KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Bevándorlási katasztrófa Magyarországon – Morvai felszólalásai

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Morvai Krisztina az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén  ismertette Toroczkai László polgármester nyílt levelét az ásotthalmi áldatlan állapotokról, a migránsok egyre fokozódó agresszivitásáról. 

Hasonlóképpen ismertette a Nemzeti Jogvédő Szolgálat drámai hangú közleményét és a Szolgálat felhívását a migrációval összefüggő jogsértések magyar áldozataihoz, amelyben felajánlják szakszerű jogászi segítségüket. Mindkét ismertetett dokumentum fő üzenete: miközben az Európai Unióban kizárólag a migránsok jogaival foglalkoznak, tudomásul kell venni, hogy az európai embereknek, így a magyaroknak is vannak (emberi) jogaik.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Nikki Haley Donald Trumpot támogatja az amerikai elnökválasztáson

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Bevándorlási katasztrófa Magyarországon – Morvai felszólalásai

  1. No végre ki merik mondani , hogy a magyarnak is jogai vannak saját szülőföldjén–bátor asszony . Bezzeg nem úgy a baloldal , ők mostan is a hasznot lesik , így a magas fokú hazaárulás útját folytatják –magyarul -a bolondok útját

  2. Hááát. Morvai Krisztinát valahogy mindig lekapcsolják, mikor áttér a személyes felelősségekre. Hm. Ismerős, de nem baj! Attól még Krisztina nem fogja zavartatni magát az igazság melletti kiállásban, de nem ám. Egyébként az imént néztem meg azt a kitérésre feszólító térképet, amelyet a facebook-on aggódó brit emberjogi(?)izé, aktivisták tettek közre, miszerint hogy is kerüljék el a migránsok Magyarországot. Első lépésnek nem is rossz, de csakis első lépésnek. Aztán maradnak a letarolt háztájik, kertek, udvarok, földek. Maradnak az így, vagy úgy, de idegileg, lelkileg meggyötört magyar emberek. Marad a mocsok, a szenny, a lappangó vírusok. Csak már érdemes legyen végre rendet rakni utánuk. Aztán legyen már eu és migránsok nélküli rend, békesség, jókedv. Nem bánnám, ha ismertetnétek, mennyibe is került nekünk a nyomorult eu migránsbulija, amiben tőlük akár el is vérezhetnénk.

  3. Bravó Morvai asszony! Kár, hogy az EU parlamentben lévő többi mameluk képviselő, pár liberális eszeveszett parancsait követi.

    Baumag

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük