KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Csintalan, a kétlábú gyík 🦎

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Csintalan lenne Orbán bohóca

Vannak olyan emberek, akiknek rinocérosz vastagságú a bőr az arcukon. Ezek arcpirulás (hiszen a vastag bőr arra képtelen) és szemrebbenés nélkül váltogatják „hűségüket”, és azt mindig az éppen hatalmon lévőknek bizonygatják, ahonnan a pénzt kaphatják. Az effélék mindenre kaphatók, és pénzért mindent megtesznek éppen aktuális gazdájuknak. Az efféle „kaméleon emberek” nem zavartatják magukat, hogy mit mondtak korábban. Új gazda, új „hűség”. Ilyen ember Csintalan Sándor is (de mindenütt megtalálható ez a típus, akinek a jellemtelenség a jelleme!). Erről szól az alábbi írás is. (Híradmin – NIF)

Fideszes lesz a Hír TV. Állítólag.

Méltatlanul keveset olvasom az alfahir.hu-t, így eddig elkerülte a figyelmemet a Csintalan Sándorral készült interjú. Súlyos mulasztásomat ezzel a szemlével igyekszem jóvá tenni. Már csak azért is, hogy felhívjam a Csintalan-jelenség tudományos kutatóinak figyelmét erre az aranybánya jellegű cikkre.

Eddig is tudtuk, hogy az egykori szoci alelnökből lett műsorvezető abszolút piacvezető önmegtagadásban, de mióta Simicska magára dobta le az atombombáját, Csintalan már nyíltan Orbánhoz is elkezdett dörgölőzni.

„Ha az Orbán zseni lenne, akkor tenne egy kísérletet arra, hogy csináljon egy udvari bolond tévét, másrészt a miniszterelnök hatalmi egyensúlyának egy nagyon fontos eleme, hogy rivalizáló érdekcsoportokat tart folyamatosan a placcon, de ebbe szerintem mi nem férünk bele.” – nyilatkozta a second hand Trapper farmerdzsekik hazai reklámarca.

Ó, hát igen. Sanyi bácsi, már udvari bolond is lenne, csak vegyék be a csörgősipka bizniszbe! Sanyi bácsi nagyon reméli, hogy ő, mint a Simicska-portfólió értékes vagyoneleme átkerül a jobboldalra.

Hát hogyne! Már vizsgálja is a GVH, hogy nem okozna-e baloldalnak versenyhátrányt a Csintalan-féle árulásmonopólium.

Nem köszönhetjük meg eléggé az ex-oligarcha engedelmes avatarjának elévülhetetlen szolgálatait, amelyet az újabb fideszes kétharmad érdekében – öntudatlanul – tett, de azért ácsi!

Ez is érdekelheti:  Biden figyelmeztette Izraelt, Trump kiállt a megtámadott ország mellett (videó)

Tényleg lenne még egy újabb arc a kelléktárban, amit fel tudna csatolni?

Lenne, de nem kell. A munkásosztály Howard Sternje hamar belátta, hogy vajmi kevés esély van az ő szépen ívelő karrierjének további szépen ívelődésére. Ugyanis: Csintalan szerint a Hír TV-t Nyerges Zsolt képében Orbán vette meg, és változni fog a csatorna irányvonala.

Aha.

Kálmán Olgának szólt már valaki?

(Szikszai Péter)

Forrás: Magyar Idők

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Csintalan, a kétlábú gyík 🦎

  1. A politika mindig is erről szólt! A pusztításról! Értéket SOHA nem hozott létre! A jellemtelenségről,képmutatásról, törtetésről,egyéni érdekekről . Tisztességes Ember nem keveredik ezek közé,hiszen tisztában van vele,hogy nincs sem jobb, sem bal oldal. Csak átverés van! Elhitetve a tömeggel,hogy valakik az Ő érdekében sertepernek. A kifosztásában,lebutításában legfeljebb. Ahogy nincs jobb,vagy bal oldali „média sem. Agymosó hazugság áradat van,amit egyesek médiának(?) hívnak,és szintén a zsidók kezében ,akárcsak európában az összes politikus. A magyar(?) csatornák egy orbán nevű strómannak, ami az ő és israeli kebelbarátai nagyságát és halhatatlanságát hivatott hirdetni. A különböző ideológiákat,eszméket nem az emberért találták ki a politikusok,hanem ,hogy azon áldozzák fel az Embert. Jelenleg a világ az „egzisztencializmus” korát éri. Mindenki annyit ér amennyije van (a mi(?) janink szerint is) és ezért kész beáldozni mindent,és mindenkit. Akár a becsületet,vagy a tisztességet is. Ha egyáltalán még ismerős ez valakinek is.
    A cikkben nevezett személy(?) még véleményezésre sem méltó! (nekem ez a véleményem)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük