Elrendelték a nyomozást a Budaházy-Hunnia per drákói elsőfokú ítéletének hamisítása miatt! – A szemkilövetőkkel, bevándorláspártiakkal pedig nincs alku!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Fotó: Pesti Srácok.hu

A nyomozás ténye egy újabb biztató fejlemény a már közel tíz éve gyurcsányi koncepció mentén zajló koncepciós eljárásban: közeleg a meghurcoltak megszabadulása, majd szükségképpeni jóvátétele. És kézre kerülhetnek végre az ítélethamisítók !

Eközben persze halljuk a tipikus gátlástalan gyurcsányi hazugságot: egy álbaloldali „kolléga” elleni sokmilliárdos adócsalásos köztörvényes ügy kapcsán politikai koncepciós jelleget emleget… Hisz ismerjük a szemkilövetők észjárását: „hazudtunk éjjel, hazudtunk nappal…” Majd jött a tiltakozáshullám vérbefojtása és utána futószalagon a megtorlásos koncepciós perek. Bizonyítékunk van bőven az állami terrorizmusra. Le is tettük az ügyészség asztalára. Mi nemzeti jogvédők nagyon jól tudjuk milyen volt ez. Kemény jogi küzdelmek százaival védtük akkor a hazafiakat.

De most 12 évvel később mégsem GYF áll terrorizmus miatt vád alatt, hanem a magyarellenes gyurcsányi rezsim hazafias ellenállói: Budaházy György és 16 társa, ahelyett, hogy már 8 éve amnesztiát kaptak volna és aktív nemzetépítő, családteremtő munkájukat végezhetnék. Bizonyára most már a felelős, nemzetben gondolkodók elsöprő többsége egyetért velem abban, hogy ez több volt mint hiba…

Látjuk mire készül megint a migránspárti öszödi böszme: a korábbi internacionalista, magyarellenes és jövőfelélő rendszer restaurációja és azt védő diktatúra körvonalai látszódnak a népámító ígéretek és a jogállamiság visszaállításáról szóló mantra leple alatt. És ehhez úgy tűnik sokszínű koalícióba rendeződni látszó szövetségesei, bűnsegéd-jelöltjei is akadnak a 2006 őszi rendőrterrort tagadó Hellerrel és parlamenti igazságbeszéd miatt kamarai kizárásomat követelő Magyar Györggyel az élen, egyre bővülő körben, onnét is, ahonnét senki nem gondolta volna… Vagy mégsem ?

E téren (is) tiszta víz kell a pohárba: nemzeti köreinkben ezt elvárjuk. Egyenes beszéd és egyértelmű tettek. Együtt a kettő. Nincs helye maszatolásnak. És különösen nincs helye a 2006 őszi rendőrterror relativizálásának és tagadásának. És ebből fakadóan nincs helye semmilyen együttműködésnek a szemkilövetőkkel és szemkilövés tagadókkal, illetve bevándorláspártiakkal. Ezt semmilyen cél nem igazolhatja. Ez a nemzeti minimum. Nincs alku. Ezt a Rubicont átlépni nem lehet büntetlenül. A nemzethűség előbbre való bármilyen párthűségnél.

A vádemelés a hibbant Néró és társai ellen egyébként még pótolható: a 2006 őszi állami terror okán terrorcselekmény miatt a felelősökkel szemben erre még 2026-ig mód van ! Csak végre akarat és elszántság kell hozzá ! Iliescu és társai az 1990-es romániai bányászjárás után 27 évvel álltak bíróság elé…

A Nemzeti Jogvédő Szolgálat képviseletében 2017. december 22-én tettem feljelentést a Budaházy-Hunnia ítéletet övező bírói és ügyészi bűncselekmények gyanúja miatt a legfőbb ügyésznél (háttér: https://goo.gl/sq9Va9).

Örömmel értesültem arról, hogy a Központi Nyomozó Főügyészség Kaposvári Regionális Osztálya már 2018. február 19-én elrendelte a nyomozást, miután kértem, hogy zárják ki a feljelentés kivizsgálásából a vádat elsőfokon képviselő ügyészséget.

Ha szakmailag korrekt lesz a nyomozás és teljesen felderítik a tényállást, akkor komoly esély van arra, hogy kiderüljön, kik és milyen körülmények között gyártották le példátlan módon, feltehetőleg bűncselekmények útján, utólag a Budaházyékat 125 év fegyházzal sújtó, törvénysértő elsőfokú ítéletet a tárgyaló bíró távozása után.

Nemcsak a meghurcolt vádlottak, de minden polgár és az igazságszolgáltatás érdeke is, hogy az ítélethamisítást elkövetőket felderítsék, tisztségükből mielőbb eltávolítsák és felelősségre vonják. És azonnal fel kell függeszteni a Fővárosi Ítélőtáblán már zajló másodfokú eljárást, és meg kell szüntetni minden kényszer-intézkedést a vádlottakkal szemben.

Ha bebizonyosodik, hogy bűncselekmény(ek) útján született az ítélet, akkor meg is kell szüntetni a terrorcselekmény és más bűncselekmények miatt Budaházyék ellen zajló büntetőeljárást.

Mi, nemzeti jogvédők minden segítséget készek vagyunk megadni a nyomozó ügyészségnek az eddigieken túl is a bizonyítékok rendelkezésre bocsátásával. Mielőbb ki kell hallgatni dr. Kenéz Andreát az ügy volt bíróját is. Hangfelvétel, több tanú, továbbá maga az ítélet egyes képtelen részei támasztják alá, hogy jogállamban megengedhetetlen gaztett történhetett, visszaélve a bírói hatalommal.

Eljött az ideje annak, hogy a hazánk elleni sorozatos támadásokat elősegítő, migránsokat védő és adócsalók jogaira annyira érzékeny liberális jogvédők és baloldali közéleti szereplők is felemeljék végre hangjukat ebben botrányos ügyben és velünk együtt követeljék az igazságtételt.

Csak a Nemzet !

Budapest, 2018. március 7.

Honfitársi üdvözlettel:

Dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd,
a NEMZETI JOGVÉDŐ SZOLGÁLAT (www.njsz.hu) ügyvezetője
www.gaudinagytamas.hu
www.facebook/gaudinagytamas

Ps. Alább olvasható a pestisracok.hu erről szóló cikke:

https://pestisracok.hu/buncselekmeny-tortenhetett-budahazy…/

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

2 thoughts on “Elrendelték a nyomozást a Budaházy-Hunnia per drákói elsőfokú ítéletének hamisítása miatt! – A szemkilövetőkkel, bevándorláspártiakkal pedig nincs alku!

  1. Na végre fény derül a sok hamis és aljas ellentmondásokra . amit csakis Gy. Feri és a hozzá hasonlók követtek el , Sok Sikert a nyomozáshoz !!

  2. Budaházy Györgyöt felmenteni, a 2006-os bűnösöket meg elítélni.
    Már tényleg vége lehetne ennek a gyalázatnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük