KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Biden elviccelte a nashville-i tragédiát (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Amerika-szerte felháborodást keltett, hogy a demokrata elnök az iskolai lövöldözés utáni sajtótájékoztatóján arról kezdett beszélni, mennyire szereti a fagyit

Valamiért úgy gondolta Joe Biden, hogy jó ötlet a Nashville-i ámokfutás miatt összehívott sajtótájékoztatót egy viccesnek szánt történettel kezdeni. Bár az újságíróknak mosolyt csalt az arcára a demokrata elnök, hozzáállása Amerika-szerte megbotránkozást keltett.

„Joe Biden vagyok. Dr. Jill Biden férje. Szeretem a fagyit, különösen a csokoládékekszeset. Azért jöttem ide, mert hallottam, hogy van csokoládékekszes fagyi. Egyébként az emeleten van egy hűtőszekrényem, amibem csak fagyi van. Azt hiszik, viccelek. Nem viccelek” – ezekkel a szavakkal fordult az újságírókhoz az Egyesült Államok elnöke a tragikus Nashville-i iskolai lövöldözés utáni sajtótájékoztatóján. A Magyar Nemzet hírösszefoglalója szerint Biden, miután „kipoénkodta” magát és összekacsintott hallgatóságával, beteg dolognak és szívfacsarónak nevezte a lövöldözést, s ismét a fegyvertartás szigorítása mellett foglalt állást.

„Ha azt mondom, hogy az elnök félrekezelte a helyzetet, akkor finoman fogalmazok. Valószínűleg látta a lövöldözésről szóló híradást, az áldozatok családtagjainak és barátainak a reakcióit, mielőtt megszólalt a nyilvánosság előtt. Egy ilyen helyzetben nem szabad viccelődni. Különösen az Egyesült Államok elnökének nem” – reagált a Fox News hírtelevíziónak Chris Christie, New Jersey volt kormányzója.

Magyar Hírlap

Kiemelt kép: Joe Biden / Fotó: AFP/ANDREW CABALLERO-REYNOLDS

Kapcsolódó:

A rendőrség közzétette a nashville-i iskolai lövöldözésről készült biztonsági felvételeket (18+)

Ez is érdekelheti:  Moszkva: A „Zelenszkij-rezsim” tárgyalásképtelen

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük