KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Bevándorlási katasztrófa Magyarországon – Morvai felszólalásai

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Morvai Krisztina az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén  ismertette Toroczkai László polgármester nyílt levelét az ásotthalmi áldatlan állapotokról, a migránsok egyre fokozódó agresszivitásáról. 

Hasonlóképpen ismertette a Nemzeti Jogvédő Szolgálat drámai hangú közleményét és a Szolgálat felhívását a migrációval összefüggő jogsértések magyar áldozataihoz, amelyben felajánlják szakszerű jogászi segítségüket. Mindkét ismertetett dokumentum fő üzenete: miközben az Európai Unióban kizárólag a migránsok jogaival foglalkoznak, tudomásul kell venni, hogy az európai embereknek, így a magyaroknak is vannak (emberi) jogaik.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

0 thoughts on “Bevándorlási katasztrófa Magyarországon – Morvai felszólalásai

  1. No végre ki merik mondani , hogy a magyarnak is jogai vannak saját szülőföldjén–bátor asszony . Bezzeg nem úgy a baloldal , ők mostan is a hasznot lesik , így a magas fokú hazaárulás útját folytatják –magyarul -a bolondok útját

  2. Hááát. Morvai Krisztinát valahogy mindig lekapcsolják, mikor áttér a személyes felelősségekre. Hm. Ismerős, de nem baj! Attól még Krisztina nem fogja zavartatni magát az igazság melletti kiállásban, de nem ám. Egyébként az imént néztem meg azt a kitérésre feszólító térképet, amelyet a facebook-on aggódó brit emberjogi(?)izé, aktivisták tettek közre, miszerint hogy is kerüljék el a migránsok Magyarországot. Első lépésnek nem is rossz, de csakis első lépésnek. Aztán maradnak a letarolt háztájik, kertek, udvarok, földek. Maradnak az így, vagy úgy, de idegileg, lelkileg meggyötört magyar emberek. Marad a mocsok, a szenny, a lappangó vírusok. Csak már érdemes legyen végre rendet rakni utánuk. Aztán legyen már eu és migránsok nélküli rend, békesség, jókedv. Nem bánnám, ha ismertetnétek, mennyibe is került nekünk a nyomorult eu migránsbulija, amiben tőlük akár el is vérezhetnénk.

  3. Bravó Morvai asszony! Kár, hogy az EU parlamentben lévő többi mameluk képviselő, pár liberális eszeveszett parancsait követi.

    Baumag

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: