Cigányokkal nyomják le az ingatlanárakat Kecskeméten

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kecskeméten városszerte egyre több ingatlanba költöznek cigányok, minden cigány lakta háznak ugyanaz a tulajdonosa: egy helyi vállalkozó. A magyarok menekülnek a cigány lakta környékről, a rossz szomszédság miatt elértéktelenedett házakat a pedig a vállalkozó vásárolja fel. Ingatlan mutyi és egy fideszes jóbarát az önkormányzatban.


N1Tv

5 thoughts on “Cigányokkal nyomják le az ingatlanárakat Kecskeméten

 1. Ne csodalkozz rajta, mivel maradek Magyarorszagon, jelenleg mindent, a „SOROS-GYURI BACSI ES TARSAI” altal taviranyitott, KISZ-es „csuti-vajda”, es haracsolo „elv-tarsai” inteznek!!!
  Es, hogy ez meddig marad igy, az Töled is függ!!!
  Az 56-os Veteran es Koppanyivadek.

 2. Nem sajnálom a Kecskemétieket, még azt is elvenném tőlük amit eddig meghagytak a cigányok nekik. .Most sirnak mint a fürdös……….!..ők maguknak választották ezt a város vezetést..Utólag nincs reklamáció.A megrohadt korrupcióval szennyezett városukban,csak tartsák továbra is rettegésbe a cigányok őket.egészen addig mig megtehetik.A Magyar TV-müsorában láttam azt a felvételt,amiben egy cigány férfi azt orditozta,”letépem a felyed ha nem kérsz bocsánatot.” „Szarok Magyarországra,meg a rendőrségre is.”-ugyanez a család havonta az adófizetők pénzéből tarja el a kb-tiz fős családját.sem a lakhatásáért,sem a szolgáltatásokért nem fizet nem dolgoznak.és rettegésben tarják az egész lakótelepet.mindez Bp-ten.Gratulálok ezt jól összehoztátok hazám fiai.Úgy tünik nekem hogy Kecskeméten a „hirös” városban sem jobb a helyzet. MMM.

  1. Ne felejtsük el nem a FIDESZ kezdte ha nem a zsidóval telített MSZP.
   Még mindig a ZSIDÓK hozzák a törvényeket, mert Ők a képviselők nagy része. Ők a MAGYAROK vesztét akarják. Mikor átveszik a teljes hatalmat akkor nyírják ki a cigányokat.
   Azoknak a Kecskemétieknek akik belátták, hogy tévedtek bizony segíteni Kell!!!!!! és aki MAGYAR az fog is, aki bigott FIDESZES az meg veszítsen!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Bocsás meg nekem de te feltételezed, a Magyarországi cigányságrol,azt hogy rájönnek arra,hogy ha megőlik a Magyarokat.és mindent kiőlnek maguk körül. Ilyen népre szüksége lesz majd egy zsidó nemzetnek.. Olyan primitivek, hogy még nem tudják hogy már halálra vannak itélve.a cigány porontyaikkal együtt. A Magyar -cigány polgárháború elkerülhetetlen.Ezt nem én mondom, hanem a cigány vajdájuk..,A folytatást a Zsidók a kárpátmedencei cigánymentesitést,a zsebükböl ki fogják rázni. Csak az idióta cigányokbol magukat kinevezett,vezetőik hiszik azt,hogy helyük lehet ,ennek a rabló,szennyes,,népnek ,az elkövetkező Zsidok által kitalált világban..MMM..

 4. „A Magyar -cigány polgárháború elkerülhetetlen.”
  Arra csak akkor kerülhet sor,ha legalább tízszeres a túlerő.
  Tudhatjuk,hogy az öregező cigányok 80.év alattiakat nem mernek megtámadni – ha valakinek ismerős ez a hozzáállás az azért van,mert a zsidó és a cigány egy faj,csak más-más törzs.
  H.B.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük