KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Dobrev fenyeget

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Mert bizonyos apokaliptikus, rengeteg ember szerencsétlenségét, halálát is magában foglaló képekkel soha nem példálózik tisztességes ember.

Dobrev Klára még magához képest is megdöbbentő kijelentésre ragadtatta magát a május elsejei DK–MSZP–Párbeszéd majálison. Tudtuk eddig is, hogy szélsőséges, agresszív megszólalásokért nem kell a szomszédba mennie, de most tényleg nagyon elvetette a sulykot, és alaposan megfenyegette az egész országot. A meglehetősen ritkásan betöltött nézőtér előtt azt fejtegette széles gesztikulációval, sistergő gyűlölettel átitatva a Városligetben: „Tudják, amikor árad a Duna, akkor nincs egyetlenegy olyan kis vízcsepp sem, amelyik azt tudná mondani, hogy ugyan, én nem vagyok olyan fontos. Minden egyes vízcsepp fontos. Letöri és elmossa a legnagyobb gátakat is. És így vagyunk evvel mi is. Június 9-én minden egyes szavazat számít.” Hozzátette: „Aki európai Magyarországot, tisztességes munkát, tisztességes béreket akar, annak lehetősége van június 9-én elzavarni ezt a kormányt, megtenni az első lépést. Ezt követeli tőlünk május elseje.”

 Ami értelemszerűen nem válogat, hanem eltakarít mindent és mindenkit, nem csupán a kormányt vagy a gyűlölt reakciós, imperialista, jobboldali konzervatív populációt. Egy árvíz ugyanis ilyen, mindent visz a víz. Mint mondjunk? Elég vérszomjas, tömeggyilkos perspektíva. Nem védekezhet azzal sem Gyurcsányné, hogy ez csak amolyan szimbolikus, képes beszéd. Mert bizonyos apokaliptikus, rengeteg ember szerencsétlenségét, halálát is magában foglaló képekkel soha nem példálózik tisztességes ember.

Nem véletlen, hogy nagy költőink sem használtak ilyen borzalmas képet semmilyen társadalmi változás sürgetésére. Petőfi Sándor is a tenger föltámadását vetítette elénk híres versében, s az árvizet soha nem helyezte pozitív kontextusba. A Tisza című versében úgy ír: „Jön az árvíz! Jön az árvíz! hangzék, / S tengert láttam, ahogy kitekinték. // Mint az őrült, ki letépte láncát, / Vágtatott a Tisza a rónán át, / Zúgva, bőgve törte át a gátot, / El akarta nyelni a világot!”

Nem tudni, ismeri-e a szélsőbaloldali nagyasszony ezt a költeményt vagy a Föltámadott a tengert. Mert ha ismerné ezeket, talán óvatosabban bánt volna a hasonlatokkal, az allegóriákkal és a szavakkal. Például azokkal a meredek szövegekkel, hogy aki tisztességes munkát, tisztességes béreket akar, az szavazzon rájuk. Jelentjük, egyszer már megtörtént ez a tömegbaleset, és pórul is járt egy ország, a mai napig alig heverte ki.

Gyurcsánynénak viszont van képe európai bérekről papolni, amikor a férjura hatalma idején csökkentették a fizetéseket, megszüntetve a 13. havi béreket és a 13. havi nyugdíjakat.

Miközben akkor annyi volt az átlagfizetés, mint most a minimálbér, a munkanélküliség tartósan az egekbe emelkedett, a foglalkoztatottság pedig az uránbányász béka alatt időzött. S akkortájt tényleg hatalmas infláció volt, míg mára már megfékezte a kormány és a jegybank, hiába sápítoznak és tesznek úgy, mintha még most is éktelenül magas volna.

Dobrev Klára mint „utolsó gondolatot” vezette föl a pusztító árvizet felfestő apokaliptikus prognózisát. Nem vitatkozunk: valóban utolsó, sőt útszéli, szégyenteljes gondolat volt ez a DK árnyék-miniszterelnöke, európai parlamenti listavezetője részéről. A Föltámadott a tenger című Petőfi-vers tanulságát viszont megszívlelhetnék a Gyurcsány–Apró-klán portáján. Az öntudatra ébredt népek tengere, a népharag ugyanis tényleg elsöpörheti velük együtt a csupán képmutatásból jelesre vizsgázó, Európa elpusztítására szegődött korrupt, háborúpárti balos-globalista elitet.

Magyar Nemzet

Kiemelt képen: Jakab Péter, Dobrev Klára, Márki-Zay Péter, Karácsony Gergely, Fekete-Győr András (Fotó: Ripost/Máté Krisztián)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

3 thoughts on “Dobrev fenyeget

 1. Azt fejtegette széles gesztikulációval, sistergő gyűlölettel átitatva a Városligetben: „Tudják, amikor árad a Duna, akkor nincs egyetlenegy olyan kis vízcsepp sem, amelyik azt tudná mondani, hogy ugyan, én nem vagyok olyan fontos. Minden egyes vízcsepp fontos. Letöri és elmossa a legnagyobb gátakat is. És így vagyunk evvel mi is. Június 9-én minden egyes szavazat számít.” Hozzátette: „Aki európai Magyarországot, tisztességes munkát, tisztességes béreket akar, annak lehetősége van június 9-én elzavarni ezt a kormányt, megtenni az első lépést. Ezt követeli tőlünk május elseje.”
  Na már most ezzel a DK-s dáma nem kevesebbet állított, mint hogy Magyarországnak, a magyar embereknek jót tenne egy mindent elsöprő hatalmas árvíz..:::”””
  INNEN: https://internetfigyelo.com/dobrev-fenyeget/
  STB. A LINKBEN!Észrevételem: azonos – de pontosítva: Az öntudatra ébredt népek tengere, a népharag ugyanis tényleg elsöpörheti velük együtt a csupán képmutatásból jelesre vizsgázó, Európa elpusztítására szegődött korrupt, háborúpárti balos-globalista elitet. És a megöregedett ifjú kommunistákat egyaránt!

  A cikk amiből idéztem:
  Dobrev fenyeget
  2024.05.04.

 2. ELVESZTETTE HITELÉT…
  Békési László KÉRDEZI 2024. 04. 25.CSÜTÖRTÖK 14:01-KOR ·VÁLASZOM RÁ LENT: Kinek tartanak választást ? Amikor az állam vállalat lett,akkor az állam polgárság meg szűnt.Györgyi FreyEz az !Id. Kiss László szerint. Lehet, hogy megszűnt? LEHET! Sőt biztos – mert 2011.12.31.-ig működtetek egy gyarmatosító hódító keleti bolsevik. Játékszabályokon alapuló diktatórikus államot, melyet MK. (…TOVÁBBIAKBAN Magyar Köztársaság…)  névre kereszteltek el!!!Előtte dettó: MNK. …továbbiakban: MAGYAR NÉPKÖZTÁRSASÁG))) NÉV UM, FÉMJELZETT!ELŐTTE UM. TANÁCSKÖZTÁRSASÁG VOLT – AZELŐTT KIRÁLY NÉLKÜLI  UN. HORTHY KORSZAK VOLT – AZELŐTT UM.KIRÁLYSÁG FÉMJELEZTE HAZÁMAT MAGYARORSZÁGOT … Én még elmondhatom, hogy a királyság,  tanácsköztársaság és  Horthy korszak kivételével mind annyiban éltem életszerűen – így van tapasztalatom – tehát tudom megkülönbözteti a mai helyzetre…TEHÁT KÖZLÖM VELETEK MÉG KÖSZÖNŐ VISZONYBAN SINCS A KORÁBBI ÁLLAMOKKAL ÉS MÉG EGY NAPON SE LEHET MEGEMLÍTENI A MAI MAGYARORSZÁG URALMI BERENDEZKEDÉSÉVEL – UM. ILYEN NAGY PUSZTÍTÁST SE A TATÁR SE A TÖRÖK  SE LEGUTÓBB A 2.VH. (Továbbiakban 3. Világháború…) IDEJÉBEN SEM ÉLT ÁT FAJOM NEMZETEM A MAGYAR!Ez a jelenség világjelenség és globális – ellene a védelem csak globális lehet-eredményes!!!!  TERMÉSZETESEN MINT MINDIG EZT A PROBLÉMÁT IS MEG LEHET OLDANI BÉKÉSEN EGY TOLLVONÁSSAL, MINT A HÁBORÚ KITÖRÉSÉT  ÉS AZT BESZÜNTETŐ  TÖRTÉNÉST IS AHOGY MINDIG TETTÉK A NAGYHATALMAK ITT A FÖLDÖN!!!!! ÉS AKI EBBŐL POLITIKAI ELŐNYT KOVÁCSOL: KREÁL MAGÁNAK URALMA MEGTARTÁSA ÉRDEKÉBEN AZ JELLEMTELEN ERKÖLCSTELEN BIZALOMRA SEMMI HITELE NINCS,MERT ELVESZTETTE AZZAL… ÉS NEM IS LEHET ADNI A NÉPEKNEK NEMZETEKNEK NEKIK! EMPI: 2024. 04. 29. 10:08. Id. Kiss László révén …………..—————


  id. Kiss László
  ******
  Megérkezett az első idei hitelminősítői döntés MagyarországrólA Standard and Poor’s megerősítette Magyarország „BBBmínusz” szintű adósbesorolását, és annak stabil kilátásán sem módosított. K. G.,2024. április 26. péntek, 22:51INNEN:  https://www.economx.hu/magyar-gazdasag/standard-and-poors-hitelminosites-adosbesorolas-megerosites.789009.htmlSTB. A LINKBEN!Magyarországról nem lehet hitelminősítést adni, ellenben az államok vezetőiről igen! Az EMPI. Minősítése röviden: HITELTELENEK!És ezt nem 2021-ben leírt politikai tanácsadó írása alapozza meg *(::::::::::::::::::::::Jha nem id. Kiss László élet tapasztalata: Ahogy bevallotta, hogy hiteltelenné vált, mivel kádár majd KISZ titkárok sokszorisodó államában is élt életszerűen, az előzőben MSZMP TAG, SŐT RENDŐRE IS VOLT, míg az utóbbiban annak ellentéte ellenére is! Továbbá bevallotta, hogy zsidó, igaz hígítottként adta elő! Mindezek fényében arra a cáfolhatatlan megállapításra jutott, hogy valóban, nem méltóak a jelenlegi politikusok a bizalomra –feltétel nélküli hűség a bolsevista uralom hoz, melyet mint demokráciákat hamis módon diktatúrában élik meg – uralmuk megvédése tartása érdekében bármire képesek!Idézve a 2021. Tanulmányból: „””:::de a politikai szélsőségesség miatt hasonló tendenciák mutatkoznak hazánkban és a nagyvilágban is, aminek számos negatív következménye van, többek között az egyre fokozódó gyűlölet és az erősödő polarizáció: a politikai térben sok esetben a legalapvetőbb értékek és igazságok se számítnak már.::::””””Lásd az elhíresült 21.század Posta Imre pert ami a MI. perünk is – id.Kiss László se kapott ügyrendi szabályzat felrúgva 30 nap után sem semmit se végzést se ítéletet, se tájékoztatást, de hát megállapítható az idézet rész  e minősítésbenis%%%%  NINCS HITELE – HITELTELENNÉ VÁLT:2024.04.26. UTÁN! Az EMPI összefoglaló dolgozata ide ki less téve: Laszlo blogja… ISTEN ÚTJAI KIFÜRKÉSZHETETLENEK  cím alatt! Bázakerettye,2024.04.26.23:55-kor és küldve az éter hullámaira id. Kiss László a közvetítő! ID. KISS LÁSZLÓ SK, HITELES ip. SZÁMOMMAL!


  id. Kiss László
  ******
  SEMMI SEM AZ AMI…

  NEM SZABAD ELHINNI SEMMIT SENKINEK – NEKEM SEM – MERT SEMMI SEM AZ AMINEK LÁTJUK, AMIT NEM LÁTTUNK AZ NEM IS LÁTHATJUK – PÉLDÁUL AZ UN. INDIÁNOK NEM LÁTTAK SOHA UN, ÓRIÁSKENUT – ÍGY AZT NEM IS LÁTTÁK A TENGEREN . UN. KOLUMBUSZ 3 HAJÓJÁT … HA NEM LÁTSZ FÜGGŐLEGEST CSAK VÍZSZINTEST AKKOR NEKI MÉSZ A FÜGGŐLEGESNEK PL. A KÍSÉRLETI MACSKA A SZÉKLÁBÁNAK…

  AZ ANYAGBAN TALÁLKOZNI, FOGSZ, HOGY METEORITBÓL KÉSZÜLT – AHA, MEKKORA METEOR BECSAPÓDÁSNAK KELLET AHHOZ LENNI, HOGY ABBÓL KIFARAGTÁK VOLNA – ARRÓL MÁR NEM IS BESZÉLVE, HOGY EGY ÚJABB JÉGKORSZAKOT OKOZOTT VOLNA A KITÖRŐ VULKÁNOK POR ÉS HAMU FELHŐJE – ÉS MENNYI IDŐ IS KELL ANNAK A NAGY MENNYISÉGŰ LEBEGŐ PORNAK A FÖLDRE ÉRKEZÉSÉNEK – KI LEHET SZÁMÍTANI?

  STB. KÉTELYEID MINDIG LEGYENEK… ÉS SOHA NE FELEDD A SZABAD AKARAT BENNED VAN ÉS TE VÁLASZTASZ – HA NEM NEVELTÉK BELÉD . AZ ÖRDÖG AZ AGYADBAN A JÓISTEN A SZÍVEDBEN PARANCSOL!

  Tisztelettel!

  Id. Kiss László

  Ui. Persze a politikára is vonatkozik a semmi sem az ami!


  id. Kiss László
  ******

  Segítenél, de nem tudod hogyan tedd?…”

  IDÉZTEM MAI POSTÁMBÓL!

  IDÉZET AZ IDÉZETBEN:

  „””:::egy boldogabb, jólétben gazdagabb és biztonságosabb jövő felé feszített vitorlákkal, melyeket a szabadság szelei duzzasztanak:::””” IGEN EDDIG ENGEDTED BELŐLE A SZELET KIFOGNI – DE MOST DOBBANTS EGYET MERJÉL HAZÁDBAN MAGYARNAK LENNI, EDDIG ÉS NINCS TOVÁBB például tetszett RÁDIÓBAN ELHANGZOTT BESZÉD EDDIG MINDIG VELÜNK VITETTÉK EL A BALHÉT ÉS BŰNHŐDÜNK BŰNTELENÜL VÉGÜL UM. MEGCSONKÍTVA… ELSŐ ÉS MÁSODIK VILÁGHÁBORÚ, HÁT MOST NEM – NEM FOGUNK HÁBORÚ PÁRTIVÁ VÁLNI…. EZT ÍGY KELL CSINÁLNI KELLET VOLNA MINDIG…. De mindenki tudja orbánt idéztem és mindenki tudja ezt nem mi mondjuk meg, mert bele sodornak bennünk, és ha bent vagyunk orbán azt fogja csinálni mint elődei mint pl. Horthy…
  Ezért kellünk MI – mi a ki mellyel manipulálhatjuk és látvány pékséget előidézve léphetünk bele a 3. Ma még nem tudni mi csodába a 21 nyerő századában, úgy hogy most nem húzunk – kérünk a banktól a 20-ra lapot ! .

  id. Kiss László
  ******
  kőrdezem bárkitől! Vajon orbán megengedi, a rajk és nagy imre per után dettó posta imre pert végkimenetel azonosságra, mondjuk halálbüntetésre nem, hisz az 2004-ben megszűnt – -de brutálist igen tud produkáltatni…. gondolom én – de a tévedés jogát fenn tartva id. Kiss László 2024.05.04. 10:06-kor!

 3. KLÁRIKA! VEDD MÁR TUDOMÁSUL HOGY EBBEN AZ ORSZÁGBAN SOSEM NYERHETSZ A CSEPPEKBEN FOGYASZTO FÉRJEDDEL,DE EGYEDUL SEM. LEJÁRT AZ ID
  ŐTOK.MÁR CSAK JOL MEGÉLEK CIMÜ POLITIKUS UTÁNZATOK VAGYTOK.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük