KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

EXKLUZÍV – Gyárfás Tamás nem kérte vissza a gyilkosságra szánt pénzt

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Tasnádi Péterrel a Fenyő-gyilkosságról, a kilencvenes évek leszámolásairól beszélgettünk, valamit azt is elmesélte, hogy egy fideszes politikus mit meg nem tesz egy ellopott laptopért.

N1Tv

Ez is érdekelheti:  Nem akármilyen vegyi fegyvert vetettek be az ukránok

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “EXKLUZÍV – Gyárfás Tamás nem kérte vissza a gyilkosságra szánt pénzt

  1. Akkor jobb ha nem loptok a Fidesztől –talán másoknak nem okoz gondot ha lopnak tőle ? furcsa egy világban éldegélünk , a másik Tasnádi meg jobban tenné ha elhallgatna és önmagával foglalkozna

  2. Ebből is látszik,hogy a hatalom(?) csak eszköz a pénzemberek kezében. Egy tisztességes társadalomban,ahol működik az Igazságszolgáltatás ott a hatalom felett kellene állnia,és nem fordítva. Ha igazán akarták volna,már régen a megérdemelt büntetését töltené. (ha csak a gazdasági(?) ügyeit nézve is) Bár , „nincs hatalmasabb annál a gondolatnál,melynek elérkezett az ideje. Ez is csak egy példa,hogyan működik az üzleti (?) élet és a politika,kart- kar öltve. Hiszen amilyen az üzleti élet,olyan a társadalom is. A mindenkori hatalom nemhogy elnézi,de segítő kezet nyújt az olyan pénz embereknek,mint gyárfás, csányi,simicska, mészároslőrinc,stb. Aztán ha már nincs haszna belőle,vagy kellemetlenné vált ,elengedik a kezét. Ahogy most gyárfásét is. Persze lehet ez is csak egy „gumi csont a pórnak.
    De ahol mészároslörincek szabadlábon grasszálnak,ott Igazságról, jogról beszélni teljesen felesleges.
    „Mindig a fejétől büdösödik a hal!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük