KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ellehetetlenítve! Ismét támadás alatt

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kedves Olvasók, leendő Olvasók és „jóakarók”!

A könyvsorozat, amit semmiképpen sem akarnak, hogy eljuthasson a közönséghez!

Sokan bizonyára olcsó reklámfogásnak gondolják a fenti mondatot, pedig nem az! Nagyon nem az!

A túlontúl furcsa időbeli egybeesések folytatódni látszanak!

Egészen a tegnapi napig (2018. június 18.) abban a hitben ringattam magam, hogy végre jó hírrel örvendeztethetem meg mindazokat, akik aggodalommal és várakozással teli figyelemmel kísérik a Sárember kora könyvsorozat hányatott sorsát.

Először az első könyv, a Moneypuláció weboldalát kellett lekapcsolni az oldalt ért támadások miatt, aztán sorra került a könyvsorozatnak otthont adó webhely is. Mióta a két weboldal elérhetetlen, a könyvek értékesítése teljesen leállt, ellehetetlenítve a folytatás nyomdaköltségének előteremtését, az olvasók legnagyobb bánatára, akik már nagyon várják a könyvsorozat talán legkomolyabb darabját, a Sárember kora 2. kötetét.

Hosszas nehézségek után sikerült megoldani, hogy a könyvsorozat átköltözhessen egy külföldi szerverre. Az új szolgáltató jóvoltából végre indulásra kész állapotba került az oldal, vagyis várja, hogy feltöltésre kerüljön a tartalom. Ez tehát azt jelenti, hogy most, amikor ezeket a sorokat pötyögöm befelé a billentyűzeten (2018. június 19.) még teljesen üres a weboldal, csak a vizuális alapként szolgáló sablon van rajta, semmi más.

És akkor most tessék megkapaszkodni! Már betámadták a weboldalt! ÍGY ÜRESEN! A szolgáltató beazonosítása szerint a támadást nem máshonnan, mint székes fővárosunkból Butapestről indították.

Úgy tűnik ez a senki által nem ismert, nem népszerűsített, csak és kizárólag „szájhagyomány” útján terjesztett, szinte mindenféle médiafelületet nélkülöző, és éppen ezért a kelleténél sokkal-sokkal lassabban fogyó könyvsorozatra mégis odafigyelnek! Azok, akiknek feladatul adták, hogy odafigyeljenek rá! Azért, hogy mások, akiknek szól, akiknek íródott – elsősorban a diákság, a fiatalság – ne figyelhessenek fel rá!

Csak emlékeztetőül! Történik mindez a XXI. században, Európa kellős közepén, egy ún. teljes jogú európai uniós tagállamban, ráadásul nem is akármilyenben ám, hanem egy olyanban, amely magáról fennen hirdeti, hogy jogállam, és hogy ebben a jogállamban szólás- és véleménynyilvánítási szabadság van!

A klasszikust idézve: „Csapataink harcban állnak!” Addig is, míg küzdünk az elemekkel, a Nemzeti Internetfigyelőn továbbra is elérhető a könyvsorozat egy afféle tüköroldalon. A felső csíkban a „SÁREMBER TRILÓGIA – A KÖNYVEK” felirat fölé navigálva az egérrel, kinyílik a könyvsorozat szerkezete, és az aloldalakon minden információ elérhető a sorozat köteteiről. Sőt, nemcsak a Sárember könyveibe, de az új trilógia, a Mutatványos bódé köteteibe – tehát az összes még megjelenésre váró könyvbe is – bele lehet olvasni.

A Civil Multimédia és a Tudatos Társadalom szervezésében 2018. augusztus 1-5-ig kerül megrendezésre az Őcsényi Repülőtéren a színvonalas programokkal és előadásokkal tarkított „ÉBREDJ MAGYAR!” című rendezvény. Filmvetítéssel egybekötött könyvbemutató keretében a Sárember könyvsorozat is lehetőséget kapott a bemutatkozásra.

A rendezvényről bővebb információ itt:

https://ocseny.tudatostarsadalom.hu/

Kérlek benneteket, segítsetek! Ha arra érdemesnek találjátok, vigyétek hírét ezen könyveknek, melyek semmilyen támogatásban nem részesülnek, inkább csak üldöztetésben! Akkor tud megjelenni a következő könyv, ha az előző kötetek jól fogynak. A könyv nemcsak szép, de hasznos ajándék is!

Mindenkinek jó olvasást kíván a szerző.

Köszönettel: Szabó László – 1 öntudatos pécsi polgár

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük