KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Fizetési felszólítást küldött Lázár Jánosnak Karácsony Gergely

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A főpolgármester arra kéri az építési és közlekedési minisztert, hogy juttassa el a fővárosnak a Lánchíd felújítására ígért 6 milliárd forintos hozzájárulást.

Karácsony Gergely levelet írt Lázár Jánosnak, melyben arra kéri az építési és közlekedési minisztert, hogy juttassa el a fővárosnak a Lánchíd felújítására ígért 6 milliárd forintos hozzájárulást, írja a hvg.hu

A főpolgármesternek egy másik kérése is volt: azt szeretné, ha a miniszter vegye figyelembe a budapestiek akaratát, és állítsa vissza a Lánchídon az átadás előtti forgalmi rendet, tehát hogy maradjon autómentes, legyen csak a közösségi közlekedésé a híd.

A hivatalos úton is eljuttatott levelet Karácsony a Facebookon is közzétette. Ebben a budapestiek akaratát a Budapesti Lakógyűlés szavazataira alapozza, ahol a résztvevők 80 százaléka voksolt arra, hogy maradjon meg az új forgalmi rend. Ezen a konzultáción a bő 1,7 milliós város 136 ezer lakója vett részt.

„Bízom benne, hogy ezáltal lezárul egy méltatlan vita a Lánchídra megállapodott kormányzati hozzájárulás kapcsán, és közösen lehetünk büszkék arra, hogy a 150 éves Budapest és egyben Magyarország történelmi szimbóluma megújult” – zárul Karácsony posztja.

Mandiner

One thought on “Fizetési felszólítást küldött Lázár Jánosnak Karácsony Gergely

  1. Ha jól számolom, ez a „szavazásra jogosultak” 10%-ából 8-nak a véleménye. Ennél sokkal magasabb arányban szavaztak a migráns-import és a buzitoborzás ellen, de ezekre ez a semmirekellő mihaszna azt mondta, hogy „nem releváns”. Most meg kéri az ÁFÁ-t, ami akkor járna, ha a Lánchídon helyreállna a forgalmi rend. Lófaxt.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: