Feljelenti Mesterházyt a Jobbik

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Jobbik a mai napon feljelenteti Mesterházy Attilát rágalmazás és becsületsértés vétsége miatt a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. 2010. április 11-én ugyanis a késő esti órákban a bukott MSZP miniszterelnök-jelöltje nemzetközi sajtótájékoztatót tartott pártja vereségének elismerése céljából, melynek során azonban a választási vereséggel történő elszámolás helyett a Jobbik Magyarországért Mozgalom megítélését aláásni kívánó kijelentéseket tett, amikor pártunkat „fasisztának” nevezte.

Ezzel szemben az igazság az, hogy a Jobbik nem fasiszta párt, hanem egy Magyarországon törvényesen bejegyzett és működő, jelentős társadalmi támogatottsággal rendelkező erő, amely a parlamentáris demokrácia keretei között fejti ki tevékenységét.

A Jobbik tagjai, szimpatizánsai, vezetése soha nem szolgáltak egyetlen szélsőséges politikai diktatúrát sem, szimbólumaik között nem szerepeltettek önkényuralmi jelképeket, és soha nem törekedtek a hatalom – akár erőszakos eszközökkel történő – kizárólagos birtoklására. Mindez az MSZP elődszervezetéről – melynek több jelenlegi szocialista politikus is tagja volt – már nem mondható el. Pont az a Mesterházy Attila vádolja a Jobbikot ezzel, aki éppen a közelmúltban óvta az ország közvéleményét az egész közösségeket megbélyegző gondolkodásmódtól.

Szabó Gábor
a Jobbik pártigazgatója

0 thoughts on “Feljelenti Mesterházyt a Jobbik

 1. Nagyon örülök ennek az elhatározásnak,mert amit mostmár a Jobbik ellen „tesznek”,az egyenesen vérlázitó.Én szimpatizálok a Jobbikkal,de kikérem magamnak hogy folyamatosan és bűntetlenül „lefasisztáznak”,arról már nem is „beszélek”,hogy fogalmuk sincs mit jelent maga a meghatározás,amit folyamatosan használnak,de nemcsak ők!!!

  1. Rengeteg bűnöző fog bejutni a parlamentbe, mind a Fideszből, mind az MSZP-ből, és ezekre rövidesen a nyilvánosság szeme is rávetődhet. Hagyó már Izraelbe menekült, egy jobbik kormány esetén már azok is ott lennének, akik most mandátumot kaptak, zsidóktól, megvásárolt cigányoktól, buzeránsoktól, drogosoktól, és sajnos sok megtévesztett honfitársunk is ezekre a bűnözőkre voksolt. Egész ország népe issza ennek levét.
   ” A Financial Times megjegyzi ugyanakkor, hogy a következő miniszterelnöknek, Orbán Viktornak most hozzá kell kezdenie azon problémák kezeléséhez, amelyek a szélsőjobbot vonzóvá teszik egyes választók számára.”
   Hát akkor fogjon hozzá, és olvassa el a Jobbik programját, mert az teszi a Jobbikot vonzóvá, egymillió MAGYAR szemében.
   ” A Fidesz és a Jobbik együttműködésének kérdését azonban fel sem szabad vetni – üzeni a Financial Times.” Ha Orbán bármiben is eltér a Jobbik programjától, akkor a bukása borítékolható.
   Továbbá: „Magyarország nem hibáztathatja a globális válságot: a bajokat a leköszönő szocialisták költségvetési felelőtlensége okozta.”
   Húsz éven keresztül, mi? És a most (megint) kormányozni akaró Orbán semmit nem tett ez ellen, ő is lopott ugyanúgy, és hagyta az országot pusztulni, a globális nagytőke terveinek megfelelően, emellett ápolta a testvériséget az izraeli terrorista, palesztin-gyilkos Likuddal. (izraeli kormányzó párt)
   Azt meg mi jegyezzük meg, hogy a leendő parlament MSZP-s, Fideszes padsoraiban, székeiben, bűnözők és hazaárulók ülnek. Az LMP-nek van kiktől tanulni.
   Egy magyar érdekképviselet lesz ott, a Jobbik, és erre rövidesen minden magyar ember, pontosabban minden magyar ősökkel rendelkező ember rá fog jönni.
   A cigány 2010-04-12-én is gyilkolt egy pulóverért, a Margitszigeti hölgyet is, és a tényői famíliát is cigány(ok) gyilkolta(ták) meg. A rendőrség hallgat, ferdít, tagad, hazudik.
   A csendőrség már ebben az órában el tudná kezdeni a vidék megtisztítását a bűnözőktől. Már készen áll! Létszáma meg van, eltökéltsége meg van, képzettebb személyekből áll, mint a leszerepelt rendőri állomány.
   De Orbánnak nem fontos a vidék biztonsága, csak a saját hatalmának sunyi erősítése, és majd egymillió ember, hazafi szavazatával parlamentbe juttatott, nemzeti érdekvédelmi párt eltaposása. A Fidesz a nemzettel szembeni, őszinte párbeszédet hirdetve, oldja fel a titkosítását azon eseteknek, amelyek köztörvényes bűnöket takarnak. De nem fogja! Mert nekik is van bőven, (főleg Pintér révén) de a BKV-s pénzeltüntetésekben ott szerepel Simicska, és Nyerges neve is. Az igazság szabaddá tesz, és népünk szabadságban szeretne élni, amit az igazság fénye világít meg. A Fidesz ezt az igazságot sötét páncélszekrénybe zárja. Hát nyissa ki, hadd lássa a nép azon része is, aki Orbánra voksolt.
   Fél év sem telik el, és elzavarja a nép ezt a férget.
   Isten mentsen meg bennünket a likudos Orbántól, ez nem miniszterelnök ez egy hazaáruló, kapzsi bűnöző, akit rövid úton ki kell iktatni a közéletből, a bandájával együtt.

 2. NEKEM AZ A VÉLEMÉNYEM,HOGY MINDAZOKAT A PÁRTOKAT ÉS MÉDIÁKAT AKIK FASISZTÁNI MERIK A NEMZATI ÉRZEMÜ EMBEREKET EGYÉNILEG FEL KELL JELENTSÜK.MERT A BÜN AZ BÜN.NE HAGYJUK HOGY A TOLVAJ KIÁLTSON TOLVAJÉRT.

 3. OVB: Szabad fasisztázni a Jobbikot
  Nem sértette meg a választási törvényt az Országos Választási Bizottság (OVB) szerint Mesterházy Attila, az MSZP miniszterelnök-jelöltje, amikor „fasisztázott”.
  A testület csütörtök esti ülésén ezzel elutasította egy magánszemélynek azt a kifogását, amely szerint a szocialista politikus megsértette volna a választási eljárási törvényben foglalt jóhiszemű és rendeltetésszerű joggyakorlás alapelvét.
  A kifogás emlékeztetett arra, hogy Mesterházy Attila vasárnap este a választási eredmények ismeretében azt mondta: „azt kérem mindenkitől, aki hisz abban, hogy szükség van Magyarországon egy ilyen demokratikus kontrollra, (…) az függetlenül attól, hogy milyen a pártszimpátiája, hogy ha nem akar a fasisztákra és Orbán Viktorra szavazni, akkor az a második fordulóban támogassa a Magyar Szocialista Pártot”.
  A kifogást tevő szerint Mesterházy Attila ezzel a kijelentésével „nagy nyilvánosság előtt lefasisztázta a nem szocialista és nem polgári liberális politikai hovatartozású azon személyek közösségét, mely az első forduló utáni erőviszonyok szerinti harmadik erőt képviseli”.
  http://kuruc.info/r/52/58242/
  Avagy, tudósítás Narancslandból.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük