KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ezt nézd meg! – Videó arról, mi történne a Föld bolygóval, egy orosz-amerikai atomösszecsapás után

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Future of Life Institute oldalán jelent meg egy videó, melyben azt részletezik annak készítői, mi is történne napokon belül bolygónkkal, amennyiben nukleáris összecsapás zajlana az atomnagyhatalmak, vagyis az USA és Oroszország között.

A Future of Life Institute egy civil kezdeményezés, melynek küldetése megfogalmazásuk szerint az élet megőrzése a jövő számára. Azt írják,

Bizonyos technológiák kifejlesztésének és felhasználásának messzemenő következményei vannak a földi élet egészére nézve. Jelenleg ez a helyzet a mesterséges intelligencia, a biotechnológia és a nukleáris technológia esetében.

A szervezet célja, hogy a rohamosan fejlődő technológiát az emberiség valóban az élet hasznára alkalmazza és távol tartsa azt a kockázatoktól és a szélsőségektől.

Az alábbi videó kiválóan szimulálja azt a szélsőséges helyzetet, hogyan alakul át a világ egy nukleáris összecsapás következtében, néhány nap, majd pár hónap után.

A videóhoz magyar nyelvű feliratot is be lehet állítani a képablak alján megjelenő felirat ikon bekapcsolásával, majd a beállítások (fogaskerék) ikonra kattintva azon belül a Feliratok>>>Automatikus fordítás>>>Magyar kiválasztásával.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: