KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Czakó István: Rohadékok

Tisztelt olvasóim, szeretném, ha tudnák, hogy ezentúl a kormány, miniszterei, miniszterelnöke és az impotens, hazug parlamenti ellenzéki vezetők együttes megjelölésére a ROHADÉKOK szót fogom használni. Mert amit tesznek, s amit sunyi lapításukkal megengednek, az népünk ellen elkövetett aljasság, háborús bűntettnek minősíthető bűncselekmény, s ilyet csak rohadék emberek, erkölcsileg, emberségből hulla emberek tehetnek. Igazi ROHADÉKOK.

Az álellenzék, amelyik a parlamentben lapít, s nekem, nekünk akarja megmagyarázni, hogy miért jó az, ha nincs előrehozott választás, ez a cinkos álellenzék közreműködik totális kifosztásunkban, csak azért, hogy ők az alatt a néhány hónap alatt is megkapják a biztos jövedelmüket.

Ha tavaly ősszel kihívnak az utcára minden elnyomott magyart, s kivívják az előrehozott választásokat, sőt, netán közvetlenül megbuktatják a kormányt, legalább néhány százezer forintunkat megmentették volna. Ehelyett mi történt? A mocskos (hangszerről elnevezett) miniszterelnök vezette maffia beadta, hogy csökkentik bizonyos területeken az adókulcsot, s lám-lám, a szuperbruttósításnak nevezett mézesmadzaggal elérték, hogy mégis kevesebbet visznek haza az emberek. Utolsó fillérjeinket is kilopják a zsebünkből. Természetesen megint csak a kispénzűek, a kevés jövedelműek járnak rosszul, vagyis a többség. A nagy jövedelmű kivételezettek meg sem érzik, hiszen őket ez nem érinti.

Beszéltem egy könyvelő szakemberrel, aki ebből él, legalább húsz éve naponta ezt csinálja, s ő mondta: „Pistám, lassan képtelen vagyok követni a változásokat. Nem hogy én, de a törvényalkotó sem tud válaszolni olykor a feltett kérdésekre!” Ott tartunk, hogy már a szakemberek sem tudják, hogy kik és mikor, milyen jogon veszik ki a pénzt a zsebünkből. Totális rablás folyik!

Ezt az aljaságot nem csak a kormánymaffia követi el, hanem bamba idiotizmussal tűri a magát szégyen-szemre ellenzékinek tituláló beszari megélhetési bűnöző banda is. Amit ezek a ROHADÉKOK demokráciának neveznek, az csak nekik az, de a nagy többség számára, számunkra gazdasági-politikai terrorizmus, diktatúra.

Igenis, eljött az idő, amikor nincs mire várnunk. Gyökeres változásokat kell megvalósítanunk, s a feje tetejére állított országot végre talpára kell állítanunk, s minden téren tökéletes rendet kell tennünk. A gazdasági és politikai bűnözőket meg kell fosztani minden vagyonuktól, egész rokonságukra kiterjedően, és a köztörvényesekkel együtt börtönbe kell zárni őket, az életfogytiglanisok valóságosan életfogytig rohadjanak börtönben, de nem szanatóriumi körülmények között! Hívő emberként vallom, hogy az életet Isten adhatja, s csak Ő veheti el, de az életfogytos tényleg az legyen. Ne lássa meg az Isten szabad egét soha. Ha mégis kiderül, hogy jogtalanul ítélték el (amire kevés az esély), akkor szabadokká válhatnak.

Így szerintem sem a kormányzó párt és a maffia-kormány embereit, sem az ellenzék vezetőit, képviselőit nem lehet másként nevezni, mint ROHADÉKOK, s csak megvetésünket érdemlik meg. No, meg a felelősségre vonást.

ISTEN ÓVJA MAGYARORSZÁGOT!

Czakó István,

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

27 thoughts on “Czakó István: Rohadékok

 1. Az egész ország várja már a Jobbik kormányzását, és a mostani, évtizedek óta rajtunk rohadó bűnöző-maffiózó, tolvajelit elszámoltatását, és vagy bebörtönzését, vagy elkergetését Magyarországról, ingbe-gatyába. A milliárdokat ellopó, kormányzó kisebbség, gyurcsány-bajnai, meg ezek kompániája, és az ezeket védő, hasonló mentalitású „rendvédelmi” szervek, már atomot is ledobnának azokra, akik ezt a hazaáruló hatalmukat el akarják takarítani. Zsidó gyarmatosítók pénzével, az ország vagyonával megvették a rendőri vezetést, az ügyészséget, bíróságot, mindenütt az ő embereik vannak vezető pozícióban, ahol a pénzek elosztásáról hoznak döntéseket, és mindenütt csak lopnak, csak lopnak. Ahogy Vona Gábor mondta, nem arról van szó, hogy egy bogrács gulyásba beleesett egy kis kutyaszar, itt már egy egész bogrács kutyaszar rotyog. MSZP-stől, Fideszes-től.
  26 ezer milliárd az államadósság papíron, s valójában ezeknek a tolvajoknak a zsebében van mind. Rokonok, haverok, meg a róluk sok mocskot tudó zsarolók zsebében. Ezt mind el kell takarítani, az ellopott milliárdokat visszaforgatni a magyar gazdasági életbe, fellendíteni a vidék gazdaságát, rendbe tenni az egészségügyet, az oktatást, a közlekedést, a BKV vízfejet lefolyatni a szennyvíz csatornán, és a gyarapodó, gazdagodó ország javait, becsületes, dolgozó, nyugdíjas, beteg állampolgárait megvédeni a felállított vidéki csendőrséggel a dologtalan bűnöző rétegek karmaitól, rablásaitól, agyonveréseitől, gyilkosságaitól, amelyek mostanság szinte mindennaposak.
  Nincs idő majálisozni, mint egyéb civil szervezetek, hanem szorosan követni kell a Jobbik programjában vázolt utat, mert kegyetlen a harc, de igen nagy a tét. Magyarországot megtisztítani a parazita, bűnöző személyektől, visszaszorítani a multik, s a bankok hatalmát, egy szóval, új magyar rendet teremteni, nekünk magyaroknak, a mi boldogulásunkra. Ezért küzd Vona Gábor, Morvai Krisztina, Balczó Zoltán, és mindegyik Jobbik irányító, szervező, és szimpatizáns. És ezt az erőt nem szabad elaprózni, széttördelni, hanem egy hatalmas egységbe kell kovácsolni, mert csak ilyen erővel tudjuk elsöpörni a rajtunk élősködő, tolvaj diktatúrát.

 2. T. Szerző! Elmondaná nekem, mire gondolt itt? ” Az álellenzék, amelyik a parlamentben lapít, s nekem, nekünk akarja megmagyarázni, hogy miért jó az, ha nincs előrehozott választás,…” Ki és mikor magyarázott erről? Én valahogy az ellenkezőjére emlékszem. De egy alapkérdést tisztázzunk azért: a parlamenti ellenzék parlamenti eszközökkel tudja kikényszeríteni az előrehozott választásokat, parlamenten kívüli eszközökkel pedig a lakosság. Előbbi ezt igen sokszor megkísérelte megtenni, utóbbi pedig csak várt és nem tett semmit. Még akkor sem, amikor erre határozott jelzést kapott a parlamenti ellenzéktől (kordonbontás, 2007 január, amikor ezt még a pártvezető ki is jelentette: mi léptünk, most ti jöttök!) Erre aznap este néhány száz ember lézengett a Kossuth téren, a többség a Győzikét nézte otthon a TV-ben. Így bizony nehéz bármit is tenni, többségi támogatás nélkül. Ha ui. egy tömeges támogatás nélküli akcióval tesznek kísérletet a regnáló bűnbanda megbuktatására a parlamenti kisebbség részéről, az nagyon könnyen támadható lépés lett volna.

  1. Kedves Dodó!
   Támadható lépés ide vagy oda, nem számít. A parlamenti ellenzéknek, amennyiben valódi ellenzék kívánt volna lenni, igenis ki kellett volna vinnie az embereket az utcára. Nem tette. Illetve 2006 október 23-ának délutánján a vezér hagyta, hogy verjék és lőjék a saját híveit is. Mert a fideszesek is kaptak jócskán. Majd kijelentette a vezér, hogy senkit sem fognak magára hagyni. Ennek ellenére csak a Nemzeti Jogvédő Alapítvány munkatársai voltak, akik segítettek, jogi eszközökkel védték a védteleneket.
   Summa summarum: Vannak olyan pillanatok a történelemben, amikor semmi sem számít a NEMZET és a HAZA megvédésének érdekében. Ilyenkor nem számítanak a törvények, pláne, ha azok a HAZA további tönkretételét szolgálják.
   Amikor a kormányfő lemond, lemond a kormány is. Ez demokratikus államokban így működik, és természetesen nálunk is így kellene lennie. Ekkor előrehozott választásokat kell tartani. Nincs kecmec. Két ilyen szituáció is volt az elmúlt nyolc évben. A parlamenti ellenzéknek ki kellett volna követelnie az előrehozott választást. Tehát eddig már kétszer. Nem tette. Csak úgy langyosan tesze-tosza módon, nehogy megsértse a hatalmon lévőket. Tehát nem tette, mert nem is akart hatalomra kerülni. Sem 2002-ben, sem 2006-ban. Most sem akar, de sok választása nincs, ugyanis a nemzeti radikálisok golyófogójának szerepét szánja nekik a globális világhatalom, azon az áron is, hogy belerokkannak, ahogyan belepusztult Brüsszel és a háttérhatalom kiszolgálásába a maszop és a szadesz is. A Fidesszel ugyanez lesz a helyzet, mert mindent parancsszóra kell majd tenniük, ahogyan parancsszóra nem volt szabad kikényszeríteniük az előrehozott választást és megnyerniük a 2002-e és 2006-os választásokat. Hazaárulók ugyanúgy, ahogyan a többi, a parlamentben, a mi pénzünkön élősködő megélhetési gazember.
   Czakó István úrnak messzemenően igaza van, ezeket összefoglaló néven, a könnyebb megértés érdekében nevezzük csak annak, amik: rohadékok

  2. Kedves Tehetetlen Dodó!
   Czakó úr, egészen konkrétan, többek között, a Fidesz 1990-1994 közötti SZDSZ ifjúsági- tagozatos munkásságára, az 1994-1997 közötti SZDSZ-es parlamenti együtt szavazásokra, az 1997-98 közötti Magyar Zászló lengetéses haszon- és profil-váltásra, az 1998-2002 közötti, itt-ott valós eredményeket elérő, de végül a tudjuk-kik által csúful agyagba döngölt próbálkozásokra gondolt!
   Egyrészt!!!!
   Másrészt, azokra a sorozatos fidesz bukások utáni színpadias, gyurcsány(i)-t is megszégyenítő néphülyítő megjelenésekre céloz, amelyek után, vekker-csörgetés, kordon-bontás, 36 és/vagy 72 órás ultimátumok hangzottak el, vagyais a tetteket kérhetnénk, kérjük majd, számon.
   De ha kimondatlanul, ide sorolhatóak a nevetséges üléstermi kivonulások, az azonnali lemondás követelések, mert különben, irgum-burgum lesz, (és nem lett).
   Ugyanis, a határidők lejártakor, a Fidesz sorban, egymás után, csendben maradt, felejtett és hallgatott.
   Sőt! A mandátum lemondás lehetőségét is elfelejtették alkalmazni a politikai játszmában, s azzal etették a népet, hogy azzal úgysem változna semmi!! Ha! HA! HA! Ezek a rohadékok tényleg hülyének néznek minket.
   És mindezen kijelentések felelőtlensége következtében, több száz magyar állampolgárt büntető eljárás alá vontak, több száz magyar állampolgár megsérült, nyomorék lett, vagy épp meghalt!
   Ezért a rohadékok jelző.
   EZÉRT A ROHADÉKOK JELZŐ !!!!! Immár Másodszor!
   Harmadszor,
   Mert a Fidesz -többek között – azt is megígérte, hogy mindenkit megvédünk.
   Így történt? Nem!!!
   Vagy Hol? Mikor?
   Ha nincs a Nemzeti Jogvédő, ha nincs Morvai, ha nincs Gaudi Nagy Tamás, mára az egész feledésbe megy.
   És ennek az egésznek a következménye, hogy a polgárok százezrei nemhogy csalódtak, de már nem hisznek a fidesznek!
   (Lásd EU választások.)
   Egyre többen jönnek rá, hogy ugyanarra a szintre süllyedt,mint a többi hitetlen, és mára már hihetetlen „20 éves” , politikusnak nevezett ingyenélő rohadék.
   Különösképp, hogy a Jobbik kiváló eredményeit érzékelve, mint a veszett kutyák rontottak, leghétköznapibb emberi számítás szerint is a jövőbeni egyetlen lehetséges szövetségesükre, a nemzeti oldalra.
   Ettől kezdve tisztán látható a Fidesz atlantista-globál-liberalista arca, s lehullt a lepel a 98-as nemzeti zászló lengetős, néphülyítős színjátékukról is.
   Így, oszt maradt reájuk a régi, Soros-féléknek elkötelezett, a nemzetet be- és elolvasztani kívánó banda jelzője.
   Ez az alakulat már tudja, hogy nem szerez kétharmados többséget, ezért a gyermekgyilkos, családirtó izraeli Likud testvérpárti parancsának értelmében, nem a hatalmi struktúrába beágyazott kommunista-zsidó hálózati rendszert, vagyis nem a tényleges ellenfeleit, az MSZP-t, MDF-et, SZDSZ-t, és átmeneti inkarnációit, LMP, Zöldek stb. támadja s próbálja a játszmából kiiktatni, hanem azt a pártot, amelyik Magyarország, a Haza jövőjének alakulását, egy teljesen új, de a liberál-bolsevikoknak és a globalistáknak egyáltalán nem tetsző formában képzeli el.
   Tudod Te nagyon jól miről beszélek,kedves Tehetelen Dodó!
   Egy teljesen új és tiszta program, amely az idegen érdekek kiszolgálása helyett, a nemzeti érdekek megvalósítását helyezi előtérbe oly módon, hogy a ROHADÉKOK elmúlt időszak-beli herdálását, a nemzet vagyonának ellopását, a haza totális kifosztását, komolyan számon fogja kérni.!!
   A lopott javakat a tolvajoktól visszaszerzi mindamellett, hogy a gazdaság romjainak eltakarítását és a normális élet megteremtését a többszörösen kifosztott, meggyalázott magyar állampolgárok tehetségére, szorgalmára bízza.
   A rablókorszak vizsgálata azonban – s a figyesz-figyusz ettől fél a legjobban, nemcsak 20 évre, hanem mint Bogár László írja, visszamenőleg minimum 38 évre terjedne ki.
   A Rózsadomb, Leányfalu, Pilisborosjenő és még sorolhatnám újgazdag palotái, ki fognak ürülni, s mint ahogy gyurcsány(i) és gergényi tervezte anno, új börtönökre lesz szükség.
   Nos, kedves Tehetetlen Dodó!
   Hát itt a Rohadékok Elnevezés nagyon szűk indoklása.
   Biztosan nem tetszik:
   De, amíg a figyusz háza táján olyanok keringenek, mint az ősbolsi fattyú ifjú Karvalits (MNB alelnök), retyó szdsz-es feleségével együtt, vagy a már.már nevetséges amerikai seggnyalónak titulálható (nevetséges, mert mindíg kiröhögik és semmibe veszik, még az USA honi követségén is…) Németh Zsolt, vagy az egykor bősz MSZMP-s újra leporolható szép bajszú volt külügyér, vagy a nemzetbiztonságilag bizonyítottan kockázatos, bombagyártókkal szövetkező,Józsefvárosi-piacos gengszter, Pintér Sándor, vagy az MSZMP KB egyik munkacsoportjában, majd egy bolsevik ifjúsági szervezetben gyurcsány(i)-val és Stumpf István elvtárssal együtt magas tisztséget betöltő kommunista kutya, akiből nem lett demokrata szalonna Kövér László, vagy a saját családját megtagadó, és a látszólag fidesz-gyűlölő szdsz által is csak dísz-zsidónak nevezett Deutsch Tamás, vagy a Soros Alapítvány által finanszírozott oxfordi kiképzésen résztvevő Orbán Viktor (és tsai), vagy az egykori KISZ-titkár, ma hányadék bulvár-sztár Rogán Antal, vagy az elsőként említett ősbolsi család régi barátja, ifjabb Karvalits csicskása Varga Mihály, vagy a Hollán utcai magyar-ellenes tüntetést szervező fideszes-zsidó rém, vagy a Szeged melletti
   hatalmas mocsaras földterületet – aminek „csak” az az érdekessége, hogy Magyarország egyik legnagyobb vízkészlete található alatta, – izraeli rablóknak 180 milliós veszteséggel, majdnem,hogy ingyen átjátszó kisvárosi fideszes-polgármester, vagy a választói akarattal és gyakorlatilag mérhetetlen számú választóval rendelkező, de havonta Izraelbe zarándokló, s hódoló semjén nevezetű egyén, és még sorolhatnám jó sokáig…..
   Vagyis amíg csak ugyanezeket az arcokat tudja a Fidesz felmutatni a többszörös bukás után, a megújulás, a nemzeti felemelkedés vagy annak akarása legkisebb jele nélkül, akkor marad bizony figyusz(!)-párt!
   Figyusz, szeptemberben azt mondtam, mindenkit elszámoltatunk. Figyusz, októberben azt mondtam, hogy azért ez nem úgy van, mert politikai anarchiához vezethet.
   Figyusz, decemberben megint számoltatok elfele, de csak ha nyilvánvaló és demokratikus.
   Figyusz…..Figyusz….Figyusz….a Jobbik a felelős!
   ÍEzek után mit lehet mondani? Kedves Dodó?
   Csak azt, hogy a Czakó-féle elnevezés (többek között) ezáltal is, joggal irányul az elmúlt 20 év történelmi ciklusában, magát mára politikai elitnek tituláló díszes, egyébként lassan köztörvényes bűnözőnek titulálható társaság által véghezvitt teljesítmény egy szóban foglalásához:
   Rohadékok!
   És passz! Jön a Jobbik!

   1. Kedves „chabbix”!
    Magam sem tudtam volna jobban megválaszolni, s köszönöm is önnek. Hiszen összefoglalta azokat a hazugságokat, disznóságokat, amik engem is elvezettek a sommás következtetéshez, hogy ezek ROHADÉKOK. Nem csak bennünket szipolyoznak, de még ráadásul ki is röhögnek, lenéznek, semmibe vesznek.
    Köszönöm értékes hozzászólását.
    Barátsággal: Czakó István

 3. Kedves dodo, ne felejsuk el azt sem, hogy a szajkarate kozben egesz ido alatt minden torvenyt megszavaztak ami karos a nemzetnek! Nincs bocsanat a lisszabonni szerzodes olvasatlan alairasara! Ezen kivul sok egyeb is van a rovasukon, amit nekunk persze nem kell tudnunk.
  Ez a fidesz meg mindig az a fidesz amelyik kivonult a parlamentbol trianon emlegetesere!
  Sajna ez az elmult nyolc ev arra volt elegendo, hogy tisztan kiolvashatova valjon, ez nem kormany es ellenzek, a parlamenti partok egyazon szintarsulat, csak neha felcserelik a szerepeiket. A direktor valahol a brusszel newyork telaviv haromszogben keresendo es boszen irja nekunk a kovetkezo felvonast.
  A kerdes az, befizetunk erre az ujabb szini kavalkadra vagy sem. Nekem az a megitelesem, hogy ezek a szineszek ripacsok, reszemrol nem jarulok hozza egyetlen petakkal sem a fellepesi dijukhoz. Sot azt gondolom, ha vegre lekaszalodnak a szinpadrol vissza kellene fizetniuk a jegyek arat, mert ennel remesebb eloadast nehezen talalnank szeles e vilagban!

 4. Teljesen igaza van Czakó Úr!
  Én már sokszor hozzászóltam az oldalon megjelentetett publikációkhoz,és akik olvasták tudják,miért értek egyet Czakó úrral,és ezt mondom illetve irom,mint un. „volt fideszes”!!!És hogy miért csak ” volt”,arra a megtörtént események alapján,(lásd 2006.)-és mint gondolkodó,Hazáját szerető ember,illetve anya -más végkövetkeztetésre nem juthattam. És a Nemzet elárulása azóta is folyamatosan,nap-nap után folyik.Aki „ellenük” ki mer állni,azt lehülyézik.Erre élő példa az általam igen kedvelt Lánchid Rádió.Ők is „felvették” a kesztyűt és kétszázzal mocskolják a Jobbikot :ferditésekkel mondják a hireiket,de a Sprőd cimű-Perjési Zoltán által vezetett- műsorukban, nem egyszer,nem kétszer „lehülyézték” azokat,akik egyetértenek az egyetlen parlamentenkivüli nemzetben gondolkodó párttal. Az altatás pedig tovább folyik,és még mi lesz itt,mire eljutunk a választásokig!!!!Mindenki „vértezze fel magát” ,és a megfelelő időben jó helyre tegye az X-et,és erre buzditson mindenkit,én is ezt teszem.Aki pedig még mindig azt állitja,hogy itt demokrácia van,és a dem.szabályait be kell tartani,az vagy elvakult,vagy vak.
  És Igen!!! ilyen egyszerűen :rohadékok!!!-ebben az egy szóban benne van minden.

  1. Mire gondol? Engem int, netán jóságos akárkiként fenyeget? Csak úgy finoman,… Mi a gondja? Ez nem hozzászólás, és fenyegetésnek is gyenge!
   Üdvözlettel: Czakó István
   Utóirat: Mellesleg, folyt. köv.

   1. Kedves „Dodo”!
    Ön egy nagyon tiszta fejű ember. Nem tudom, hány éves, de remélem, hogy fiatal. Ha azt látom, hogy a fiatalok, akik tenni is képesek, akiknek van még – remélem – jövőjük, ha azok látnak tisztán, akkor sokkal boldogabb vagyok, mint amikor az öregek mondanak bölcseket.
    Szebb jövőt és Isten áldja Magyarországot.
    Dohán Mihály

   2. T. Czakó úr! Ha nem volt világos a hozzászólásom – bár utólag is elolvasva az teljesen egyértelmű minden épelméjű számára – én nem intettem, nem fenyegettem önt, ilyen utalás ott nincs. Viszont kérdeztem valamit, amire ön nem válaszolt, ehelyett félreértette a hozzászólásomat is. Remélem, más dolgokban élesebb a tisztánlátása, de ha ennyire tellik, ez is valami, csak nem elég…

 5. Tisztelt „dodó” Uram vagy Hölgyem?
  Tudomásom szerint én Önnek nem válaszoltam. S a továbbiakban sem akarok.
  Üdvözlettel: Czakó István

 6. T. Czakó uram vagy hölgyem. Ha erre futja a képességeiből, beérem ennyivel is…

  1. Tisztelt (bár egyre kevésbé az), Akárki! („dodó”), aki a nevét sem meri vállalni!
   Ha Ön normális, akkor csak kisilabnizálja, hogy az István férfinév. Megsúgom Önnek, nagyon-nagyon sokan ismernek. Országosan is, és szűkebb környezetemben is.
   Hülye provokációk pedig nem érdekelnek. Bizony, érje be ennyivel, és azzal, amit eleddig olvashat tőlem.
   Barátsággal: Czakó István

 7. Kérem a publicisztika iróját Czakó úrat,hogy tegye „magáévá” a következő mondást,és ne reagáljon a provokációkra!!A mondás a következő:
  „Ha szellemi párbajt akarsz,ne állj le vagy ki idiótával-finomabban:gyengeelméjűvel-vitázni”!! Én ezt mindig szem előtt tartom és az egyik barátom mondását is:
  „ne akarj árkot ugrani ott,ahol nincs”A további „együttgondolkodás” reményében szeretettel
  üdvözlöml:D.Éva

  1. Kedves Évaanyu!
   Köszönöm sok-sok (nem csak az én írásaimhoz kapcsolódó) értékes hozzászólását.
   Én komolyabban 2002 óta, a választások elvesztése után kezdtem politikával, vagyis a saját életemet nagyon is érintő kérdésekkel foglalkozni.
   Akkor szinte sírtam, hogy Orbánék elvesztették a választást. Nem akartam hinni a szememnek. Mert akkor még le volt ragadva. De hamarosan rádöbbentem, s a 2006-os események (választás újra elvesztése, őszödi beszéd, októberi tragédia) csak megerősítettek, hogy ez egy ócska, ripacsok által elém tárt színjáték volt. Sokáig próbáltam mentségeket is találni, hiszen akiben bízik az ember, annak többet eltűr, de mindhiába. Igaza volt Kövér elvtársnak (nekem ugyan nem elvtársam, de ők így szólítják egymást), hogy kommunista kutyából nem lesz demokrata szalonna. Nem is lett!
   Ami a provokációt illeti, láthatja, nem sok energiát pazarlok rá, de az ilyen hülyéknek időnként bele kell nyomni az orrát az ürülékbe, hogy megértsék, rosszat tettek.
   Tisztelettel és barátsággal: Czakó István

 8. T. Czakó uram és egyéb Jobbik-fanok!
  Tudomásul kellene venniük, hogy a politika – sajnos vagy szerencsére – egy tudomány. Eredményes műveléséhez nem elég a jó szándék, mint ahogy a Fermat-sejtés bizonyítása sem lett volna lehetséges csak azzal az elhatározással, hogy márpedig én ezt bebizonyítom, ha nincs a fejemben a matematika teljes eszköztára. Mivel ismerem a Jobbik teljes vezérkarát személyesen évek óta, és az ide irkálók többségéve ellentétben én már ott voltam személyesen a 2003-as alakulásukkor is az FMH-ban, elmondhatom, hogy mindenről elsőkézből vannak információim, ami a párt – eleinte mozgalom – háza táján történt. Ezért merem azt mondani, hogy a Jobbik – tagjai és hívei többségének szándéka ellenére – csak ront a helyzetünkön, és valójában a gyurcsányisták malmára hajtja a vizet. Ehhez elég elolvasni a főkretén és seggnyalója, gréczy legutóbbi megszólalásait, de előbb-utóbb mindenki rájön a megfejtésre. Szebb jövőt!

 9. Tisztelt „Rammstein”!
  Csalódni fog, de nem vagyok Jobbik-fan, sőt, éppen azért nem lépek be a pártba (pedig tárt karokkal fogadnának), mert szigorúan vizsgálni fogom, hogy betartják-e ígéreteiket, s ha nem, bizony keményen közzé teszem észrevételeimet.
  Én is személyesen ismerem az országos vezetők egy jó részét, s lakhelyemen (Debrecen) jóformán az összes jobbik-tagot, de azon a helyzeten, ami mára kialakult az országban, már csak javítani lehet. Ha nem így lesz, akkor úgyis mindegy. Készülődhetünk a legrosszabbra. Az, amit Ön mond, a FIDESZ propaganda riogatása, mert már tudják, hogy a kétharmados többségük csak a JOBBIKkal lesz meg, s akkor kénytelenek lesznek tárgyalni velük. De szerintem a FIDESZ simán nagykoalíciót alakít az MSZPvel, csak, hogy ne derüljön fény az eltelt húsz év disznóságaira, amiben ők is nyakig benne voltak.
  Szebb Jövőt Önnek is!
  ISTEN ÓVJA MAGYARORSZÁGOT!
  Czakó István

 10. Czakó uram! Van egy fogadásom az Ön által tett állítással szemben: a tétet Ön határozza meg, én vállalom. Tehát: a Fidesz -maszop koalíció ha létrejön, vseztettem. Ha nem jön létre, Ön vesztett. Áll az alku?

  1. Tisztelt „Rammstein” kaméleon uram (vagy hölgyem?)!
   Sem Önnel, sem mással semmiféle fogadást nem kötök. Akár nyernék, akár vesztenék nem szokásom fogadni. Lehet, hogy tévedek, de én eléggé reálisnak látom azt, amit írtam. Önnek más a véleménye, ám legyen. Majd az élet eldönti. Mellesleg lehet, hogy a FIDESZ inkább az MDF-SZDSZ csapattal fog koalícióra lépni. Az sem jobb. Abban azonban biztos vagyok, hogy a JOBBIKtól fél, mint Ördög a tömjénfüsttől.
   Üdvözlettel: Czakó István

 11. Kibújt a szög a zsákból Czakó uram! Ön ugyan biztos a dolgában, mégsem fogad… Akkor talán mégsem annyira biztos benne, gondolom én. De ez legyen a maga gondja, elbukott x milliót. (vagy nem) Én viszont biztos vagyok abban amit mondtam, ezért Önt a továbbiakban nem tekintem komoly vitapartnernek. A Jobbikot pedig nem tekintem reális alternatívának. (bár eddig sem tekintettem annak)

 12. Bizony, kibújt, Rammstein (vagy akár Dodo) uram!
  Ön csak kötözködött. Ezért fogadatlan prókátornak (az ön könnyebb megértéséért ügyészének) kutyaszar a fizetsége. Én pedig Önt szellőnek (netán szellentésnek) tekintem. Egészségére!
  Czakó István

 13. Jobbik? Ugyan már, ne vicceljen cakókám!!! Egy zsidó pöcsöket szopizgató és egy fideszes polgári körből kiebrudalt lúzer által fémjelzett pártot ki vesz komolyan? Ugye csak viccelt? Mert annak jó volt, másnak nem…

 14. Most látom csak Czakó úr, hogy hasonlít a nevünk! Mind a kettőben van cz. Szerencsére csak ebben hasonlítunk egymásra..

 15. Tisztelt becsületes hozzászólók!
  A szerkesztőség szeretné fölhívni valamennyiük figyelmét arra, hogy a következő neveken hozzászóló egy és ugyanaz a személy, tehát így viszonyuljanak hozzá:
  Rammstein
  geczinger
  dodó
  Bot Béla
  Kúró Dóra
  Fúró Nóra
  F.M.
  magyar
  Üdvözlettel:
  Nifadmin
  A következő „cseles” bejelentkezésénél az „urat” kitiltjuk a fórumról.

 16. Köszönöm a Szerkesztőknek,(Nifadmin) hogy ezt közölték velünk.Volt egy sejtésem,és be is jött! Ezt a módszert kellene minden oldalt üzemeltetőnek megtenni,és akkor az ilyen gerinctelenek eltünnek,vagy mondjuk áttérnek máshová „tériteni”.Mégegyszer :Köszönöm:D.Éva

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük