KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

BG: Valamit tennie kell az emberiségnek….

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Valamit tennie kell az emberiségnek, hogy sehol se indulhassanak bakteriológiai háborúk, ne legyen lehetősége senkinek kísérletezni semmiféle biológiai fegyverekkel! Rendet kellene rakni e területen, mert a Gates alapítványról tudnunk kell, hogy nyakig benne van a víruskísérletekben, ami akár az emberiség kiirtásához is vezethet. Ma már több mint 2 millió vírusfertőzöttről tudunk, akik ennek a minden bizonnyal biológiai fegyvernek a potenciális áldozatai, ha idősek és immun-gyengék, illetve ha van valami komoly betegségük!

(Bár erről érdekes véleménye van egy kitűnő magyar orvosnak, aki tudós kollégákat is idéz a beszélgetésben)

Ám az biztos, hogy a karanténnak olyan súlyos társadalmi-gazdasági hatásai lehetnek, amelynek jelei már most is látszódnak, bár nem csak a 40 féle koronavírus ügye van itt a háttérben, hanem több globalista célról is tudhatunk. Érdekes, hogy a fejlett világban sokkal komolyabb károkat okozott ez a vírus az emberélet és a gazdasági nehézségek kapcsán, mint amit Kínában láthattunk. Igaz, nem az első eset lenne, ha egy ország kommunista vezetése nem a valós adatokat adná közre, azonban az továbbra is komoly kérdés marad, hogy vajon miért nem támadta meg a vírus Pekinget? S miért csak az 5 G technológiát gyors ütemben beindító 10 milliós ipari centrumban terjedt el és nem az egész Kínában? Talán még a légszennyezettség is hozzájárulhatott a halottak relatíve magas számához Vuhanban? Sajnos az egyáltalán nem bebizonyított tény, hogy az 5G sugárzás nem káros az emberi szervezetre, hanem csak a méhek és a madarak pusztulnak bele az ott felállított 10 ezer 5 G átjátszó torony környékén lévő „ártalmatlan” mikrohullámú sugárzásnak. S ha már itt tartunk, akkor vajon miért nem engedi az 5 G technológiát Izrael állama, holott ott kísérletezték ki legnagyobb részben, talán ők tudhatnak valamit, amit mi nem? Ám ne kalandozzunk, hanem nézzük, hogy miképp lehet még a „digitális pénzkiterjesztést” is elősegítő koronavírus ügyet alaposan körbejárni?

Ez is érdekelheti:  Stoffán György: „Jó nép a magyar”…

Trump elnök már a választási kampányában is jelezte, hogy az addig kiszervezett feldolgozóipari kapacitásokat szükséges visszatelepíteni az USA területére, különösen Kínából. Akkori beszédeiben többször visszatért arra, hogy a kommunista vezetésű Kína hiába építi a modern kapitalizmust – ami önmagában is gyanús ügy – de kiberkémkedést folytat egy tucat amerikai tulajdonú cégnél. Az USA kormányzat már Trump előtt is többször vádolta Kínát a szellemi jogvédelem területén elkövetett plágium ízű tevékenységgel, valamint azzal, hogy állandó piactorzító támogatásokat ad a saját vállalatainak. (Ezek tények!)

Most mindez kicsúcsosodik az olajválság és a koronavírus kapcsán recesszióba süllyedt gazdaságok miatt, mert a kínai szállítások egyre inkább megbízhatatlanná váltak, ezért több állam akar az önellátáshoz közelíteni. Így a vírus kapcsán jogosan felmerül az államok, gazdasági szuverenitásának alapkérdése. Vagyis az eddig mindent lehengerlő globalizmust-támogató iparpolitika helyett, többen átgondolják – főleg a feldolgozóipar súlyát – a saját nemzetgazdaságukon belül. Az USA, Ausztrália, Japán, Egyesült Királyság politikai vezetése, ha lassan is, de felismeri, hogy át kell alakítani cégeinek a beszállítói láncait. Eddig a költségek – vagyis a piaci árviszony volt a döntő az egyes beszállító kiválasztásában – most azonban megtört a jég, mert Japán váratlanul bejelentette, hogy támogatja azon termelőit, akik hazaviszik az eddig külföldön folyó termeléseket. Pl. a Kínából visszahozott termelésért hajlandó 2,2 milliárd dollárt biztosítani a cégeknek, hogy az otthoni magasabb bérköltséget kompenzálják! Japán polgárainak többsége elutasítja a kommunista Kínával folytatott gazdasági és politikai kapcsolatokat. Vagyis nem csak az USA kormányzata nézte rossz szemmel a Kínai kommunizmus gazdasági erősödését, terjeszkedését, de sok más állam is. Pl. Ausztrália, s az Európai Unió államai is, stb.

Különböző előrejelzések szerint az EU gazdaságát sújtja leginkább, a Kínából kiindult vírus okán a szinte mindenütt jelentkező gazdasági visszaesés. Az ausztrál titkosszolgálat (ASIO) már 2017-ben látta és jelentette is a politikai vezetésnek, hogy kínai behatások jelentek meg az ottani egyetemeken, sőt a politikai életben is történtek behatolási kísérletek, ráadásul a gazdasági terjeszkedés egyre veszélyesebb az államra és annak lakóira. Ha akkor nem, de most a koronavírus körüli gazdasági melyrepülés okán az ottani kormány próbálja felszámolni a Kínától való függőséget! Ez találkozik a helyi vállalkozók, a lakosság és Scott Morrison miniszterelnök akaratával is, aki legutóbb világosan fogalmazott az Ausztrál parlamentben: „Évszázadokon keresztül a nyitott kereskedelem képezte jólétünk egyik sarokkövét. De most újra kell vizsgálnunk hazai gazdasági szuverenitásunkat.” (Nagyon jó lenne, ha ezek a gondolatok végre itthon is gyökeret vernének!)

Ez is érdekelheti:  Fricz Tamás: Nem állunk meg Schwechatnál

Valószínűleg Nagy-Britannia is ezt fogja tenni, mert a helyi újságok szerint, a segélyszervezetek felmérése kimutatta: tömeges éhínség fenyegeti a szigetország lakóit a vírus elleni korlátozások miatt. Egy millió állampolgár minden bevétel nélkül maradt, ám másfél millióan kerültek a korlátozások miatt olyan helyzetbe, hogy nincs élelmük. Spanyolország is a káosz szélére került, mert nagyobb vesztesége van az államnak, mint amit a II. világháború okozott az országnak. 20-21 százalékra emelkedhet a munkanélküliség, s amíg a karantén fennáll, heti 1 % körül csökkenhet gazdasági teljesítménye a spanyoloknak.  Németország is felismerte, hogy a kijárási tilalom hatalmas gazdasági károkat fog számukra okozni, így minden egyes rászoruló vállalkozás – egyéként szükséges pénztámogatása – az állam teljes eladósítása irányába fog hatni, ami később a polgárokra kivetett adók emelését eredményezheti. Ezért a kormányzat úgy döntött, hogy lazít végre a korlátozásokon a gazdaság védelme érdekében, s így május elején részlegesen újraindulhat majd a gazdasági élet az egész országban. Talán ezért nem fog növekedni az átlagemberek körében a gazdasági válságtól való félelem, ami a kormányzat ellen fordítaná a tömegeket!

Nagyon fontos adatok láttak napvilágot a napokban a halálesetek kapcsán is. Az USA-ban eddig 28 ezren hunytak el. Európában a legtöbb (22 ezer) halálos áldozatot Olaszországban követelt a koronavírus azon idősek körében, akiknek legalább egy, komoly, halálos betegségük volt. Az elhunytak esélyei egy olasz belgyógyász szerint 4-8 hónappal rövidültek meg, így csak ennyivel tudta a vírus megrövidíteni az öreg és beteg áldozatok életét. Spanyolországban az áldozatok száma megközelítette a 20 ezret, Franciaországban több mint 17 ezren, az Egyesült Királyságban 13 ezren vesztették életüket. Azonban Svédországban csupán 1200 áldozata volt a koronavírusnak. Mindez annak ellenére történt, hogy ott nem vezettek be semmiféle karantént, vagyis nem állították le az ipart, a szolgáltatásokat. Ezek szerint egedül Svédország nem kerül bele az adósságcsapdába, amit a koronavírus következményei fognak sok országnak okozni. Bár lehet, hogy a svédek nem tanulnak majd az ügyből és nem ábrándulnak ki a globalista mételyből? Vagyis minden rosszban van valami jó is?

Ez is érdekelheti:  Levédia krónikása: Miért tilos az orosz propaganda?

A szerző nemzetépítő segédmunkás és a NEEM önkéntes szóvivője

NEEM

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “BG: Valamit tennie kell az emberiségnek….

  1. Nemzeti InternetFigyelő (NIF) ezt írta (időpont: 2020. ápr. 19., Vas 11:02):

    > Nifadmin posted: “Valamit tennie kell az emberiségnek, hogy sehol se > indulhassanak bakteriológiai háborúk, ne legyen lehetősége senkinek > kísérletezni semmiféle biológiai fegyverekkel! Rendet kellene rakni e > területen, mert a Gates alapítványról tudnunk kell, hogy nyakig be” >

  2. Hülyeség. Nagyon kell vigyázni. Annyi összeesküvési elmélet kering a neten és félelem keltés. Ez sajnos gyakori ilyen vészhelyzetekben. Főleg, amikor jön egy új fajta vírus, amiről szinte semmit nem tudunk. Szerintem a megbízható orvosokra és tudósokra kell hallgatni.

    Bill Gates persze nem tömeggyilkos. Mindig kell egy bűnbak. Szerencsére, nem zsidó.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük