KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Fidesz-KDNP: nem engedjük, hogy a baloldal belerángassa Magyarországot a háborúba

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nem engedjük, hogy a baloldal belerángassa Magyarországot az ukrajnai a háborúba – jelentette ki a kormánypártok nevében Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője hétfőn az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában.

A politikus leszögezte azt is: a magyarok békéje és biztonsága érdekében nem engedik, hogy Magyarországon keresztül bárki is fegyvert szállítson Ukrajnába.

Nacsa Lőrinc kijelentette: nem telik el úgy nap, hogy a baloldal ne öntene olajat a tűzre a felelőtlen mondataival. Hozzátette: Márki-Zay Péter szerint hazugság azt állítani, hogy egy Magyarországon keresztül Ukrajnába küldött fegyverszállítmány veszélyeztetné Magyarországot és a kárpátaljai magyarokat.

„Miközben a nemzetközi sajtóból, az orosz nyilatkozatokból és a katonai szakértőktől is pontosan tudjuk, hogy ezek a fegyverszállítmányok igenis célpontok lehetnek, támadások célpontjai” – mutatott rá, hozzátéve, hogy emiatt elképesztőnek és felelőtlennek tartja a baloldal nyilatkozatait.

Nacsa Lőrinc szerint a baloldalon mindennap élezik az így is nehéz helyzetet, háborúba sodornák Magyarországot és mit sem törődnek a magyarok biztonságával.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: