KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Böjte atya és a ránkvándorlók

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Aki nem érti, miről be­szél, ol­vassa el két­szer is, amit mond, hátha akkor si­ke­rül…

„A Jóisten, úgy látom, a migrációs kérdéssel egy jó nagy fakanalat ragadott, és elkezdte kavarni ezt a hatalmas fazekat.

Én nem a bevándorlóktól féltem Európát, hanem a lagymatag keresztényektől.”

Az a természet rendje, hogy az a népcsoport, amely vegetál, amely nem alkalmas rá, hogy az életet továbbvigye, elsorvad, kihal, lehúzzák a lefolyón, és a helyüket elfoglalják azok a népek, amelyekben van életerő, lendület, bátorság, Teherbe ejtik feleségüket, csobogó élet veszi őket körül. A mai Európa langyos állóvíz, ahol sok ember egyik legfőbb gondja a fogyókúra, az alakformálás és értéktelen, csillogó kacatok gyűjtése, a testet, lelket megrontó élvezetek utáni hajsza.

Isten azt szeretné, hogy térjünk észhez, térjünk meg, különben elveszünk. Ne magunkra aggatott címkékkel jelezzük, miben hiszünk, hanem legyen gerincünk, jól definiált értékeink, amelyekhez tartjuk magunkat. Ne nyafogjunk, hogy de nehéz a feladat, hanem küzdjünk. A focicsapat sem siránkozhat, ha erős az ellenfél, hogy jaj, összeesküdtek ellenünk, tervet eszeltek ki, hogyan győzzenek le bennünket! Küzdeniük kell, megfogalmazni saját elméletüket, hogyan nyerhetjük meg a meccset!

Az most a kérdés, káoszba süllyedt harmadik világ lesz-e Európából, vagy a tolerancia, a becsületes munka, a párbeszéd útján mi leszünk képesek segítő kezet nyújtani, hogy mindenütt megteremtődjön egy rendezett, békés világ. Nem lehet folyamatosan félrevert harangok zajában élni, ezért nyugtassuk meg magunkat, s arra összpontosítsuk erőinket, ami a feladatunk.

Jókedvvel, örömmel, gyermekekkel töltsük meg a Kárpát-medencét, mert az ország mindig azé lesz, aki élettel, gyermekkel tölti meg. Ha nem lesz gyermek, a légüres teret a máshonnan jövő emberek töltik be. A demográfiai kérdés az egyik legfontosabb a Kárpát-medencében. Ha ezt nem tudja népünk megoldani, legördül számunkra a függöny.”

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

3 thoughts on “Böjte atya és a ránkvándorlók

 1. Köszönöm Atyám!
  Nagyon jó volt olvasni írását.
  Biztosan igaza van, de erőtlennek látom a Nemzetet, a környezetemet, magamat… Hiányzik a szikra a fuvallat. Sokan nem érezzük azt az étzést, hogy itt az idő, mely biztosan eljön, 1 év, 10..100..1000? Abban biztos vagyok, hogy akik az beriséget rabszolgává tették megbűnhődnek.
  És élhetünk boldogan a Nemzetekkel, Nemzetünkkel, Családukkal, Barátainkkal.
  Tiszteletem:
  Atilla

 2. A kereszténységnek is zagyva a tanítása a nemzetköziségről. Valóban nem iszlám-kereszténység áll szemben egysmással,hanem tehetetlenség a tehetetlenséggel, a fanatizmus az érdektelenségbe fulladt toleranciával.

  1. Ha a keresztény egyházat nem lepték volna el a hálós gyilkosok nem ez lenne a helyzet.
   A pápa jezsuita, kik is azok?
   A világ sötét pénzeit gyűjtik be, hazalmas vagyonnal tendelkeznek, ők irányítják a világot az illuminátusokkal, a szabadköművesekkel és még ki tudja kivel.
   Vagyon elkobzás mindegyiktől, felhasználni a világ jobbátételére. Hiszen azt a vagyont tőlünk lopták el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük