KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„Fogadatlan prókátornak, ajtó mögött a helye…” – néhány szó Böjte Csabához

Felfoghatatlan az az arcátlanság, amelyet alkalmaz Főtisztelendőséged, és amellyel igen rossz hírbe keveri a Magyar Katolikus Egyházat, amelyhez Önnek a világon semmi köze nincsen! Azt, hogy Ön dr. Erdő Péter Őeminenciáját, mint saját főpásztorát emlegeti és ezzel Ön azt akarja elhitetni a közvéleménnyel, hogy Ön itt Magyarországon bennfentes, szintén provokációnak kell tekinteni. Hiszen Ön, mintegy reklámember, a magyar bíboros programját hirdeti lépten-nyomon, és ismét – mint mindig –, a gyermekekkel takarózik, amikor németországi programjairól, egy Önnek még hitelt adó magyarországi, kormány közeli lapban mesél. Gondolom, arra számít, hogy a „messziről jött ember azt mond, amit akar” mondásunk alapján, Önnek a Németországi magyarok majd összedobnak valami nagyobb összeget, amit számla nélkül zsebre tehet, mint teszi ezt mindenütt, ahol jár. Igaz, ezek a pénzek egyre csökkennek, mert hála Istennek már sokan felismerték azt a hálózatszerű és a gyerekek kárára menő, folyamatos tarhálást, aminek az anyagi haszna korántsem a gyermekekre fordíttatik.

Ám, visszatérek a Bíboros Úr személyének védelméhez.

1./ Önt Böjte Csaba, a Budapest-Egszergomi érsek sehová nem hívta meg és nem hatalmazta fel arra, hogy Aachen-i miséjére hivatkozzék, amikor tarhálni indul Düsseldorfba és környékére!

2./ Önnek, mint előttem ezt már megírták, semmi köze nincs az Esztergom-Budapesti főegyházmegyéhez, mert az Ön egyházi elöljárósága a gyulafehérvári egyházmegye érseke, Kovács Gergely. Azt nem tudom, hogy Ő miért nem tudja Önt kordában tartani, s miért engedik állami és egyházi vonalon is ezt a pénzügyi ámokfutást, amelyet Ön egyre arcátlanabbul tesz, s miért nem járnak el Ön ellen, hiszen az Ön alapítványánál évek hosszú sora óta szexuális abúzusok történnek gyermekek ellen, de Ön ártatlanul mossa kezeit, és még mindig dolgozik Önnél olyan ember, aki ezen abúzusokban részt vett, tudott róla…

Ez is érdekelheti:  Melania Trump: "Emelkedjünk a gyűlölet, a vita, és az erőszakot szító egyoldalú eszmék fölé"

Ön, páter Böjte most elkövetett egy óriási hibát, amit aligha fog tudni helyrehozni. Beleavatkozik a gyermekekkel takarózva ismét egy olyan magyarországi ügybe, amelyhez Önnek semmi köze nincs, s ezzel a Magyar Katolikus Egyházat hozta igen kellemetlen helyzetbe. Erdélyi kisgyermekeket efféle politikai ügybe belekeverni nem hiba, hanem bűn. Ön ezt is azért csinálta, hogy most egy olyan politikai körhöz kerüljön közelebb, amely még nem ismeri Önt és esetleg elősegítheti az adományozást.

Tehát, min is mesterkedik Ön páter Böjte? Azon, hogy egyrészt Erdő Péter nevével és programjaival visszaél, másrészt egy magyarországi politikai és jogi ügybe üti bele az orrát, lejáratva a tudatlan magyarországi közvélemény előtt a Magyar Katolikus Egyházat, amely még véletlenül sem szólt bele az Ön által „imával” és gyermekekkel citált ügybe. Ettől Önnek nem lesz több adománya, de a katolikus egyházra nézve súlyosan ártó tette három dologra enged következtetni: Ön vagy bolond, vagy szándékosan bajt kever a saját érdekében, vagy Ön is Bukarestnek dogozik, mint annyian mások Magyarországon, magyar nemzeti színekbe „tekeredve”.

Ártatlan gyermekek imájára hivatkozva pénzt szerezni, igen aljas és körmönfont dolog, páter Böjte. Fejezze be az esztelenségeit és menjen végleg vissza Dévára! Ne üsse bele az orrát sem a magyar, sem a német katolikusok (németországi katolikus magyarok) ügyeibe és pénztárcájába. Ön foglalkozzon a vállalt feladatával, vagy vonuljon be egy kolostorba, ahol senkit nem keverhet bajba. Abból azonban, amit Ön Magyarországon, magyar ügyekben csinál ártatlan gyermekekre hivatkozva, tűrhetetlen.

Fogadja el: Ön nem szent, nem mindenható, csak egy erdélyi bányászból lett, ferences jelmezben ügyes(kedő) pénzfelhajtó. Remélem, hogy főnökei, Urbán Erik rendfőnök és Kovács Gergely érsek is végre felkapják a fejüket, s nem teszik ki magukat annak a kellemetlenségnek, hogy elkezdjen bárki azon gondolkodni, miért is nem állítják le Önt. Miért is nem tesznek lépéseket a dévai alapítványnál történt gyermekbántalmazások ügyében Önnel, mint felelős vezetővel szemben, ahogy azt Magyarországon tették a közelmúltban történt hasonló eseteknél, a felelős vezetőkkel szemben is. Németországban fel fogjuk tenni Önnek azokat a kérdéseket – ha lehet hivatalos eljárásban is –, amelyeket sem Magyarországon, sem Erdélyben nem hajlandók Önnek feltenni! Ki tudja miért…

Ez is érdekelheti:  Hollandia még mindig "keresi az igazságot" a lelőtt maláj utasszállító ügyében

Alaposan készüljön fel tehát, a válaszokkal. Ne akarjon tehát, pénzt kicsikarni senkiből, a gyermekekre és a gyermekek politikai imájára hivatkozva. Mert az erkölcstelen is, és bűn is egyben! És még egyszer elmondom, hogy Ön is és az Olvasó is megjegyezze: Önnek a Magyar Katolikus Egyházhoz és Magyarország Bíborosához, valamint a magyarországi politikai ügyekhez semmi köze nincs! Az Ön főnöke Kovács Gergely (Gyulafehérvár) és Urbán Erik (Kolozsvár-Csíksomlyó)!

Hahn László(Németország)Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

NIF megjegyzés:

Az oldalainkon megjelenő írások tartalma, az azokból tükröződő vélemények megfogalmazása a szerző sajátjai, azokkal  a szerkesztőség nem feltétlenül azonosul. 

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

6 thoughts on “„Fogadatlan prókátornak, ajtó mögött a helye…” – néhány szó Böjte Csabához

 1. László Hahn!
  Lehet magának elég baja abban az országban, azokkal foglalkozzon!
  Tisztelet, alázat …nincs, gerenda saját szemében, az van.
  Fájdalmas lesz az ébredés.
  F.

  1. Amikor maga is letesz az asztalra annyi mindent, amit a bányászból lett Erdélyből származó Ferences atya letett az eddigi életében, a közössége szolgálatában az asztalra , akkor lesz erkölcsi alapja magának is ily ocsmány módon legyalázni, kritizálni egy becsületes ,közösségért ,árva gyerekekért küzdő ,de ugyanakkor eredményeket is felmutatni tudó ,a magyar katolikus egyház és az Úr szolgáját ! De ahogy látom , kevés tisztelet és elismerés szorult magába a mások által elért eredmények díjazásában ,ellenben rosszindulatból jelesre vizsgázott a fenti minősíthetetlen irományával !

   1. Milyen igaza van! Ezt, amit böjte letett az asztalra, valóban nehéz felülmúlni! Szinte lehetetlen! El sem tudom képzelni, hogy hogy tudnék pl. én gyerekek hátán felmászni a bánya sötétségéből a reflektorfény vakító dicsőségébe úgy, hogy közben hazudozok, képmutatok, gyerekekre hivatkozva milliárdokat koldulok úgy, hogy a láthatatlan háttérben a „gyerekeimet” évtizedekig hagyom erőszakoltatni pedofilok által, éheztetem vagy romlott, lejárt, penészes kajával etetem őket, fizikailag súlyosan bántalmaztatom, agyonveretem őket – ja nem, nem én, csak mindezt hagyom, félrenézek, eltussolni igyekszem minden erőmmel, befolyásommal, pénzemmel, zsarolással minden bűncselekményt, sőt, fel is magasztalom a bántalnazókat! Mindezt nem a nyilvánosság számára láthatóan teszem, nem! A nyilvánosság számára külön képeket gyártok, gyerekeket felöltöztetve szép népviseletbe, virágok mögé állítva, mosolyra kötelezve őket! Csupán eddig foglalkozom a gyerekekkel, amíg a kép el nem kattant és már ott sem vagyok, hiszen indulni kell tovább díszelegni valamelyik rendezvényre – tele van a naptáram, mert a fenekemen ülni nem tudok, ugyanis súlyosan beteg pszichopata vagyok, aki ha nem mehet, mint a mérgezett egér, el is pusztulna, mert nem kapná meg a kívülről jövő ajnározást, egyedül kéne maradnia saját magával, akit annyira megvet! Tulajdonképpen az egész „cirkuszt” ezért hoztam létre és töltöttem fel bántalmazott és sanyarú körülmények közül begyűjtött(!) gyerekekkel és utcasarokról összeszedett nevelőkkel, mert nekik nincs hová menekülniük előlem, itt mégiscsak „én etetem, lakatom őket” – ezzel a szöveggel (is) zsarolok mindig mindenkit, hogy fogják be a szájukat és tűrjenek el minden bántalmazást, amit én személyesen is elkövetek ellenük nap mint nap, amikor pl. magamból teljesen kikelve, mint egy őrült megszállott, vörös fejjel üvöltözöm és mocskolódok velük! Ja, a nyilvánosság ebből mit sem lát, a tv-ben csak néha gurul el a gyógyszerem és csak mérsékelten.. annyi azért ott is belefér, hogy pl. azt mondjam egy kislánynak, csuhában a templomban az oltár előtt, hogy ő egy „rákos daganat”! Ez még belefér, úgysem tűnik fel senkinek, megköszönik a csodálatos prédikációt nekem a szentnek, és rámondják, hogy ámen…
    Plusz, hogy a fenébe tudna bárki ennyi kastélyt, óriási hektár területeket, millió’ ingatlant összevásárolni, üzletelni, ezt is mind gyerekekre hivatkozva, úgy, hogy őket ezalatt megeszi a penész, kosz-mocsok, bokha, tetű, rüh, patkány a lakásaikban, vagy épp a fejükre dől az ajtó ami kiszakadt a tokjából…
    És még hosszan-hosszan lehetne sorolni….
    Tényleg lehetelen feladat lenne ez! Képtelenség, hogy normális, becsületes, lelkiismereres ember ennyi mindent „letegyen az asztalra”! Teljesen igaza van!

  2. Talán önnek van személyes tapasztalata böjtéről? Vagy miért gondolja, hogy a szerzőnek nincs igaza? Meséljen… indokoljon.. de ne a propagandaszöveget visszhangozza, vagy azt amit a TV-ben lát, a saját tapasztalatait várom!
   Üdv,
   egy volt munkatársa böjtének.

 2. Hahn László!
  Nem ismerjük sem a személyét, sem a munkáságát, ergo nincs erkölcsi alapja véleményt alkotni Böjte atyáról.
  Ez a kétes hírnév, amit irományával szerzett, megerősít abban, hogy továbbra is ismeretlen maradjon.
  Mindörökké . . .

 3. Böjte Csabáról már hallottam, de azt nem tudom, hogy kicsoda az a „Hahn László”. A vezetékneve nem magyar, és – ha ő írta a fenti gyűlölködést – akkor a nemzetisége sem. A NIF meg se kellett volna, hogy ossza – kivéve, ha eleve megcáfolja vagy elítéli. Rossz fényt vet erre az oldalra, amelyiket ezután óvatosabban fogok olvasni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük