KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Élőláncot alkotnak Julian Assange (WikiLeaks) hívei a brit parlament körül

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Priti Patel az Egyesült Királyság akkori belügyminisztere hagyta jóvá júliusban Julian Assange kiadatását az Egyesült Államoknak, ahol akár 175 év börtönbüntetés is várhat rá.

Julian Assange hívei ezekben a pillanatokban élőláncot alkotnak a brit parlament körül, követelve a WikiLeaks alapítójának szabadon bocsátását és az Egyesült Államoknak történő kiadatási szándék visszavonását.

Assange-ot kémkedés vádolja az USA, miután a WikiLeaks több ezer titkos dokumentumot tett közzé, amelyek rávilágítanak az amerikai csapatok által Irakban és Afganisztánban elkövetett háborús bűnökre.
A WikiLeaks alapítója 2012 júniusától Ecuadori londoni nagykövetségén tartózkodott, hogy elkerülje a kiadatást. 2019 áprilisában azonban az Egyesült Királyság hatóságai Washington kérésére letartóztatták.
A Sputnik News élőben közvetít az eseményről, azonban a „rendkívül demokratikus” Európai Unió letiltotta a csatornához való valamennyi hozzáférést, még az interneten keresztül is.

Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban az üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Sputnik News értesülései nyomán készült.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: