KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Egy másik magyar-izraeli tinilányt is túszul ejthetett a Hamász, magyar áldozata is lehet a terroristáknak

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Hetek információi szerint egy másik magyar-izraeli tinédzserlányt és édesanyját is elhurcolták Gázába a Hamasz dzsihadistái, amikor október elején rajtaütöttek a kibucon, ahol éltek. A szintén magyar-izraeli édesapáról sajnos a támadás óta nincs hír, őt eltűntként tartják számon. A hozzátartozóktól úgy értesült a lap, hogy a terrortámadásnak magyar állampolgárságú áldozata is van.

Most először adott interjút a magyar-izraeli állampolgárságú Osnat Weiss, akinek a családjából többen is a Be’eri kibucban laktak, azon a településen, ahol az egyik legkegyetlenebb mészárlást rendezték az országba beözönlő terroristák. Egyik bátyját, Ilant a támadás óta nem látták, őt eltűntként tartják nyilván, míg a feleségét (Shiri) és 18 éves lányát (Noga) túszként vitték Gázába a Hamasz dzsihadistái. A szülők másik két, idősebb lányát viszont épségben sikerült kimenteni a kibucból, ők egy másik lakásban húzták meg magukat.

Osnat másik bátyját, Amirt, aki az állítása szerint szintén magyar állampolgár, a feleségével együtt megölték a terroristák az otthonukban.

A Hetek úgy tudja tehát, hogy a Hamasz terrortámadásának van magyar áldozata.

Hetek.huáKiemelt kép: Gáza 2023 október 7. / A palesztinok átlépik a gázai–izraeli határkerítést Khan Yunisban, a Gázai övezet déli részén

Ez is érdekelheti:  Megölte párját egy nő Budapesten hétfő hajnalban

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük