Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Lesz-e beígért állatmenhely Kazincbarcikán?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ezt a kérdést tette fel csütörtöki sajtótájékoztatóján Fiszter Zsuzsanna, a Jobbik kazincbarcikai elnöke, miután a városban évek óta komoly problémának számít a kóbor ebek száma, illetve az állatmenhely hiánya.

Korábban állatbarátok szerveztek tüntetést Kazincbarcikán, amelynek két célja volt: egyrészt az éles lőszerrel kilőtt kutyák gyilkosának a méltó büntetését, valamint egy állatmenhely létesítését követelték, emlékeztetett a tavalyi eseményekre a néppárti politikus.

Felhívta a figyelmet arra is: Szitka Péter polgármester a demonstráción ígéretet tett az állatmenhely létesítésére, amit közösen hívnának életre egy budapesti egyesülettel. Ennek kapcsán a terület kiválasztása is megtörtént.

A Jobbik ugyanakkor úgy tudja, hogy az egyesület nem kíván részt venni az állatmenhely létesítésében a továbbiakban, ezután pedig felmerül a kérdés: az önkormányzat kíván-e akár önállóan is lépéseket tenni egy évek óta probléma megoldása érdekében, vagy csupán a kutyakilövések miatt keletkezett indulatok elcsitítása érdekében ígérték meg az állatmenhely létesülését?

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: