KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Fáber Károly: Orbán tévedése a szélsőségekkel kapcsolatban

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Orbán Viktor a Tusnádfürdőn mondott beszédében vagy óriásit tévedett, vagy ha nem, az bizony nagy baj! Kijelentette ugyanis, hogy Magyarországon a szélsőséges liberális politika létrehozott egy szélsőséges jobboldalt.

Először is, keresve sem találhatunk szélsőséges jobboldalt, mivel az általa név szerint részletezve ugyan nem említett, de sejtetett személyek, és szervezetek az a nemzeti oldal, amelynek politikáját, retorikáját, stratégiáját a Fidesz rendkívüli módon, időnként pontosan másolva igyekszik magáévá tenni. A probléma az, hogy egy globalista, és helyenként liberális párt nem képes a lépést tartani. Minden mozdulatát megköti ugyanis az a globális érdekszféra, amely lényegét tekintve ugyan az, mint ami az összes többi jelenlegi parlamenti pártot uralja. Olvassunk csak bele az „Erős Magyarország” című programjukba! A retorika haj az a nemzeti oldalnál megismertre, de a lényeg ugyan az, mint a levitézlett „Konvergencia Program” esetében. Minden centet vissza bűntető -vagy uzsora- kamatostól, a magyar érdekekre károsan ható összes multi kedvezményezettsége, és -csak!- nevezzük meg a bűnösöket.

Ezek után, gondolom érdekes megnézni a youtube-on, amint Orbán dicshimnuszt „dalol” Gyurcsányról, majd megtekinteni, amikor elmondja, hogy a szélső jobb is létrejött. Gondolkodó embereknek nem is kellene ezt a cikket tovább olvasniuk, mivel ennyiből is nagyon jól tudják, honnan is fúj a szél.

Másodszor, a szélsőséges jelző csak arra, azokra ragasztható, akik az ország, a nemzet ellen tettek, tesznek vagy fognak tenni. Ugye kedves Viktor, nem kell most ismét felsorolnom, mennyi ilyen írható az Önök számlájára is?

Harmadszor, a nemzeti politikai erők a magyar hagyományokra, a köz iránti erkölcsiségre, a hazafias érzelmekre épülve mindig is léteztek, csak hol halállal, hol más megtorlásokkal, a mai napig tesznek róla a globális érdekeket kiszolgálók, hogy elnyomásban, csendben, és elfeledetten maradjon. Ez most sincs másképp, mivel sem az MSZP,SZDSZ,MDF hátterű, sem a Fidesz-KDNP hátterű médiákban nem kaphat igazán szót a nemzeti oldal. Ez utóbbi fennhatóság alá tartozókban ritkán mégis, de csak olyasmivel, amellyel rész, vagy a számukra politikailag kívánatos információk kerülnek a közönség elé.

A magam részéről sajnálatosnak, és felháborítónak tartom a beszéd egy részét, és nem tudom mire vélni. Mi ez Orbán úr, fricska, vagy hadüzenet?

Fáber Károly

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: