KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Dzsihádra hív Amerika ellen a michigani imám

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Alex Jones amerikai műsorvezető bemutatott egy videót egy muzulmán prédikátorról, aki arra szólítja fel a fiatal muszlimokat, hogy vállalják fel a dzsihádot az Egyesült Államok ellen, harcoljanak és váljanak mártírrá. Az 51 éves, amerikai születésű Ahmad Musa Jibril radikális iszlamista prédikátor látható a közösségi médiában közzétett videókon, amelyekben azzal érvelnek, hogy az Egyesült Államokban élő muszlimoknak el kell fordulniuk attól, amit ő „amerikai-cionista iszlámnak” nevezett és felhígultnak tart.

Állítólag hozzá és a gyűlölettel teli prédikációhoz köthető a London Bridge elleni 2017-es terrortámadás is, most pedig dzsihádra szólította fel az amerikai muszlimokat a „hitetlen Nyugat” ellen – és a „szenilis fáraónak” nevezett Joe Biden által vezetett USA-t hibáztatja az általa csak „palesztinai népirtásnak” tartott izraeli–Hamász háború miatt.

Láttad korunk szenilis fáraóját, mindentől elment az esze, kivéve a hűségét és a zsidó megszállók iránti támogatását

– hangoztatta a szélsőséges imám.

A „radikalizálódó” tartalmak közösségi médiában való terjedése különösen veszélyes a befolyásolható fiatal közönségre – mondta Alberto Fernandez, a Fox News Digitalnak.

„Ha ez az, amit nyíltan ki mernek mondani, akkor mi lehet az, amit egymás között mondanak?”

– kérdezte.

Fernandez arra is figyelmeztetett, hogy a háború „gyorsítóként” működik az iszlámról szóló radikális eszmék terjesztésében.

„Felgyorsít valamit, ami már megtörténik, ami egyfajta ideológiai háború, ami most zajlik. Tehát ez felkelti az érdeklődést, és arra készteti az embereket, hogy szélsőségesebbek legyenek”

– mondta Fernandez.

Magyar Nemzet

Kiemelt kép: Illusztráció (Fotó: Alex Wong/Getty Images North America/Getty Images via AFP)

Kapcsolódó:

John J. Mearsheimer: Semmi tisztesség sincs már bennünk? – Halál és pusztítás Gázában

Ez is érdekelheti:  Vadai Ágnes szerint azért voltak kevesen a vasárnapi tüntetésükön, mert az emberek rettegnek Orbán Viktortól és a Fidesztől

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Dzsihádra hív Amerika ellen a michigani imám

  1. Ez nem szellemet a palackból ! ez sokkal rosszabb !
    Mintha ezer és ezer méhecskét vissza akarnának terelni a méhkasba. Ezt a sok millió muszlimot már soha nem fog sikerülni vissza terelni a hazájukba ….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük