Gaudi: az EU-t háttérhatalmak irányítják, 2030-ig ki kell lépni!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetőjének 21 perces elemzése: – a háttérhatalmak által irányított, nemzetállamokat felszámolni kívánó Európai Unió és az EU diktátumok ellen fellázadt, nemzeti önrendelkezés útját járó hazánk, illetve a kölcsönösen előnyös nemzeti együttműködés útjára lépni kívánó közép-európai régiós országok viszonyáról, – az európai hazafias erők jövő évi európai parlamenti választásokon várható győzelemről, – a migrációt szervező és a hagyományos európai értékeket romboló Soros-birodalom ellen szükséges szankciókat bevezető, Stop, Soros ! törvénycsomag és Alaptörvény módosítás, továbbá a Szent Korona eszme fontosságáról.

A nemzeti jogvédő szerint nemzeti megmaradásunk érdekében elkerülhetetlen a megfelelően előkészített és jól ütemezett kilépés az EU-ból, addig pedig az EU-ból a lehető legtöbb forrást ki kell venni és nemzetépítő célokra kell fordítani , bár még így is bőven negatív az egyenleg a csatlakozás előtti időszakban már bekövetkezett és veszteségek, és azóta jelentkező hátrányok miatt.

Szerinte a magyar miniszterelnök kormányfőbeiktatási beszédében vázolt, 2030-ig tartó nemzetépítő program nagyon helyesen már ez EU-n kívüli létet célozza.

Az EU helyett életre kell hívni a kölcsönös előnyök mentén működő, egyenjogúság elvén alapuló, nemzeti önazonosságot és a nemzeti szuverenitást tiszteletben tartó, bevándorlóktól védett, közép-kelet európai együttműködést. Felidézte a 2003-ban, a tisztességtelen EU csatlakozási népszavazás időszakában, az EU ellenes hazafiak részéről a csatlakozás ellenében kifejtett figyelmeztető érveket (http://sfkornyek.szabadsagharcos.org/…), amelyeket az elmúlt 15 év teljes mértékben igazolt.

Kiemelte: Európa sírásói egyre aktívabbak, de Európa megmentői is, akik élharcosa hazánk: a jövő évi európai parlamenti választásokon esélye van annak, hogy a nemzeti önrendelkezés hazafias erői földcsuszamlásszerű győzelmet aratnak. Ezzel elkergethető a háttérhatalmi érdekeket szolgáló Juncker féle bizottság, az EP-ben is a hazafias többség veheti át az irányítást, ezzel megnyílhat az esély arra, hogy a a jelenleg egyre inkább a föderális, szovjet típusú birodalomépítés irányába tartó EU helyett a Nemzetek Európájának konföderális modellje valósuljon meg az őshonos európai nemzetek megmentése érdekében.

Az előadás 2018. május 26-án dr. Halász József, Szent Korona értékrend talaján kidolgozott, Gondoskodó Magyarország program (http://szkertekrend.hu/GM1.pdf) megalkotója által szervezett nyilvános eszmecsere során hangzott el Budapesten.

Almásy Digital Studio

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Feliratkozás!

9 thoughts on “Gaudi: az EU-t háttérhatalmak irányítják, 2030-ig ki kell lépni!

 1. Én ezekkel az embetekkel nem építenék nemzeti Magyarországot, új arcok kellenek.
  Nem kell a soros féle vonal, nem kell a natanju féle vonal sem, melyet a fidesz teljes erejéből támogat, de úgy, hogy minden hazafias cselekedetet eltipor.
  Nem kell nekünk új gazda.
  Nem kell, hogy tovább lopják vérünket, lelkünket
  Igazi Magyar szellemnek kell Magyarországot óvnia.
  Orbán és társai súlyos károkat okoztak úgy szellemi szinten, mint anyagi szinten.

  Atilla

  1. Az orbáni alaptörvény érvénytelen – törvénytelen, melyet 2012.01.01. –től alkalmaz a tudatlan magyar néppel szemben! Azért törvénytelen, mert nincs jogalapja! Azért nincs jogalapja, mert nem az alkotta meg, aki arra hívatott! Ezt én így látom, kérdezem ügyvédurat és kérem, válaszoljon, jó látom e?

   1. Kedves admin – amit oda írtam, nem írtam másoltam amit a gépem kiirt, tehát nem jelent meg az írásom – újból kellett írnom emlékezetből és ez bosszantó volt! Köszönöm megértését!

    1. Kedves László, semmi probléma, én köszönöm, hogy visszajelzett. Sajnos előfordulhatnak olyan technikai gondok, amelyek tőlünk függetlenek. Én is kérem megértését.

     Üdvözlet.

 2. Ma ezt a levelet kaptam:
  2018. június 2.
  Kedves LASZLO!
  Nincs a világon nehezebb feladat, mint elhúzni a függönyt életünknek azon a színpadán, amin nem terem már babér, és átvonszolni a fenekünket egy másik színpadra.
  Arra a színpadra, amelyiken a mi zenénket játszák. Ahol pont a mi ütemünkre fütyül az élet.
  Viszont a világon nem tartogat semmi nagyobb jutalmat, mint amikor vesszük a bátorságot és megtesszük ezt.
  Amikor megértjük hogyan huzaloztuk be egy helyben topogóra saját viselkedésmintáinkat a legédibédibb történetekkel, az lesz az a pont, amikor tudni akarjuk, hogyan lehet új történeteket írni, új szereplőkkel, új színpadon.
  A júniusi 4 alkalmas online storytellingen erre fókuszálunk. Mutatok neked néhány embert, akik úgy robbantották le saját korlátaikat és lettek csúcssikeresek az életben, hogy megértették a szívük mélyén duruzsoló kis hangocskát, aki a világ legjobb színpadi súgója. Soha többet nem tévesztesz a jeleneteidben, ha megtanulsz odafigyelni rá.
  4×1 óra a számítógéped előtt egy csendes szobában, és egy új világ fog kitárulni előtted.
  stb….
  miért jutott eszembe ez az írásom?
  A TOPOROGTATÓK
  Az egy helyben toporogtatód halálos ellenséged – a lendületet adó a barátod!
  Most legutóbb egy toporogtató lebukott dr. Kriston István ügyvéd – a devizások szélhámosaként!
  https://www.facebook.com/hu.janos.hajnal/posts/2040413992838041

  László Kiss GT:”Amit tesznek, az egyrészt a diktatúra átmentési kísérlete, a diktatúra hozzásegítése ahhoz, hogy kiszabaduljon a maguk létrehozta csapdából.”
  HJ: érdekes elmélet.
  Mivel a linkekhez nem férhetek hozzá – reagálásom rövid lesz és határozott állítás!
  Az egyik egy helyben toporog – a másik lendületben van! Tudjátok, aki egy helyben toporog-tatja a lendületet az a bitorló hatalom szándékát hajtja végre – azt nem írom le, hogy ezt a feladatot kapta, mert nem tudom bizonyítani!
  De aki aktívan nap mint nap, lendületben van , és teszi a dolgát az nem tetszik a bitorló hatalom urainak! E logika bizonyítja eddig általam leírtakat! Hazudnák, ha nem fogalmazódott volna meg bennem is GT. Fent idézet leírása, sőt legelőször már arra gondoltam, de amikor megtudtam, hogy csak egy évet kér a néptől – végérvényesen elvetettem kételyeimet! Csak így tovább GT. ÉS MINDANNYIAN, AKI CSAK TEHETI, TELJES ERŐBEDOBÁSSAL TEGYE DOLGÁT, MERT TUDD, A SIKER, NEM MARAD EL! Akkor, ha olyat teszel, hogy a diktatúra médiája is, ha akarja, ha nem, lehozza – van ilyen ? Van!
  Zoli Mehes Ha már a háborúk:
  Az öt Rothschild-fivér anyja mondta: „Ha a fiaim nem akarnák, nem lenne háború!”.

  Henry Ford-idézetek:

  „Zárjátok börtönbe az ötven leggazdagabb bankárt, és nem lesz háború többet a földön.”

 3. „Henry Ford -idézetek:
  Ahogy már megfogalmazta anno George Washington tábornok,vagy Benjamin Franklin, Mária Terézia, Napóleon, Voltaire, Richard Wagner,és lehetne sorolni a végtelenségig. De valahogy nem akaródzott a józan észre hallgatni. Ha az éppen hatalmon lévők szóvá merik tenni az aljasságukat,halniuk kell,ahogy az elnökök közül Kennedynek is,vagy Kadhafinak. Mindent és mindenkit elpusztítanak,vagy megvesznek ha nem az érdekeiket szolgálja. A ma hatalmon lévők a zsidóságot szolgálják,ők meg a halált,”mert ti ördög atyától valók vagytok,mert ember ölő volt az kezdettől fogva.”
  „háborúk a zsidók aratásai. Ezekért az aratásokért kell a keresztényeket megsemmisítenünk és az aranyaikat magunkhoz venni. Már száz milliót megsemmisítettünk, és még messze nem vagyunk a dolog végénél.
  Nekik a halál a cél,nem az ÉLET. Ezeket szolgálják a világ vezetői.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük