KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Gaudi is arra biztatja Dúró Dórát, hogy tartsa meg mandátumát

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az elmúlt napokban rejtélyes okból nem tudtam szerkeszteni a közösségi oldalamat, így nem tudtam feltenni ezt az interjút, amelyet múlt szombaton adtam a 888.hu-nak. Ezt most pótlom. Sajnos azóta csak újabb szomorú bizonyítékok keletkeztek arról, hogy az általam elmondottak ülnek és a szakadás elkerülhetetlen. Az eredeti, nemzeti radikális irányba való visszatérést szorgalmazó Toroczkai Laci elleni fegyelmi eljárás elindítása és Dúró Dóri puccsszerű kizárása a frakcióból és – rendeltetésellenes joggyakorlást és joggal való visszaélést megvalósító, jogilag és morálisan is érvénytelen és hatálytalan – „visszahívása” a megélhetési pártélősködők részéről nyilvánvalóvá tette, hogy a Jobbik mélyrepülése a megsemmisülés irányába tovább folytatódik…

Arra biztatom magam is volt képviselőtársamat Dórit (aki több mint két évig volt közvetlen „padtársam”), hogy ne adja fel, és az esküjéhez, elveihez és a nemzethez hű kitartással szolgálja nemzetünket képviselőként, legyen a nemzet lelkiismerete, ha már a lelkiismeretlenek totálisan meggyalázzák mindazt, ami a nemzeti radikális hazafias közösségnek fontos.

Itt az idő minden nemzethű jobbikos képviselő számára, hogy eldöntse: eltűri-e a nemzeti radikális értékeket eláruló opportunista Jobbik vezetés balliberális és sorosista érdekeket szolgáló ámokfutását és az elvhű hazafiak módszeres levadászását a legrosszabb bolsevik időket idéző módszerekkel vagy az elvhű hazafiakkal tart, hogy a nemzet szolgálatát az árulóvá vált vezetéstől független képviselőként folytathassa !

Forrás: Facebook

Elkerülhetetlen a szakadás a Jobbikban – 888.hu interjúmAz elmúlt napokban rejtélyes okból nem tudtam szerkeszteni a…

Geplaatst door Gaudi-Nagy Tamás op Woensdag 30 mei 2018

Kapcsolódó: Gaudi Nagy Tamás: Elkerülhetetlen a szakadás a Jobbikban

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Durva lehűlés jön, húsz fokot is visszaeshet a hőmérséklet

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük