatosságára teremtette”. Én azt mondom, hogy vagy ne húzzuk le ennyire Istent, vagy ne emeljük fel ennyire az embert.
  Már nálunk is tervezték a gazdák által megtermelt növények magjaira a jogdíj megfizetését. Azt az indokot hozta föl a nagyokos mezőgazda (asszem akkor még a Budai volt az, aki ma elszámoltat), hogy azért kell a jogdíj, hogy a fejlesztések költségeit tudják miből fizetni. Arra már nem tért ki a nagyeszű, hogy ha a gazda visszaveti azt a magot, akkor úgy dönt, hogy nincs szüksége azokra a fejlesztésekre, aminek az árát lenyúlják tőle.

 6. Mit is szeretnek,mondjuk mostansag?
  „Arról van szó, ha te szólsz, ne lohadjunk,
  de mi férfiak férfiak maradjunk
  és nők a nők – szabadok, kedvesek
  – s mind ember, mert az egyre kevesebb…
  Foglalj helyet. Kezdd el a mesét szépen.
  Mi hallgatunk és lesz, aki csak éppen
  néz téged, mert örül, hogy lát ma itt
  fehérek közt egy európait.
  1937. január eleje ”
  http://magyar-irodalom.elte.hu/sulinet/igyjo/setup/portrek/jozsefa/thomas.htm

 7. A Monsanto menjen a pics@ba !!! Nekünk itt Magyarországon KUSS a nevük!!! Semmi közünk egymáshoz. Adják el a hülyeségeiket a marslakóknak!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük