KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Borsodban minden rendőrre szükség van

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Pakusza Zoltán és Jakab Péter

Az országos rendőrfőkapitány bejelentése nyomán, miszerint szeptembertől több mint kétezer embert vezényelnek a déli határhoz szeretnénk jelezni a döntéshozóknak: Borsodban minden rendőrre szükség van. Vagy ahogy a helyi egyenruhások fogalmaznak: ha egy rendőrt is elvezényelnek innen, már az is sok.

Borsod-Abaúj-Zemplén tragikus közbiztonsági helyzete ellenére már eddig is több tucat rendőrnek kellett elhagynia a megyét. Nincs jobb helyzetben Miskolc sem: az ország bűnügyi szempontból második legfertőzöttebb városából július közepéig összesen 20 egyenruhást vezényeltek a határhoz, miközben a miskolci adófizetők 14 rendőr túlórában történő járőrözéséért is évi 65 milliót fizetnek az államnak. Nem szórakozásból, hanem mert szükség van rá.

A magyar államnak ugyanúgy kötelessége a Borsodban élők élet- és vagyonbiztonságának garantálása, mint ahogy kötelessége az országhatár védelme. Ahhoz, hogy erre bármi esély is legyen, ne a rendőreinket vezényeljék délre, hanem a hadsereget. Mielőbb! Különben nemcsak a hazánkba érkező migránsok, de a megyénkből menekülő magyarok száma is rohamosan emelkedni fog.

Arra kérjük Csöbör Katalint és a megye kormánypárti képviselőit, támogassák a Jobbik javaslatát a hadsereg bevetésére!

Pakusza Zoltán, a Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke
Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Megütött egy embert, botrányosan viselkedett Magyar Péter

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Borsodban minden rendőrre szükség van

  1. Hazafiakbol allo kormany kellene, es harcos, okos NEP ! Nem a rendoroket kell elvezenyelni a bunozestol fertozott helyekrol, hanem a kulfoldon, idegen erdekekert „allomasozo” katonainkat visszahivni, a Haza vedelmere, mert itt a helyuk ! Nem az idegen bevandorloknak kell 59 000 munkahelyet igerni, hanem a magyar embereknek biztositani azt, hogy ne kelljen kulfoldre vandorolniuk.! Ez a politikusaink, a FIDESZ, a Kormany es Baloldal kotelessege, nem a Nemzet es a Haza elarulesa, kiarusitasa !
    Pasztorfi Istvan

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük