KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Figyelmeztetés az emberiségnek

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

NATO2Nem kell nagy ész, vagy szakértői ismeret annak észlelésére, hogy az USA össze akarja ugratni Európát Oroszországgal. Ez egy sokszorosan esztelen cél, de ez van, ezzel kell szembenézni. Esztelen, mert a NATO charta 5. cikkelye szerint a tagoknak megtámadás esetén fegyveresen be kell lépni a háborúba. Esztelen, mert egy ilyen háború semmi időn belül nukleárissá változik, amit nem csak nem lehet megnyerni, de az emberiség kipusztulásához vezethet. Esztelen, mert ezt Washington is tudja, de valami kifürkészhetetlen okból kifolyólag ezt akarja.

Szóval a fentiekben írottak egy dolog, egy másik dolog az, hogy az európai vezetők ezzel szorosan együttműködnek. Mivel is? Hát a hazugság áradattal. Egyszerűen nem igaz, hogy például Angéla Merkel ne tudná, hogy amerikai pénzen, és amerikai „tanácsadók” segítségével buktatták meg a törvényes ukrán kormányt; hogy az ukrán fasiszták „büntetésből” kegyetlenül nekimentek a kelet ukrajnai városoknak, és halomra gyilkolták a civil lakosságot. Ennek ellenére visszhangozva Washingtont, orosz agresszióról beszél. Miközben az oroszokat provokáló szankciók súlyos károkat okoznak a német vállalatoknak. Nem csoda, hogy a németek komoly zavargásba kezdtek.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=-wSMhGE_Mpk?feature=oembed]

És milyen érdekes, erről a zavargásról, ahol a kancellár asszonyt „háborús uszítónak” kiáltják ki, a magyar médiában egyetlen szó se jelent meg. Merkel asszony valóban uszít egy szörnyű háborúra. Miért? Erre a kérdésre egyszerű a válasz, mert megvásárolták kilóra. És akkor felvetődik az egyik tegnapi topik, mennyire képes önző módon cselekedni egy ember, mit képes anyagi érdekében feláldozni. Úgy tűnik, akár az egész emberiséget.

Ma már nem titok, hogy Washington mindent és mindenkit megvásárol, fejlett vagy fejletlen országokban egyaránt. Jose Manual Barroso, az Európai Bizottság elnöke két napja telefonon beszélt Putyinnal, ami után azt közölte a médiával, hogy Putyin szerint, ha akarná tizennégy napon belül Kijevben lenne. Amit az Amerikából irányított média megtoldott azzal, hogy a volt orosz érdekszférába tartozó országokban hatalmas riadalmat keltett, mert rájuk is sor kerülhet. Akkor sorba!

A grúz eseményekből következtetve Kijev elfoglalásához Putyinnak nem 14 napra, talán csak 14 órára lenne szüksége. Ha már ilyet mond, akkor miért nem mondja a tényleges időt? De Putyin egy komoly és felelősségteljes politikus, ilyet nem mond. Nyomják tehát ezerrel a propagandát.

Vladimir Chizhov, Oroszország állandó képviselője az EU-ban jelezte, hogy a teljes beszélgetés magnóra van véve és nyilvánosságra hozzák. És…. a média tökéletesen ignorálja. Barosso hazugsága nem méltó egy komoly politikushoz, de hol van ma komoly politikus Európában? Nézzük a NATO főtitkárt, Anders Rasmussent! Mint Dánia miniszterelnöke szorosan Washington mögé állt, amikor Bush megtámadta Irakot, amire az ürügy, Szaddam atomfegyverei voltak, miközben pontosan tudta, hogy ez egy hatalmas hazugság, de ha nem lenne az, egy tucat országnak van atom fegyvere, senkitől se kértek rá engedélyt, Iraknak miért kellett volna? A másik gazember, Blair, a volt angol miniszterelnök az amerikai főnök kiszolgálásért (mértéktartó források szerint) 50 millió dollárral gazdagodott. Különben egészen biztos nagy angol hazafi, de 50.000.000 $ ezt el tudja vele felejtetni.

Érdekes módon csupa olyan politikusok emelkednek ki nyugaton, akik kiszolgálják Washingtont, és karrierjük miatt kockára tennék az egész világ sorsát. Rasmussen teljes nyugat és kelet Európát kockára tenné a karrierje miatt, ugyanis bejelentette, hogy létrehoznak egy gyors reagáló hadtestet, amely képes lesz lerohanni Oroszországot, mivel az oroszok Ukrajnában agressziót követtek el. Micsoda baromság! Rasmussen gyors reagáló hadtestét Moszkva le tudná söpörni a Földről az európai fővárosokkal együtt egyetlen óra alatt. Mekkora hülyének kell lenni ahhoz, hogy valaki egy atom nagyhatalmat ilyen primitív módon provokáljon? Ez a hülye alak, orosz agresszióról beszél, de semmi bizonyítékot nem tesz le az asztalra. Nézzük, mi történt!

Washington ukrán bábkormánya lakóépületeket, iskolákat, kórházakat bombázott, és ágyúkkal lőtt, miközben Putyin nem avatkozott be a harcokba annak ellenére, hogy a szakadárok erre többször felkérték. Mind eközben Kijev folyamatos hazugságokat kürtölt szét a világba, amit a mainstream média boldogan átvett és megállás nélkül hangoztatott. A szakadárok kikiáltották saját köztársaságukat és kérték Putyint, hogy csatlakozhassanak Oroszországhoz, amit Putyin megtagadott annak ellenére, hogy évszázadokon át Ukrajna Oroszországhoz tartozott. Ebből világosan kitűnik, hogy Putyin nem akar háborút.

És a mainstream média? Olvasóit totálisan kiszolgáltatja Washington terveinek, hírek helyett hazudnak, miközben a világ egyre közelebb kerül az utolsó (nukleáris) világháborúhoz.

_____________________________________________________________

Emlékeztetőül: 1914-ben az Osztrák-Magyar Monarchia Szerbiának teljesíthetetlen ultimátumot küldött, ami után kitört az I. világháború. A tegnapi NATO értekezlet határozata szerint Oroszországnak vissza kell adni a Krím-félszigetet, miközben jól tudják, hogy ez a felhívás teljesíthetetlen. — Gondolkozzatok!

Antalffy Tibor

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

3 thoughts on “Figyelmeztetés az emberiségnek

  1. Az is lehetséges, hogy Merkel asszonyt kilóra vásárolták meg, de közrejátszik a germánok 74 éve elfojtott ösztöne… Még nem jött el az idejük, de pótcselekvésként más testrészével könnyebb a csalánt verni.

  2. Úgy látszik,hogy Eurpa és USA vezetői megbolondultak , még nem érték fel ésszel,hogy az I és a II világháború nem hozott semmi jót. Igya jelenlegi Ukrán és Orosz probléma ,az egész emberiség kárára fog menni. Ugyan akkor tudni kell,hogy ez leszámolás Hűlők és a Homoidok közt. Nem beszélve arról,hogy az Alaszkai HARRP központ idézi elő a Kárpát medencei és Horvát országi Felőszakadásokat,tönkre téve a mezőgazdaságot és a populációkat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük