KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Értékelvű politizálás vagy pártos megosztás?

Akik most a NEEM pártot támadják, nem csak a Jobbikot vagy a Fideszt segítik, hanem a régóta a nyakunkon ülő párturalom fennmaradását is. Azt a teljesen hamis párturalmat, amely Széchenyi István szerint megosztja a Nemzetet. Támadásukkal tehát a Nemzet egységesítését próbálják akadályozni!

2018-ban nem a baloldal győzelme, a liberalizmus visszatérése a tét – hiszen az utóbbi bizonyos szempontokból már régen beépült a hatalmi struktúrába – szerintem ugyanis az értékelvű politizálás lehetőségének visszaszerzése lenne az új képviselők erkölcsi kötelessége.

Ahogy Papp Lajos professzor úr írta: ” Évek óta érlelődött bennem egy gondolat, egy álom: létrehozni egy pártot, ami a nevében párt ugyan, a választási törvények okán, de mégis más…. Álmom volt, hogy azt a szellemiséget vigyük vissza az Országgyűlésbe, ami Széchenyi idejében volt. Önzetlen, a Nemzetükért áldozatra is képes honfitársak képviseljék az Ország és egyben Kárpát-Haza érdekeit.”

Ezen elképzelés alapján alakult 12 fővel a Nemzetegyesítő Mozgalom, rövidített nevén a NEEpárt azért, hogy ernyőt biztosítson minden alulról szerveződő közösségnek arra, hogy a saját jelöltjét indítsa képviselőnek. S így az erkölcsi alapon álló értékelvű politizálás és a pártos megosztások szembenállása között dől majd el a választási verseny 2018 áprilisában.

Akik most a NEEpárt alapító tagjait, segítőit és szimpatizánsait támadják, azok lelepleződnek. Azok bizony nem szeretnének pártonkívülieket látni a magyar országgyűlésben, mert hisznek abban a pártokráciában, amiről Bogár László közgazdász professzor azt mondta: A pártok miatt hullt a Nemzet darabokra.

Így kerülnek egy platformra a bal és jobb oldal pártpolitikusai és a liberális értelmiség szellemi martalócai. Így kerülnek melléjük azok a magukat radikális jelzővel illető és nemzeti elkötelezettséggel bíró pártocskák és személyek, akik ebben a teljesen értelmetlen és a „szalámi taktikára” építő választási harcban épp a NEEM pártra kezdenek tüzelni. Holott bizniszpártok és esélytelenek tömege jelenik meg a színen. Olyanok, akik félmilliárd közpénzt fognak elpocsékolni a választási cirkuszban csak azért, hogy a nagypártok közül biztosan nyerjen az egyik, s biztosan ne legyen pártonkívüli képviselő az országgyűlésben. Hiszen azok képesek lennének félretenni az önös érdekeiket és nem kellene igazodniuk a pártfegyelem alapján rájuk osztott szereppel. Helyette a lelkiismeretük alapján szavazhatnák meg a nemzet számára fontos törvényjavaslatokat, nem nézve, hogy melyik oldal terjesztette be azokat!

Ez is érdekelheti:  Az ukrajnai háború abszolutizálása

Félelmetes jövőkép ez a pártokrácia számára!

Megjelenne az Országgyűlésben eddigi pártképviselőkkel szemben a valódi népképviselő: a nemzet követe! No ezt nem akarják azok, akik most támadásba lendültek! S megjósolom: nem fogják abbahagyni, mert főnökeik nem engedik!

Dr. Bene GáborNemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

Kapcsolódó: Röviden a Nemzetegyesítő Mozgalomról

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Értékelvű politizálás vagy pártos megosztás?

  1. VÉGRE egy pártsemleges tömörülés amelyiknek fontos az oly sokat szenvedett Magyar Haza jövője! A független honban békét és szebb jövőt építeni kell!

  2. „akik most a NEEM pártot támadják”
    Egy ragadozótól sem várható el,hogy a „koncáról önként lemondjon. Támad,mert szerinte ez a legjobb védekezés,és csak ehhez ért. Ebül szerzett hatalmát,vagyonkáját, tűzzel vassal védeni fogja,és ha eljön az idő,akár az életét is feláldozná érte,hiszen anélkül egy senki. Ez éltette,élteti. A hatalom. Bármi áron. Bármit,és bárkit beáldozna érte.
    Aki nincs velünk,az még korán sem jelenti azt, hogy ellenünk van. Ugyan abba a hibába esni mint az „elődök,óriási baklövés lenne. A közös ellenség utálata,visszájára üt, „mert akitől kívül félnek, azt otthon sem szeretik. Aztán ha elfogy az utálat tárgya, a közös ellenség híján egymásnak esnek. A politizálás hozta magával azt a fertőt,amit látni az országban,világban. Tisztességes Embereknek nem politizálni kellene,hanem vezetőként olyan döntéseket hozni ,ami előnyére válik az országnak,Népnek. A politizálás nem más,mint ármánykodás a kevesek hasznára ,a többség rovására.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük