KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Dr. Gaudi-Nagy Tamás: Kalergi-terv Európában – az őshonos európai népek felszámolása 📺

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

 

Tímár László “Ne Legyen Áldozat” című műsorában Dr. Gaudi-Nagy Tamás az Európa iszlamizálása mögött meghúzódó a Richard Coudenhove-Kalergi, nevével fémjelzett tervről, vagyis a nemzetállamok felszámolásának és az őshonos európai népek eltörlésének programjáról beszélt. 

A több mint 20 perces videóban Gaudi-Nagy Tamás pontosan rávilágít azokra a fő vonulatokra, melyek ezt a tervet jellemzik, miközben Dr. Drábik Jánost idézve megjegyezte, hogy:

Lényegében az Európai Unió programja és működése keretében Kalergi elgondolásai váltak az eszmei alapokká

Az európai nemzetek felszámolásának gondolata valójában tömény rasszizmus, és ez a terv, amelynek a létezését is tagadják tulajdonképpen ezt képviseli – hangoztatta Gaudi-Nagy Tamás.

Ha összerakjuk Dr. Drábik János megállapítását a Dr. Gaudi-Nagy Tamás által végigvezetett gondolatokkal, azt kell konzekvenciaként levonnunk, hogy az Európai Unió egy rasszista, nemzeteket és nemzetállamokat felszámoló szervezet, mely eszközrendszerekben nem válogatva, ha kell erőszakosan is meg kívánja valósítani elképzeléseit. Ezt jól láthatjuk, hiszen az EU parlamentje szükség esetén saját törvényein túl lépve is dönt, vagy éppen ítélkezik nemzetek kárára. Ez a folyamat pedig az elkövetkezendő időkben csak erősödni és gyorsulni fog. Látható, hogy csupán néhány nemzetállam, de leginkább Magyarország és Lengyelország az, mely ellenáll ezeknek a folyamatoknak.

Az, hogy ez a téma mennyire kényes és kellemetlen is egyben bizonyos cenzorális körökben, azt jól bizonyítja, hogy alig 3 nappal a videó YT-ra történt kihelyezése után, azt a szolgáltató törölte, a cenzorok szerint  a gyűlölet elleni irányelvek állítólagos megsértése miatt. No, hogy ilyen velünk ne történjen, bármilyen furcsa is orosz videómegosztóra helyeztük az anyagot, ahol már más anyagaink is megtalálhatóak és a szolgáltatások semmivel sem rosszabbak, mint az amerikainál. Ez mindent elmond. Gondoljon csak bele a kedves Olvasó, mekkorát változott a világ. Az orosz szerveren megmarad a videó, az amerikain nem. Ezt a kérdést majd egy másik alkalommal tárgyaljuk.

Ez is érdekelheti:  Hídpénzbotrány: Budai Gyula vesztegetés miatt tett feljelentést

Nézzék meg a beszélgetést, nem szabad kihagyni!

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük