KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Dániel Péter: Hiába Orbánék körözése, nem tudnak elfogni

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Izraelből jelentkezett egy fideszes parlamenti képviselőt ért rágalmazás címén kőrözés alá vont Dániel Péter ügyvéd, akinek talán legnevezetesebb ügye az volt, amikor piros festékkel öntötte le Horthy Miklós szobrát, lefényképezte magát a helyszínen, majd a képet kitette az Internetre.

A magyar gyűlölettől fröcsögő "ügyvéd" a palesztin vértöl locsogó pálmafák tövéből üzent, nekünk bögatyás magyaroknak.
A magyar gyűlölettől fröcsögő „ügyvéd” a palesztin vértöl locsogó pálmafák tövéből üzent, nekünk bögatyás magyaroknak.

Orbánék hiába adtak ki ellenem elfogatóparancsot, hiszen felettem már nincsen hatalmuk. Szabadon és boldogan élhetek a csodás Izraelben. Üdvözlet minden kedves barátomnak a sudár pálmák és a fenséges sziklák tövéből! [smile hangulatjel] Shalom!

 Wittner Mária fideszes parlamenti képviselő azért perelte be Dániel Pétert, mert Dániel „primitív, köztörvényes, randalírozó és lincselő prosti”-nak nevezte.

A következő képen szereplő szövege miatt azonban még senki sem jelentette fel ezt a magyar gyűlöletbe beleháborodott „ügyvédet”. Szerencsétlen Dánielnek, a magyarországi PT oszlopos tagja, akire a ma született zsidó csecsemő is büszke, remélhetőleg van annyi vér a metélt kukijában, hogy bevonuljon az izraeli hadseregbe és ott nyílt konfrontációban találkozzon a Hamas csapatával. Szerencsétlen Dánielt meg is vigasztalhatjuk: Homok van dögivel Izraelben és annak alapvető tulajdonsága, hogy elnyeli a lábszáron lefolyó sárgás színű gyávaságot minden mennyiségben.

Cionizmus a világ fenevedja
Cionizmus a világ fenevedja
Gyűlöletkeltésért, nemzetellenes izgatásért még senki sem perelte be ezt az egysejtüt!
Gyűlöletkeltésért, nemzetellenes izgatásért még senki sem perelte be ezt az egysejtüt!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

16 thoughts on “Dániel Péter: Hiába Orbánék körözése, nem tudnak elfogni

 1. Ez a két „tetű”: danielnpéter és bodnárdániel, menjen a „jó” édesanyjába…Barom-állat, mind akettő…Nem azért, mert zsidó, hanem azért mert rohadt zsizsik…

  1. Bodnár Dánieltől elég szégyen,hogy nem ismeri az Ő-szövetséget!! A zsidó nép már megkapta az ígéret földjét Istentől és az nem Magyarország volt! Az az Ő bajuk, azt hiszik,Isten azt teszi amit Ők akarnak!

 2. Élvezze örökre a pálmák és sziklák hazáját, ahol otthon lehet és próbálja magát már végre hasznosítani.

  1. „…. próbálja magát már végre hasznosítani.”
   Kedves Anna!
   A tetű csak arra képes amire született.
   H.B.
   „Soha nem fogjuk tudni, hogyan szabadítsuk fel magunkat, ameddig nem értjük meg, hogy kik is vagyunk valójában.
   Hogyan lehetsz szabad, ha azt sem tudod, hogy ki vagy ???
   Hogyan lehetsz szabad, ha azt sem tudod, mi a valóság természete, amiben élsz ???

   1. Egy alufóliába öltözött ember rendkívül érdekes, és összefüggő előadását hallgattuk ketten, legalább 2 órán keresztül. Az előadásának ideje alatt néha hirtelen megállt és szembefordult velünk -addig előttünk jobbra és balra sétálgatott- ezt kérdezte:
    -Ki a bátor? – és hirtelen velünk szembenézve ránk meredt.
    Mivel mi nem válaszoltunk, miközben ő kissé fejét előre hajtva, kimeredt szemekkel tekintett ránk, így rávágta helyettünk a választ:
    -Aki bátrabb!!!
    Ez a történet ezelőtt 20 évvel zajlott le egy laboratóriumban és azóta is a szerencsétlen üldözési mániában szenvedőnek, akit -szerinte- titokban sugaraztak a szomszédos blokklakásból, igazat adok:
    Az a bátor, aki mindig bátrabb mer lenni!
    Még most is előttem van a recsegő-zizegő ember, aki megérkezésünkkor egy ideig Szent Erzsébet, -az utolsó egyenesági Árpád-házi leszármazott- hozományos ládáján ül.
    Az alufóliába öltözött emberhez Badinyi Jós Ferenc írásos felkérésére mentünk el, hogy megkérdezzük nem-e adományozza a Hozományos ládát a Miskolci Nagy Lajos Király Egyetemnek. Akciónk sajnos nem sikerült, de egy igen érdekes és alapos őstörténeti előadásban volt részünk!

 3. Remélhetöleg többet nem mer visszajönni, ott nagyon jó helyen van Izraelben a rendörállamban. Ügyesen elintézte, – így mi megszabadultunk ettöl a léhütötöl. Nincs már neki itt hereverés többet, de ingyenebéd sem.

 4. ID: DÁNIEL PÉTER: „HIÁBA ORBÁNÉK KÖRÖZÉSE, NEM TUDNAK ELFOGNI”
  Igaza van dánielnek!
  israel jogrendje pont erre van kitalálva!
  A világ összes tolvaj, hazudozó zsidójának a menhelye, mert nincs senkivel kiadatási egyezménye. Minden parazita zsido oda menekül akiknek meggyűlik a baja valamelyik ország jogrendjével, viszik magukkal a rablott pénzt és a világ gyűlöletét!
  De nem is akarja senki elfogni azt a tetvet mert akkor csak pénzbe kerül és rengeteg időbe, 1+1 -es megoldás kell az ilyen parazitának!
  De ha nem tőlünk, majd a Palesztinoktól megkapja!
  Mert az ilyenek mindig kiharcolják maguknak, vagy tőlünk, vagy valaki mástól, azután ajvékolnak, hogy gyűlölik a fajtájukat, pedig nem a fajtájukkal van a probléma, hanem a viselkedésével, viselkedésükkel!

 5. Ez a barbár, komcsi és furán „kiválasztott” fajzsidó 8 e-mailben támadott engem. Magam is ügyvéd voltam 17 évig, de aztán is jogi (cégjogász, konzervatív szervezetek jogásza) munkakörben, és Dániéliyahu mindenféle undorító, mocskos üzenet küldött, mint quasi „NYILAS”-nak! Érdekes, hogy figyelték a blogbejegyzéseimet, mert Szabó Zoltán J+ ex-polgármester (Erzsébetváros) és parlamenti képviselő, ennek a görénynek a haverja is írkált. S hogy a zsidó miben hisz? Például az ÁTOKBAN! Dr. Dániel 2010-ben megátközött, hogy egy éven belül rákban haljak meg. Osztán 2016 januárja van…..:-D

  1. Isten éltesse sokáig, erőben, egészségben!
   Adjon kitartást a további munkájához!
   És Szebb Jövőt a magyarságnak!

 6. A „bőgatya és fütyülős barack” – ami igen jó, – mellett van nekünk fokosunk is, reflexíjunk és néköm két szablyám is. Merthogy igen alkalmas vitézi nemzet a mienk, amikor nem szabadságharc folyt, (török inváziót is idevéve), akkor Mária Terézia stb. könnyűlovasságát, huszárságát adtuk. S Párizsban máig van Bercsényi Huszárezred, csak már a díszelgésen kívül modern fegyverzettel, ló helyett páncélozott járműveken.

  1. Kérünk küldjön nekünk erről a Bercsényi francia ezredről linkeket cikkekhez, videókhoz, akár francia nyelven is.
   Előre köszönjük!

 7. Gyóni Géza: Csak Egy Éjszakára című versével szeretnék tükröt tartani neki, elvbarátainak és sorstársainak.
  (reménykedem,hogy Gyóni Géza megbocsájtja nekem!)

 8. Szerintem Magyarország sokkal szebb, mint az izraeli pálmák és sziklák! Most nagy pofája van a mocsok disznófejűnek, de kérdés, hogy meddig lesz ott boldog. Mi minden esetre azok vagyunk, részben amiatt is, hogy ő ott kint van. Majd csak felrobbantja őt a Hamasz!

 9. Azért én ennek a görénynek a helyében elgondolkoznék azon, hogy anno hogyan is hozták el Eichmannt Argentinából a HAGANA emberei. Ha nem is ilyen méretű szervezet emberei, de két -akár héberül.akár ivritül beszélő -jókétésű legény esetleg kinn elkapja és bekövetkezik aminek be kell következnie, akkor azért ne csodálkozzon nagyon…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük