KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Egy „valódi” tragédia: Blanka soha többé nem jön haza Rómából 📺

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Több baloldali politikus és aktivista is hangot adott a csalódottságának a vasárnapi választási eredményeket követően. VV Zsolti a Youtube-csatornáján jelentette be rendkívül hosszan, hogy felhagy a politizálással és párjával már a külföldi életüket tervezgetik. Donáth Annáról, a Momentum elnökéről pedig több olyan felvétel is megjelent, ahol könnyes szemmel figyelte az eredmények számukra rendkívül kellemetlen alakulását. De nemcsak a Momentum vezetőjét érintette érzékenyen az újabb kétharmados Fidesz-győzelem, hanem a trágár beszédéről ismert ellenzéki aktivista, Nagy Blanka is könnyekkel küzdve nyilatkozott a Euronewsnak. Kijelentette, hogy nem jön haza Rómából és elege van az itthoni helyzetből – írja a Mandiner.

Általános életérzés most a balodalon, hogy tömeges külföldre menekülésükkel is további örömet akarnak szerezni a már úgyis örömittas jobboldalnak. Sajnos nem mennek, és aki igen, sajnos az is visszajön, mert pont annyira feleslegesek ott is, mint itt.

Ha egy ilyen ország egy ilyen korrupt embert akar, akkor egye meg, amit főzött

– fogalmazta meg a baloldali értelmiség cizellált, már-már tudományos véleményét újra az olasz baloldal új reménysége.

Nagy Blanka 2018-ban került először a figyelem középpontjába, amikor egy kecskeméti tüntetésen szólalt fel. 2019-ben sikertelenül indult az önkormányzati választáson a Momentum színeiben. Nagy Blankáról legutóbb a Békemenet napján hallhattunk, amikor egy „húzzatok a picsába” feliratú táblával vonult a rendezvényen, amely rovásírással volt a táblára írva.

Forrás: Mandiner; Fotó: Facebook

Ez is érdekelheti:  A németek közölték, hogy senki nem támogatja Macron ötletét - reagálta Kreml is

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük