KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Franciaország ma kísérleti terep? Hazánk lesz a következő? 2. rész, hazánk

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A kormány által kezdeményezett, úgynevezett betelepítési kvóta ellenes népszavazás kérdése: „Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?” Ha Önök történetesen nem emlékeznek már a Fidesz tavalyi kvótaellenes petíciójának szövegére, hát én most idézem: „Azzal, hogy csatlakozott a petícióhoz, Ön is nemet mondott az értelmetlen és jogtalan betelepítési kvótákra.”

Kérem, olvassák el újra a népszavazásra bocsátott kérdést, és a petíció szövegét is!!! Ezek után kérdezem: arról szól a népszavazásra bocsátott kérdés, mint amiről a korábbi petíció, amit esetleg Ön is – teljesen jogosan – aláírt? Ugye inkább arról szól, hogy Ön, aki teljes mértékben elutasítja a kötelező betelepítést, a petíció aláírásakor, mint szuverén egyén döntött! Viszont a népszavazás során Ön lemond egyéni véleményéről és a döntést az országgyűlésre bízza! Arra az országgyűlésre, aki már számtalanszor átverte a magyar állampolgárokat, pl. lásd: termőföld eladások! (Az „országgyűlés” a cikk folyamán szándékosan kisbetűvel íródik, ugyanis ma, és egyben régóta, ilyen valójában nincs!) A mai – és a korábbiakban is – országgyűlésben egyéni érdekek dominálnak! Vagyis most Orbán és közvetlen haveri köre dönt valamit, és a képviselők azt megszavazzák, mert ettől függ anyagi gyarapodásuk! Hiába a „pártfegyelem” nagy úr! Főleg akkor, ha valakiknek azon anyagiak – jó nagy morzsák – múlnak! Most arról van szó, hogy a „népszavazásra” aljasul feltett kérdés, lehetőséget ad Brüsszel zsarolására: ti brüsszeli gyerekek vagy elnézitek nekünk az államilag törvényre emelt lopást, és ahhoz továbbra is folyósítjátok az anyagiakat, azok felhasználását nem ellenőrzitek, vagy mi, az országgyűlés, (és nem a magyar emberek) megtagadjuk a kvótát? Válasszatok ti ott Brüsszelben, annak tükrében, hogy olyan sarkalatos, 2/3 –ot igénylő törvények meghozataláról kell döntenünk a közeljövőben, melyek a kifejezetten csak és kizárólag a háttérhatalmi érdekeket szolgálnak!

Tessék már megérteni végre: a tömegpszichológia fegyverét használja a Fidesz ellenünk! Mi is ez? Bedobjuk „petíció” keretében a Brüsszel által diktált kötelező kvóta ellen a magyar nép elutasító álláspontját! De népszavazásra már csak azt bocsátják, hogy Ön kedves, vagy már kedvetlen állampolgár, megerősíti-e az országgyűlés jogát a közeljövőben meghozandó, 2/3 –ot igénylő törvények meghozatalára, majd ennek okán kiváltott elégedetlenségek nyomán a rendkívüli állapotok bevezetésére, amelyeket csak ismét 2/3 –ot igénylő többséggel lehet módosítani, ilyen pedig a jövőben (Fidesz után) biztosan nem lesz! A cél eléréséhez mi kell? Mindössze hivatkozni arra, hogy a magyar nép elutasítja a kötelező betelepítési kvótát, de elhallgatni azt, hogy valójában arról szavazunk majd, a magyar nép megbízik-e az országgyűlés döntésében! Ön nem ezt hiszi? Kérem, magyarázza másként, hogy az óriásplakátokon mindössze az van: „Üzenjünk Brüsszelnek, hogy ők is megértsék.” Az M1 csatornán futó reklámokból is az folyik: a magyar nép elutasítja a kötelező betelepítési kvótát és erről fogunk népszavazni! Szó nincs ott arról, hogy ezt a döntést végső soron az országgyűlés kezébe helyezzük! Vagyis nem mi döntünk! Az országgyűlés fog döntést hozni, a pillanatnyi politikai- és anyagi érdekeik szerint! Na, ez a tömegpszichológiai fegyver! Elhintjük a köztudatba, amit biztosan tudunk: neked magyar állampolgár nem kellenek migránsok! Erre hivatkozunk hónapokon keresztül, így a nép figyelme csak arra irányul, hogy a Fidesz a nemzet javát akarja! Pedig vagy igen, vagy nem, attól függően, hogy az anyagi érdek mit diktál! Én azt látom, hogy a „magyar” kormány összejátszik Brüsszellel! „Vakulj magyar, ne láss tót!” –elve.

Természetes, hogy ebben az országban egy miniatűr kisebbség kivételével mindenki elutasítja a kötelező betelepítési kvótát! Én is! Ám mivel nem közvetlenül szavazunk a kvóta elutasítására, hanem a döntést az országgyűlés kezébe adjuk, a „NEM” válaszok többségével fel fogjuk hatalmazni arra is az országgyűlést, pontosabban megerősítjük az országgyűlés jogát, Hazánkat és népünk életét hátrányosan érintő más törvények meghozatalára! Mikre is gondolok?

  • Névlegesen a „balti államok javaslata”, – valójában amerikai érdek, melynek támogatásában a lengyelek a leginkább elkötelezettek – mini schengen megteremtését célozza a NATO csapatok Európán belüli gyors és szabad mozgására. Az országgyűlés felhatalmazást fog adni arra, hogy a NATO csapatok úgy vonulhassanak át Hazánkon vagy éppen Hazánkba, hogy azok ellenőrzéséről jogilag is végleg lemondunk! (Fidesz után 2/3 –d úgysem lesz!) (Alaptörvény 1. cikk (2) i) pont: az Országgyűlés „i) különleges jogrendet érintő, valamint katonai műveletekben való részvétellel kapcsolatos döntéseket hoz;”) Vagyis a jövőben még csak jogi lehetőségünk sem lesz arra, belenézzünk a NATO ponyvával letakart járműveibe, hogy azokon atom- vagy biológiai- esetleg más tömegpusztító fegyver nem került-e elhelyezésre? Nem hoznak-e be olyan technikát, amely miatt, mint felvonulási terület, potenciális célpontnak tesszük ki Hazánkat és a magyar népet, stb. Hozzájárulásukat várhatóan meg fogják adni, mit sem törődve azzal, hogy Hegyeshalom felöl Ukrajnába vezető leggyorsabb közlekedési útvonal: M1, M0, M3. Mi történik, ha egy hanyagul rögzített pl. anthrax (lépfene) tartály az M0 –on balesetet szenvedett járműből kiesve, „véletlenül, a körülmények kedvezőtlen összejátszása folytán” megsérül? Kipusztul a fél ország, parlamentünk, meg mint Pilátus mossa kezeit! Már legalábbis akik esetleg életben maradnak abból, és az agyonverést is megússzák.
  • Ha egyszer már ez ügyben összeül a t. Ház, miért ne szavazzon arról is, hogy Romániához hasonlóan, valamilyen bázist, rakétavédelmi, vagy támadó fegyverzettelepítést és üzemeltetést engedélyezzen az amerikaiaknak Hazánk területén? (Alaptörvény 47. cikk „2) Az Országgyűlés a jelen lévő országgyűlési képviselők kétharmadának szavazatával dönt – a (3) bekezdésben meghatározott esetek kivételével – a Magyar Honvédség külföldi vagy magyarországi alkalmazásáról, külföldi állomásozásáról, valamint a külföldi fegyveres erők magyarországi vagy Magyarország területéről kiinduló alkalmazásáról, magyarországi állomásozásáról.”) Ennek hatása az, hogy a „magyar” országgyűlés közvetlen célpontnak teszi ki Hazánkat! Ha ezt megszavazza a „magyar” országgyűlés, az már közvetlen háborús előkészületre utal!
  • Az EU tagállamai és az USA közötti szabadkereskedelmi egyezményt (TTIP) ez év őszére tervezték elfogadni. A „magyar” kormány üdvözítőnek tartja ezt az egyezményt, holott mint írtam Hollande, és az egyik német (talán mezőgazdasági?) miniszter, újabban a német alkancellár is inkább elutasítaná azt, nem beszélve az EU polgárainak többségéről! Az egyezmény elfogadása Hazánk szuverenitásának feladásával jár, egyúttal nemzetközi nagyvállalatok kénye-kedvének teszi ki országunkat, hiszen azok – vélhetően sikerrel – irdatlan összegekre perelhetik az államot, ha az olyan törvényt hoz, vagy tart életben, mely nekik nem tetszik!(Alaptörvény 1. cikk Az országgyűlés „(2) d) felhatalmazást ad a feladat- és hatáskörébe tartozó nemzetközi szerződés kötelező hatályának elismerésére;”) Vagyis a TTIP inkább mutat az USA vezette Európai Egyesült Államok megteremtésének irányába, a nemzeti önrendelkezés teljes feladására, mint „szabad”kereskedelemre!
  • A „magyar” kormány szerint (lásd itt: http://kvota.kormany.hu/) évente 15000 embert kellene betelepíteni Hazánkba. Azért, hogy ezt ne kelljen elfogadni, annak „egységára”: 80 millió Ft/fő, amit az uniónak kellene megfizetnünk. Ha jól számolom, akkor ez 1200 milliárd forint, csak az eddig Európába érkezettekkel számolva. De még jönnek, és jönnek… „Ezt az irdatlan összeget nem tudjuk kifizetni, vagy komoly adóemelésekre lesz szükség” – hallom már előre a népszavazást követő kormányzati kommunikációt. „Értsék meg „a zemberek” ezt nem tudjuk kigazdálkodni, tehát el kell fogadni a kötelező betelepítési kvóta ránk eső részét!”Vagy: „Azért, hogy a magyar embereket ne kelljen új adóval megterhelni, önkéntesen befogadunk 7000 migránst, ami ugye mégiscsak kevesebb, mint a kvóta.” Mondá’ majd ugyanaz az Orbán Viktor, aki nekünk most még egészen mást mond. (Ebben saját bevallása szerint is nagy gyakorlata van: „…ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok.”) És ha a köztudatba bedobott befogadandó migránsok számánál kevesebbet fogadunk be pl. önként, azt nagy magyar sikernek fogják lekommunikálni!
Ez is érdekelheti:  Német hírszerzés: 2023-ban Ukrajna az ISIS tranzitállomása volt

Már a vázolt egyik leendő törvény(ek) meghozatala után úgy fogunk ott állni, mint akit nyakon öntöttek jó adag hidegvízzel! Tulajdonképpen ránk szakad az ég, és tehetetlenek vagyunk! Még azt sem mondhatjuk: nem ilyen lovat akartunk! Ha békésen tüntetünk? Közénk küldenek 100-200 ugyanolyan kopasz, fizetett „erőművészt”, mint Nyakó Istvánnal tették a Nemzeti Választási Irodánál, – változatosság kedvéért sí álarcban – és összetűzést provokálnak a rendőrséggel. Persze a „kopaszok” egy idő után úgy eltűnnek, mint Orbán Viktor 2006 október 23. –án a tömeg feltüzelése után, csak nem páncélozott járművel, ahogy annak idején a főnök. Jöhetnek az azonosító szám nélküli héberül (is?) beszélő rendőrök, majd távozhatunk összeverten, kilőtt szemmel! Így majd lesz ok a rendkívüli állapot bevezetésére, melyhez 2/3 –os többség kell, és az rendelkezésre áll! Ezt követően az országgyűlés nem oszlatható fel, marad Orbánnak a 2/3, nekünk meg Orbán. Alaptörvény 48. cikk „(7) Rendkívüli állapot vagy szükségállapot idején az Országgyűlés nem mondhatja ki feloszlását, és nem oszlatható fel. Az országgyűlési képviselők általános választását rendkívüli állapot és szükségállapot idején nem lehet kitűzni, és nem lehet megtartani, ilyen esetben a rendkívüli állapot vagy a szükségállapot megszűnésétől számított kilencven napon belül új Országgyűlést kell választani.” Mivel arról is az országgyűlés dönt, hogy mikor kerül megszüntetésre a rendkívüli állapot, no az eltarthat egy darabig… Franciaországban már november óta tart, és talán júliusban sem lesz vége. Persze itthon majd mondani fogják: „A két választás közötti félidőben, népszavazáson „a zemberek” bizalmukról biztosították az országgyűlést! Hát akkor mégis mit akartok?”

Lázálom? Meglehet! Tudják mit? Inkább az legyen! Én kívánom ezt a legjobban!

De sajnos nem nagyobb lázálom, mint a „magyar” kormány Schengen 2.0 akciótervének pl. 4. pontja:     „Az Európai Unión kívül

Ez is érdekelheti:  Századvég: Kudarcok sorozata és elégedetlenség kíséri Ursula von der Leyen EB-elnökségét

A menekültügyi eljárásokat az EU területén kívül, zárt és őrzött hotspotokon kell lefolytatni, az EU területére történő első belépés előtt. Az EU-nak pénzügyi hozzájárulást kell biztosítania a megfelelő tartózkodási körülmények és a biztonságos hotspotok kialakításához.” lásd:http://www.kormany.hu/hu/miniszterelnoki-kabinetiroda/hirek/tizpontos-akcioterv-a-migracios-valsag-kezelesere

Európa felé, egyes hírek szerint milliót meghaladó, más hírek szerint több milliós tömeg tart. Kérdezem: Hol lehet találni olyan EU-n kívüli országot, amely önként (esetleg még dalolva is) vállalja, hogy százezer, vagy millió számra áramoljon be hozzá – a földkerekség minden égtája felöl – az agresszív migránsözön, és várakozzon ott addig, amíg a biztonsági szolgálatok a menedékkérőt leellenőrzik, majd valamely EU ország – a biztonsági ellenőrzések lefuttatása után – befogadja őket?Amerikában, ahol talán nem a legrosszabb titkosszolgálatok működnek, hónapokig, akár egy évig is eltart egyetlen egy ember biztonsági ellenőrzése! Kiszámolná valaki, hogy ilyen zárt, őrzött hotspot felállításához mekkora létszámú őrszemélyzet kell, és mennyibe kerül annak üzemeltetése? Kiszámolná valaki, hogy mennyibe kerül egy nagyváros méretű hotspot felállítása, és mekkora terület kell annak? És ebből nem csak egyre lenne szükség! Végül kiszámolná valaki, hogy több százezer „balhés” és szex éhes ember hónapokon át történő lenyugtatásához mekkora mennyiségű bróm kell? Ilyen ország, vagy inkább ekkora szabad terület egyébként csak a Holdon, esetleg a mesében létezik! Van olyan ország, mely felvállalná a hotspotból való erőszakos kitörés, majd az azt követő fosztogatás esetén (ezzel pedig számolni kell) a fegyverhasználatot, amit aztán az EU összes vezetője megbélyegez? „Más farkával a csalánt” tipikus esete. Ennyit a lázálmokról… És ez nem az enyém, hanem Orbán Viktoré!

Brüsszel kötelező betelepítési kvótáját, az önkéntes átvételt is, el kell utasítani, kerül, amibe kerül! Viszont rá kell kényszeríteni a kormányt és az országgyűlést, hogy a kvótáról szóló kérdést így tegye fel pl.:

Ez is érdekelheti:  Századvég: Kudarcok sorozata és elégedetlenség kíséri Ursula von der Leyen EB-elnökségét

Akarja Ön, hogy az Országgyűlés kötelező jelleggel elutasítsa idegen kultúrájú, vallású emberek, Hazánkba bármilyen módon történő betelepítését?

Én leszek az első, aki a kérdésre adandó válaszok közül az „IGEN” válaszok mellett fog kardot rántani! Ha viszont a jelenlegi kérdés kerül a szavazólapra, nem megyek el a népszavazásra!

Másik lehetőség, hogy ÖSZZEFOGUNK VÉGRE, és mi magunk szervezünk egy népszavazást a fenti kérdéssel, és a kormány által feltett kérdésre egyáltalán nem válaszolunk! Nem látok más kiutat a jól felállított csapdából! Hacsak…? Hacsak, nem az unióból és a NATO-ból történő kilépést kellene most már tényleg népszavazásra bocsátani! (Ez idáig ellene voltam ennek, attól félve, hogy eltaposnák Hazámat, de mára már úgy tűnik számomra, ezt így is-úgyis megteszik!) Népszavazással léptünk be azokba a gittegyletekbe, hát Alaptörvény ide, vagy oda, (hiszen az belépésünkkor még nem is létezett) népszavazással ki is léphetünk azokból a szervezetekből!

Összefoglalva: Franciaországban a nemzeti oldal tudja, mit nem szabad tenni! Migrációellenes retorikával rátelepedni a munkavállalók harcára! A magyar nemzeti oldal abban különbözik, hogy nem akarja felfogni, hogy most kell megállítani Orbán ámokfutását, – a „demokrácia keretében” – mert az érvényes népszavazás után már nem lehet! Az un. „magyar virtus”, – népszavazást követő Hazánkat veszélyeztető törvény(ek) elfogadása után – fejjel a falnak menni, inkább a nemzeti oldal kivéreztetéséhez fog vezetni! Félek, az un. „nagy nemzeti honlapok” átgondolatlanul erre fognak uszítani, s közben a Fidesz kommunikációjával a szemünkbe röhög!  

Vagyis: Össze kell fogni, a kormány által, aljas módon megszövegezett „népszavazást” el kell utasítani, és egy általunk – lehetőleg neten szervezett – valódi népszavazást kell elindítani, pl. a pirossal kiemelt kérdéssel! Vagy meghátrál a kormány a népszavazásra feltett kérdés tekintetében, vagy mi magunk a „demokrácia” játékszabályai szerint utasítjuk el azt, a nép érdekét szolgáló, de általuk – a háttérhatalom kiszolgálói által – bizonyára el nem ismertnek nyilvánított valódi népszavazással. Ha nem így teszünk: elbukhatunk örökre, mert a „magyar” kormány az amerikai gazdasági- és katonai érdekeknek behódolni látszik, ami akár végső soron háborúba is sodorhatja Hazánkat! Azt sem szabad elfelejteni, hogy az országgyűlésnek ma is meg van a jogosultsága Brüsszel által szorgalmazott kötelező betelepítési kvóta elutasítására! Akkor miért nem élnek azzal most? Főleg, hogy a peticíó eredményét is ismerik, vagyis tudják mi a népakarat!

Döntsön mindenki saját szabad akaratából népszavazás ügyben! A célom nem a meggyőzés, hanem a népszavazásban rejlő potenciális veszélyek megismertetése (melyekben persze tévedhetek is akár).

Egy NIF-en megjelent hozzászólásra reagálva: Kedves Mari néni, Józsi-bácsi! A fentieket nem tudom rövidebben leírni, hiszen előző „Segélykiáltásomat” sem értették meg állítólag! Többször el kellene talán olvasni a fentieket, vagy legalább az „Összefoglalva:” után írottakat!

Magyarok! Már több mint 700 éve élünk együtt a cigánysággal! Ennyi idő alatt meg kellett volna tanulnunk, hogy mást mond a „roma” haveri körben pl. egy betörés után:

  • „Jó fogás volt, veszek a zsákmányból az asszonynak egy gyémánt nyakéket.”

és megint mást a bíróságon:

  • „Én ott sem vótam…”

Ez a szemforgató politika zajlik ma az „ország gyűlésén” belül, és a kormányban is!

Madarász László
-vége a sorozatnak-
forrás: magaspart.hu
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Franciaország ma kísérleti terep? Hazánk lesz a következő? 2. rész, hazánk

  1. Ez a kérdés olyan nyakatekert hogy a fél ország nem tudja értelmezni. De hogyan vették rá azt a magánembert,aki előtte már beadott egy értelmes kérdést,ami arról szólt,hogy MI dönthetünk migráns ügyben ? Megfizették,vagy megfélemlítették ? És hogyan került a tudomásukra a neve és a címe???? Csak úgy,kiadták ?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük