KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Csata Ernő: Gyanútörténet

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Egy nőnek alkalma nyílt, hogy ellenőrizze a férje telefonját. A névjegyzékben talált három olyan jeligét, amelyek gyanúsak voltak számára: az első ,,a leggyöngédebb érintés,’’ a második ,,édes könnyek,’’ a harmadik pedig ,,álmaim asszonya’’. A nő előbb kétségbe esett, majd dühbe gurult és féltékenységi rohamában sorban felhívta a gyanús jeligéket, hogy megtudja, kiket takarnak valójában. 

A ,,leggyöngédebb érintés’’ jeligére a férje anyja válaszolt, az ,,édes könnyek’’ jeligére a férje nővére vette fel a telefont és az ,,álmaim asszonya’’ jeligét tárcsázva a saját telefonja szólalt meg. 

A nő sírásba tört ki, lelkiismeret-furdalás közepette, mert ennyire nem bízott a férjében és ilyen rossz gondolatok születtek az agyában vele kapcsolatban. Hogy jóvá tegye hibáját és rendbe hozza a lelkiismeretét, elment a bankba, kivette az összes pénzét és odaadta a férjének. Amikor pedig elmesélte az egészet az anyósának, az is elérzékenyülve elment és vett egy aranyórát a fiának. Amikor a férje nővére is értesült a dologról, megvette a testvérének azt a drága motorkerékpárt, amelyikre már régóta vágyott. A férfi nagyon elérzékenyült a nők magatartásán, még könnyezett is egy kicsit.

Később magához tért, összegyűjtötte a sok ajándékot, elhagyta a feleségét és eljegyezte azt, aki úgy volt bejegyezve a telefonjába, mint ,,Laci – a villanyszerelő.’’

MILHÍR Magazin 6. szám

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Csata Ernő: Gyanútörténet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük