KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Értő Füleknek!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

NÉHÁNY SZÓ A GYÓGYÍTÓ SZELLEMISÉGŰ RADIKALIZMUS TÉRHÓDÍTÁSA ELKERÜLHETETLEN KITERJESZTÉSÉRŐL, A SÜRGŐSEN KIJAVÍTANDÓ JELENÜNK ÉS ÚJJÁÉPÍTENDŐ JÖVŐNK ÉRDEKÉBEN.

A MÉLTATLAN MÓDON S EGYÁLTALÁN NEM SZÜKSÉGSZERŰEN VERGŐDŐ, IGEN BETEG TÁRSADALMUNK DIAGNÓZISA MEGÁLLAPÍTÁSÁT KÖVETŐEN, ANNAK A TERÁPIÁT IS MAGÁBA FOGLALÓ, KENDŐZETLEN KÖZTUDATBA HOZÁSÁVAL!

/ELŐRE LÉPNI UGYANIS CSAK MINDEZEK TUDATÁBAN LEHET!/

Mint ahogy a kórházakban is szükség van az életmentő sebészekre -akiknek bizony esetenként vágniuk kell, hogy az érintett beteg életben maradjon, úgy a fejlődésük szándékát, annak beindítását kimutatni igyekvő társadalmak sem nélkülözhetik /normális országokban/, a „szellemi sebészeket”, akik rendet vágnak az emberek fejében, valamint a közigazgatásban, a gazdasági élettől kezdve az oktatáson át, az élet egészét átfogóan.

A szükségtől függően, képletesen levágva a vadhajtásokat, ezzel megmentve a számunkra évszázadok óta esedékes, értékorientált közösséget alkotó NEMZET egészét! Erre próbálnak hosszú idő óta -nem kevesen- rávilágítani az értő fülek számára. Amelyekből sajnálatosan igen nagy a hiánycikk manapság, közéletünkben! Ezért oly nehézkes a társadalom megtisztulása, élen az alapvető erkölcsi normák újbóli felélesztésével, meggyökereztetésével, a torzulások, a látszatpolitizálás, az ál-demokrácia, a széthúzást, az állandó viszálykodást okozó pártokrácia, előbb-utóbb megvalósítható felszámolása érdekében.

Kár, hogy ez utóbbiak a hatalom birtokosainak, színezettől függetlenül -per pillanat- egyáltalán nem áll érdekében, mert a zavarosban való gátlástalan halászásaik, rövid úton napvilágra kerülnének és igazságért kiáltanának. A vétkesek, bűnösök elszámoltatását vonva maga után! Ettől reszketnek, mindahányan, mint egerek a szalonnás csapdától! Így aztán egyelőre marad a 26 éve szárnyra kelt paktumos szemforgatás, a kettős mérce folyamatos életben tartásával, a biológiai törvényszerűségek könyörtelen volta kivárási taktikájával „fűszerezve”! Lásd a Biszku per szégyenletes eredményét, a felelősségét egyfolytában tagadó tömeggyilkos elhalálozását kibekkeltetve. S e pillanatig, amely korszakban most élni kényszerülünk e jelenség fenntartása az egyetlen hatékony fegyver az elit kezében! Amit kőkeményen kézben tartanak s nincs az a pénz, amiért elengednék, egy igazságos társadalom felépíthetőségéért! Azt megtartják a naiv, jóhiszemű állampolgároknak, az örök optimistáknak, akik megingathatatlanul abban reménykednek, hogy amit a helyzetben lévők által irányítva működtetett rádiók, TV csatornák adásaiból hallanak, az mind meg fog valósulni s az ő sorsuk is -belátható időn belül- jobbra fordul!

Ez is érdekelheti:  Tesztelésre Magyarországra érkezik az első magyar KC-390 katonai szállítórepülőgép

Ám jobb, ha tőlünk tudják meg, ha minden így marad, ahogy manapság tapasztalható, ez a szépen kistafírungozott, valójában látens programcsomag, mind hiú ábránd marad.

A megélhetés könnyítése terén 26 éve vágyott, az ország egészére kiterjeszthető pozitív változások ugyanis, csak egy ideiglenesen fungáló, /a nemzetrontó pártosodás megszüntetéséig működő/, új pártképződmény megalapításával, más szóval egy jól megkonstruált, radikális paradigma-váltással, hiteles, új arcokkal és szellemi potentátok igénybevételével valósítható meg!

Csakis e valódi értékmentőkkel karöltve és összefogva! A szemellenzők levételét követően, a kártékony csőlátások kiiktatásával, a széles néptömegek körében!

Sok sikert a bátraknak, akik mernek is tenni mindezért!

FELELŐSSÉGTUDATTÓL ÁTHATVA, A JÖVŐ GENERÁCIÓK BOLDOGULÁSA ALAPJAINAK MIELŐBBI LERAKÁSÁVAL! A RÉGÓTA VÁRT, TÖRTÉNELMI MÚLTUNK ÉVSZÁZADOS KÜZDELMEI BETETŐZÉSÉVEL, EGY ÉSSZERŰEN FELÉPÍTENDŐ, FENTEBB IS EMLÍTETT, ÉLHETŐ TÁRSADALOM MEGTEREMTHETŐSÉGÉÉRT!

NEM MEGFELEDKEZVE A MINDENKORI JELENBEN EGYARÁNT ELÉRHETŐ, SZÜKSÉGSZERŰ BOLDOGULÁSUNKRÓL!

AMI ELSŐDLEGESEN CSAK RAJTUNK MÚLIK!

HOZZÁÁLLÁSUNK MINŐSÉGÉTŐL FÜGGŐEN, ERŐFORRÁSAINK EGYSÉGESÍTÉSÉVEL!

Talpra hát, alkotó értelmiség, neves, közismert Honfitársak, címtől, rangtól függetlenül, ne hallgassatok! Indítsatok közérdeklődésre számot tartó nyilvános FÓRUM-okat, alakítsatok az egész országban, életképes közösségi szerveződéseket! Minden lehetőséget kihasználva, felnyitva a lakosság elvakított rétegének szemét, megtisztítva mákonnyal teletömött füleiket!

IGAZSÁGOT MAGYARORSZÁGNAK!

Péteri Attila Árpád
nyugdíjas népművelő

„Mondottam ember : Küzdj, és bízva bízzál!”
/Madách/

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Értő Füleknek!

 1. Tökéletesen megfogalmazott,valós helyzetet bemutató írás!
  Köszönet érte!
  Akik az elmúlt közel 30 évben részt vettek ebben a rendszerváltásnak nevezett kutyakomédiában,vagy bármilyen módon asszisztáltak az utána lévő folyamatokban, semmilyen módon nem vehetnének részt közéleti munkákban! Mert velejéig romlott, gátlástalan,gusztustalan,Haza áruló parazita mind ! Akik iskolázottságuk(?) ellenére képesek eladni a Nemzetet,Népet némi(?) koncért, közben nemzeti színekben tetszelegnek, azok kiérdemelték a Társadalom megvetését,és száműzetését a közélettől.!
  Mindenek előtt a Magyarosítást kell megoldani az Élet minden területén,hogy idegen érdekeknek, azok kénye kedvére ne szolgáltassák ki a Magyarságot. Amíg a zsidók fedik le a hivatalok, (benne az igazság,egészség,oktatás ügytől, az akadémián át a művészetig, és nem utolsó sorban a médiának nevezett tudatmódosítón, addig nemigen van remény a változásra. Ha továbbra is a „megkezdett úton haladunk(?)” kiszámítható időn belül eltűnik a Magyarság az Élet színpadáról. De bizonyos vallási csoportok ezt is akarják. Sajnos a választott(?) politikai elitnek titulált pockok ebben közreműködnek ,miközben döngetik a mellüket a szerintük kiérdemelt tiszteletért. Az utolsó utáni órában vagyunk! „Lenni, vagy nem lenni?” Ez nem lehet kérdés!
  Aztán előlehet venni az iskolákban,családokban a régi, feledésbe merült , megmosolygott, naivnak kiáltott filozófia, könyveket,hogy némi erkölcs,etika nevelés elkezdődhessen ebben az országban. Mert jelenleg a fertő a nívó!

 2. mindez igaz, mindezen látlelet, megoldási módszer értheto, helyesnek mondható. Csak egyet rá :

  a magyarság számára, ennek fennmaradására elsosorban az IGAZ (lenne) a szükséges, ill. az ahhoz történo elkötelezettsége. Mindenek elott az igaz-at, elsosorban önmagától és közvetve így a másoktól is
  követelnie …

  az, hogy egy sebész … vagdosni kezdjen, ismernie kell azt, hogy mit kell és hogyan is. Na ezt is csak az igaz tudhatja számára tudatnia …

  amikor az igaz-at mondom, tanácsolom … önmagunknak, ott ezt az
  élet minden terén. Nem ebben, abban …, hanem mindenben. Ez könnyu és egyben nehéz is elérnünk …
  el kell magunkat köteleznünk az IGAZ mellett … és kitartani ebben.
  A célkituzés, a tárgy …, az csak ez után jöhet …

  egy példával; a mi történelemfelfogásunk, írásunk többnyire helytelen
  igaztalan. Ezért ott is szükséges lenne az igaz … és nem csak azért, mert az elonyös. Kik vagyunk mi, a magyarok az ún. honfoglalás elott ?
  Azok, akik 895/6 -ban bejöttek, vagy azok, akik ezeket befogadták ?
  Tudjuk azt, hogy a bejöttek számaránya olyan 1 / 8 -ada volt az
  összlakosságban (ásatási és egy valószínu genetikai adatok szerint).
  Ez azt sugallja, bizonyítja, hogy nyelvünk NEM jöhetett az allochtonoktól.
  Amely nyelvet mi „magyar”-nak nevezünk, az nem azoktól jött, akiket
  mi magyaroknak nevezünk …
  mi itt végül is az igaz ?
  amikor az „igaz”-t említem ott nem arról beszélek, hogy mások milyen hazugságot mondanak, hanem arról, hogy mi magunk igazat mondjunk,
  az mondjuk …
  szeretettel, L

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük