KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Büntetőfeljelentést tesz ifj. Hegedűs Loránt és felesége, valamint a Hazatérés Temploma közössége a rágalmazó cikk miatt

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

justice-statue_620

Mint korábban szerkesztőségünk felhívta a figyelmet a médiavadász blogon megjelent gyalázatos írásra, az érintettek tájékoztattak minket, hogy a becsmérlő és kegyeletsértő írás miatt megteszik a szükséges lépéseket. Közleményükben az alábbiak olvashatók:

A Hazatérés Temploma gyülekezete mély megütközéssel és erkölcsi felháborodással értesült a médiavadász blog egyházközségünket és annak volt és jelenlegi szolgálattevőit alpári stílusban rágalmazó cikkéről.

A gyülekezetünket három évtizeden át hűséggel pásztoroló, a közegyház iskolai intézményrendszerét a kommunizmus után visszaszerző, a Károli Egyetemet és az Egyetemes Zsinatot alapító, az egyházi személyek átvilágítását egyedüli egyházkormányzóként többszörösen szorgalmazó, az ötvenhatos forradalom mártírjaiért elsőként harangozó és őket állami tiltás ellenére egyházi szertartással búcsúztató, nemzetközi hírű rendszeres teológus Dr. Hegedűs Lóránt, „a magyarok püspöke” személyének bemocskolására tett visszataszítóan kegyeletsértő kísérlet kivált elégtételt kíván.

Ezért lelkészünk, ifj. Hegedűs Loránt és felesége büntetőfeljelentései mellett Egyházközségünk is feljelentést tesz és erre kéri az összes nemzeti és keresztyén értékrendet valló egyházi és világi civil szervezetet. Szégyenítsük meg együttesen a habsburgiánus, szinkretista és elitista szekta beszűkült agyú és kilúgozott lelkű vezetőit, hogy megtanulják tisztelettel emlegetni magyar nemzetünk és keresztény egyházaink hőseit és hitvallóit.

A Hazatérés Temploma gondnoksága

Az inkriminált írás kommentárunkkal itt olvasható.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Szijjártó Péter: a Mercedes beruházásai nyomán hazánk legnagyobb kapacitású autógyára jön létre

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

7 thoughts on “Büntetőfeljelentést tesz ifj. Hegedűs Loránt és felesége, valamint a Hazatérés Temploma közössége a rágalmazó cikk miatt

  1. Hegedüs házaspárral vagyunk lélekben, sokan. Nem tartanánk itt, ha a magyarságnak legalább fele olyan lenne, mint ők. Isten adjon erőt nekik!

  2. A baj akkor kezdődik, amikor a suszter feláll a kaptafától, mert rájön, hogy ő tulajdonképpen nem csak suszter, hanem politikus is. El kell tudni dönteni, hogy pap vagyok, vagy politikus. Ha a kettőt össze akarom mosni, az azt jelenti hogy analfabéta vagyok, vagy nem értem a Bibliát. Mai keresztény vezetőink e kettő között állnak.

  3. Ha törvényszékre kerül a dolog, akkor ott a szerző hátha elkotyogja kínjában, kinek a megrendelésére íródott ez a mocskos cikk!!! Még akkor is gyanus a dolog, ha azt vesszük, hogy Vona Gábor összeborult az LMP-vel és az LMP (SZDSZ) holdudvara önszántából besegitett Vonának, Vona kérése nélkül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük