2024. JÚNIUS 2. VASÁRNAP

A NEMZET ZÁSZLÓJA AZ ANDRÁSSY ÚTON

JELENTKEZZ ZÁSZLÓVIVŐNEK IDE KATTINTVA!

TOVÁBBI RÉSZLETEK: https://1848.magyartrikolor.hu


     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

ENSZ jelentés: 2025-ig kicserélnék Európa lakosságát 🇪🇺

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Janossy Gergely & Lukasz Stefanski / shutterstock.com

2025-re szinte teljesen kicserélnék Európa lakosságát – áll egy 2000-es ENSZ jelentésben. Az öregedő Európa lakosságához 159 millió migránst hoznának.

Az ENSZ 2050-es évre vonatkozó előrejelzései még rosszabbak, különösen Németország és Olaszország esetében – Michel de Jaeghere francia újságíró twitter bejegyzésében ír erről és tette közé cikkét erre vonatkozóan, mely elgondoltatásra adhat okot.

Az úgynevezett „szakértők” szerint ezzel megoldást találnának a vénülő Európa sorsára. S így helyettesítenék az európai őslakosokat.

A dokumentum címe is árulkodó már: „Helyettesítés: megoldás az idősödő európai népességcsökkenésre”. Ezek a befogadott migránsok pedig a jövő munkaerői lennének, hiszen szerintük csak ez az egy megoldás van, hogy fizetni tudják a nyugdíjakat a jövőben. A jelentés szerint „a nyugdíjasok és 4-5 munkavállaló jelenlegi egyensúlyának fenntartására 2025-ig 159 millió migráns munkavállalót kell behozni Európába.”

Forrás: Voice os Europe

Beküldte: Sebestyén Márta, Hungary First

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Agresszív ukrán mozgósítás - Harkovban törvényen kívülivé váltak a területi toborzási központ "emberei"

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

8 thoughts on “ENSZ jelentés: 2025-ig kicserélnék Európa lakosságát 🇪🇺

 1. ehhez még sok mást is hozzátehetünk … ami bennünket közelebrol érint. Azt pl-ul, hogy állítólag Mo lakosságát (a csonka országét) 7 millióra kell lecsökkenteni. Hogy ezt azután hogyan is (ktelepedésre kényszerítve, a gyermekválalások csökkentésének programjával – a jólét, a jól-létre-való serkentéssel-) …
  lehet még étkezési mérgezéssel is, ha a kálium-só terjesztése tényleg egy felülrol, talán kívülrol döntött dolog lenne …

  itt, ebben csak a demokrácia lehetne az ellenszer. Ha a nép (az Isten-adta) jövot akar(na), akkor ezt tudatnia kellene a képviseletével. Na e mellett okvetlenül (életbe-vágóan !) szükség lenne a magyarság számára önmagát elköteleznie az IGAZ mellett. Csak az menthet meg
  bennünket. Elobb önmagunkra kényszerítve, majd azokra, akik bennünket képviselnek, ill. dolgainkat végzik számunkra …

  több példával is ezt ; mennyi pontosan az államadóságunk ? Hány
  migránst fogadtunk már el eddig ? Ezek ténylegesen politikai menekültek ?
  na az ilyesmikre csak az IGAZ ismerete tudna válaszolni és csak
  az segíthetnek a problémáinkat tisztán látni és utána ezekre orvoslást találnunk. Viszont ha mi magunk nem ‘erszakoljuk’ magunkra az
  igazat, akkor nincs jogunk ezt másokra kényszerítenünk. Tehát (mint
  mondta volt kiválló Gandhi-nk is) önmagunk javításán keresztül tudhatjuk sorsunkon segítenünk …

  ez egy kicsit mellébeszél a fennti témának, de azért alapvetoen része ennek …
  szeretettel, Lajos

 2. Ez eddig rendben van, de ki fog dolgozni? Hogy a migránsok nem, az biztos. Egy európai dolgozóra öt migráns nem sok egy kicsit?

 3. Az egesz megokolas, egy közönseges es regota megtervezett rejtett hazugsag! Irni, olvasni es europai szinten gondolkozni/vieselkedni nem tudo, teridegen emberfajtakkal, ez ugyanis LEHETETLEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Meg erthetöbben, mindezen ENSZ hazugsagot, velem együtt masok is ,csak akkor hiszem/hisszük el, ha Izrael is kinyitja orszaghatarait mas teridegen nepek elött!!! Es, nemcsak befogadja/eltartja öket, hanem keveredik is velük!!!!!!!!!!!

 4. Na itt a világ leghazugabb híre. Európa elöregedése miért gond? Hisz már addigra mindent automaták, robotok fognak gyártani. Ez a szemlélet olyan mélységű tévinformációt tartalmaz, hogy nem is lehet a cáfolatához hozzáfogni. A lényeg, hogy aki leírta oly mértékű tudományos farkasvakságban szenved, hogy őt csak e téma megosztói tudják felülmúlni.
  Európa őslakossága azért csökken, mert a köznép érzi, hogy a Föld lakosságának a mértéktelen szaporodása, a káros gradációjának a természetes összeomlása a legnagyobb veszély a jövőjére. Vagyis a jelenlegi embertömegből 7 milliárd fő tervezett kiirtása helyett, tudják, hogy születésszabályozással is lehetne orvosolni a felesleges embertömeg kérdését. És ezt pont Európa jelenlegi vezetői ne tudnák?
  Bizony itt van a döglött kutya elásva!

 5. Van nekünk saját szemetünk, köszönjük importot nem kérünk.
  Apropó: emlékeztek, mikor a németektől kamion szám hozták ide a bálázott szemetet? Az volt a petting?

 6. EMLÉKSZEL A RÓZSADOMBI PAKTUMRA?!
  …ÉS A 2017-es ORBÁN-NETANYAHU PAKTUMRA (DIKTÁTUM!) AMIT MOST 2018-ban VÉGLEGESÍTETTEK ISRAHELLBEN?!
  NA AKKOR NÉZZ UTÁNA, HOGY TUDD: 2022-ig ÚJ ISRAHELL-t AKARNAK LÉTREHOZNI MAGYARORSZÁGBÓL A CIONISTA ZSIDÓK ÉS KOLLABORÁNS MAGYARORSZÁGI LAKÁJAI!!!
  ÍME:
  http://titokterminal.com/mar-zajlik-tobb-szaz-csaladot-tesznek-ki-az-utcara-videken-a-magyarsag-kilakoltatasa-zajlik-sajat-hazajabol/

 7. Ha már az ír Ryanair podgyász nélkül szereti szállítani a utasait, annak ellenére, hogy kifizettetik azt is, büntetésből a nap 24 órájában szállítsa haza Európából az összes „menekültet”.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük