KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Egy Twitteren tett ISIS bejegyzés miatt veszítette el Marine Le Pen EU parlamenti mentelmi jogát

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Marine Le Pen, French National Front (FN) political party leader. © Christian Hartmann / Reuters

Az Európai parlament visszavonta a francia jobboldali elnökjelölt mentelmi jogát, amiért a Twitteren grafikus képeket tett ki az iszlám Állam áldozatairól. A határozatot, amely Le Pen.t megfosztotta mentelmi jogától, nagy parlamenti többséggel fogadták el, jelentette a Reuters.

2015 decemberében Le Pen három grafikusan ábrázolt képet tett közzé az ISIS gyilkosságairól, mintegy válaszként Jacques Bourdin újságírónak, aki Marine Le Pen (úgynevezett) nacionalista szóhasználatát az iszlám terrorista csoportéhoz hasonlította.

A képe James Foley-t mutatta, akit az ISIS lefejezett 2014 augusztusában. Foley családja azt mondta, “mélységesen zavarta őket, hogy Le Pen engedélyük nélkül használta fel ezt a saját politikai előnye érdekében.”

Ludovic de Danne, a ENF (Europe of Nations and Freedom – A Szabadság és a Nemzetek Európája), a Le Pen vezette politikai frakció főtitkára azt mondta az RT-nek, biztos abban, hogy Le Pen “bármilyen lehetséges tárgyalást megnyerne ebben az ügyben, ha ilyesmire sor kerülne egyáltalán.”

“Ez csupán az EU globalistáinak egy szánalmas és egyszerűen képmatató ürügye arra, hogy célba vegyék Marine Le Pen-t,” mondta de Danne, hozzátéve, hogy “ez ugyanolyan támadás, mint a többi kirohanás volt a Brexit és Trump ellen. Az emberek többé már nem vakok.”

Russia Today

Fordította: Urthvas Bethad

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

11 thoughts on “Egy Twitteren tett ISIS bejegyzés miatt veszítette el Marine Le Pen EU parlamenti mentelmi jogát

 1. Foley családja azt mondta, “mélységesen zavarta őket, hogy Le Pen engedélyük nélkül használta fel ezt a saját politikai előnye érdekében.”
  Az mennyire mélységesen zavarta őket, mikor az ISIS feltette a képet a netre a lefejezésről? A netten található képek és írások nem szabadon felhasználhatók? Ha nem, akkor miért teszik fel, hogy az egész világ láthassa? Mit érdemel az EP többség, akik a mentelmi jog megvonására szavaztak?

  1. kedves Imre !
   igaza van persze, de nem teljességgel. Ugyanis egy politikusnak nem a saját véleményét kell képviselnie, hanem azokét, akiket o képvisel, akik ot ezért eltartják …

   Le Pen asszony ma (már 5 évvel ezelott is) a francia elnöki posztot kivánja (ezt nem o, hanem a tábora, persze). Azt lehet mondani nagyjából kitakarított a háza tályán. Hatalmas munka volt ez. Manapság már senki sem fél Fr.o. -ban attól, hogy az FN egy szélsojobb, fasisztoid
   párt lenne (ez feltétlenül fontos !). Na már 5 évvel ezelott is közel került
   a poszthoz …, ma ezt lehet el is érte volna …, ha nem megy el az EP …
   és ott ezt nem haragítja magára …

   itt egy kicsit több van, mint ügyetlenség (sajnos). Itt valami abszurdum is. Ugyanis ha valaki euro-skeptikus …, akkor mi a fészkes fenének megy oda !? Azért hogy ott a nagy többséget magára haragítsa ?!

   na valószínuleg ezt is csak egy pártpolitikai elony (Fr.o-i) kedvéért. Azért, hogy a elégedetlen (az EU-ellen) franciákat maga alatt tudja.
   Viszont amikor a francia elnöki posztra készülodik, akkor tudnia kell, hogy Fr.o. hatalmas többsége NEM akarna onnan kilépni. Aki az
   elnöki posztot akarja, annak a többség akaratát, kivánságát kell
   szolgálja. Amig nem ezt, addíg csak egy ellenzéki …

   na még azt, hogy miután elnök, azután sokkal jobban tevékenykedhetne véghezvinni a terveit. Lsd W. Wilson esetét ! Az kétszer a béke-programjával (elszigeteltség fenntartása az európai háború felé) nyerte meg az elnöki széket … és azután ezt arra használta föl, hogy (meghazottolva saját magát) az országát belekényszerítse a háborúba. Mégha ez emberileg el-, megvetendo is … politikailag megértheto. Ha
   Marine asszony tényleg egy alapveto változtatást, vagy kimondotta egy kilépést akarna az EU-ból, akkor ezt könnyen, ill. sokkal könnyebben elérhetni … mint államelnök …

   na itt az a kérdésem, hogy igazából akar-e Fr. o. államelnöke lenni, vagy csak játszadozik a benne bízókkal !? Illetve, még messzebb is menve ; egyálltalán tudja-e ezt önmaga ?!

   szeretettel, L

 2. elég baj az, hogy ilyen tökéletlen az asszonyság. Ha óvatosabb lenne, akkor valószínu Fr.o. elnöke lehetne néhány hónap mulva, mert valószínu a többség francia ot választaná meg …

  nagyon hozzászokott ahhoz …, hogy ellenkezzen (amelyhez jól ért), de közben vigyázatlan is (nem tesz egy párnát a feneke alá) …

  na most itt ami történt (az, hogy a nemzetközi az EP-es-t) elvesztve (itt az a fontos, hogy amit tett, azt a EP nagy hányada elítélte !) …, egy
  csomó olyan is, akik rá szavaztak volna .., nem teszik majd ezt meg …
  a papájának egy kicsit jobban a fegyelemre is kellett volna nevelje a lyányt …
  ami történt az nagyon valószínu megfossza ot az elnöki poszttól, ill. Fr. o. -ot tole …
  (már elotte is tett néhány baklövést. Pl-ul a tökéletlen, az össze-vissza dumáló Trump-pal is ‘paktált’, akit a franciák nagy része inkább megvet)

  szeretettel, L

 3. Azt hiszem ez egy hajmeresztő ürügy volt arra, hogy a számukra félelmetes Le Pen-nek keresztbe tegyenek. Szerintem túllőttek a célon. Ma 2017 van, a képet 2015-ben tette fel, mért nem akkor vegzálták. Nyilván mert még szó sem volt elnökválasztásról, illetve, nem volt éles a helyzet. Egy felmérés szerint Le Pen 28 %-on áll, megelőzve a többieket, akiket szintén támadnak, persze más okból, az inkább hasonszőrűek marakodása. Le Pen legalább nem mondta azt, hogy nincs francia kultúra, csak kultúra Franciaországban és ehhez hasonló sületlenségeket, mint az elnökjelöltek egyike. Az, hogy a kampánybuszt, amin utaztak vandál módon megtámadták a *demokratikus tüntetők, mutatja, hogy mennyire pánikban van az establishment. Én Le Pennek szurkolok, mert az EU már nagyon megérdemel néhány újabb pofont. Ha valaki a német karneváli maszkokat és felvonultatott díszleteket megnézte, akkor Trump, Le Pen, Orbán az angolok Brexitje és hasonló EU szkeptikusokat úgy ábrázoltak, mint undorító hernyókat, akik szétrágják az EU üde és életerös és csodálatosan zöld hajtásait, hát, ez már kommentárt sem érdemel.

 4. “aki az elnöki posztot akarja , annak a többség akaratát,kívánságát kell szolgálnia..
  Aztán vannak a “kevesek,mint ebben az országban is,akik tesznek a többségre és saját érdekeiket,akaratukat,lelki nyomorukat,ideológiájukat,vallásukat(?) kényszerítik rá a többségre. Magyarán, minden téren lepusztítják a többséget. A saját elv és hit(?) társaik gazdagodása,jóléte érdekében, milliókat taszítanak nyomorba,kifosztva, fizikai és szellemi téren egyaránt. Hogy a többség vagy a kevesek akarata,kívánsága érvényesüljön, azt a józan ész, az Igazság döntse el, ami kizárólag az Ember fizikai,szellemi emelkedését szolgálja, nem pedig egyéni érdekek mentén önző módon bitorolni a hatalmat.
  De ma, kimondva, vagy kimondatlanul kevés “kiválasztott uralkodik a nyolc milliárd Ember felett.

 5. Valahányszor az EP szavazóbázisának mozzanatairól olvasok, mindég
  újra böngészem, nem értettem-e rosszul. Szörnyen érezheti magát
  Dr. Morvai abban a mocsárban…

 6. az EU védelmében,( egy kicsit helyre-hozva a Ti elég igazságtalan véleményeteket róla odahaza) :

  amikor a 10 ország készülodött az EU-s adhéziójához, az EU vezetosége szembekerült egy alapveto problémával. Ez az volt, hogy két belépendo ország jogszabályaiban van, ill. volna olyan, amely lehet elfogadhatatlan az akkori EU-s jogrenddel. Na akkor az ET (az EU legmagasabb intézménye) megbízott egy kis jogi bizottságot (egy 3 tagút), hogy vizsgálják meg, hogy a kérdéses Benes dekrétumok összeegyeztethetoek, ill. elfogadhatóak az úniós rendszabállyal. Na ez megtörtént és ezek döntése az lett, hogy “ezek a történelem részei.
  Ezeket nem kell visszavonni, de ezeknek nem lehet kihatásuk a mai jogrendben” (± ennek pontos szövege valahol megtalálható). Na ezt az ET magáévá tette … és ezzel léphetett be az említett két ország az Unióba. Na egy évvel az adhézió után az EP az egyik pártja meghívására egy mondjuk kolokviumot tartott Brüsszelben ezen a
  címen : “a szlovákiai magyar közösség jogi helyzete egy évvel az adhézió után”. Na ez az EU ….

  Mo (Ti magatok !!) pedig védelembe vette a Benes dekrétumokat !
  Pl-ul az EP-ben kimondottan szabotálták az említett “kolokviumot”.
  Kimondták, hogy ez egy “szélsoséges, fasisztoid” összejövetel,
  mert ott elítélték a fasiszta szellemu Benes dekrétumokat !

  erre mondja a gyerekszáj: bagoly mondja a verébnek; nagy a fejed …

  az EU-ban van sok jó ! Csak ezt ki kell használni (tudni kell hogyan).
  Ezt kell megtanulnotok !

  szeretettel, L

 7. “szörnyen érezheti magát Dr. Morvai abban a mocsárban…
  A bolondoknak a saját bolondságuk szerint kellene megválaszolni, mert az Okos szó bolondságnak tűnik nekik. Ezért nem értik Őt,ott sem! Az Igazság mellet kiállni soha nem volt fáklyás menet,vagy anyagilag kifizetődő, sőt.. De nem is erről kell ,hogy szóljon. “de a mindenben mindenkori elsőket keresztre feszítitek,aztán imádjátok. Aztán mert minden haladó Gondolkodónak ezer középszerű elme állja az útját,hogy a múltat védelmezze. Ha kollégái(?) az eu.-ban az Igazságot szolgálnák, teljes mellszéllességgel és nem a “sátánt, kiállnának mellette,vagy mindnyájan otthagynák az egészet. A sertést bevinni a hálószobába nem egy bölcs ötlet. Akik az euban üldögélnek,(tisztelet a kivételnek)jól érzik magukat. Meg van a honoráriumuk(?),júdás bérük, és eszük ágában sincs ezt felrúgni. Hogy mi lesz a választóikkal, vagy a családjukkal,már ha van a pénzen kívül szerettük, az mellékes.

 8. “az eu-ban van sok jó…
  Igen,csak mi a fütyülő másik felén vagyunk!
  T.nagy Lajos (B)!
  Azért ez a válasza kicsit durva lett! Ön is ugyan úgy kollektíve, bűnösnek kiáltja ki a Magyar Népet,(nem először)mint az idióta benes anno. Mintha nem tudná,hogy Magyarország megszállt terület, és a Magyar Embernek beleszólása,választása semmibe nincs. A látszat ellenére ez ma még csak illúzió. Mi (az egyszerű földi halandó,aki éhbérér gürcöl az eu-s multiknak) csak vesztesei voltunk minden téren ennek a nagy összeborulásnak. Beleszólást,választást, megteszik helyettünk a sandán összekacsintó politikai pockaink,akik kellő honoráriumért,a megfelelő helyre ikszelnek. Nem azt kellene megtanulni,hogyan kell kihasználni az eut,mert az akkor már régen rossz ha így működik. Valami jár vagy nem. Ez nem lehet(ne) szimpátia,vagy ügyeskedés alapján eldönteni. (bár most ez van) Felesleges aggódnia,vagy lebecsülnie a Magyar Népet. A Magyar Ember dolgos volt mindig,azért rabolták ki már annyiszor, és megtudna állni a Saját lábán,a hamis propaganda ellenére( 500000 Honfitársunk gyarapítja az eu-t külföldön,itthon legalább duplája) ha az eu és bizonyos “vallási körök nem szívnák a Magyarok Vérét. Beleértve a kamu választással nyakukra ültetett júdás vezetőket.

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: