KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Beismerés: A természetes immunitás erősebb az mRNS vakcinák által kiváltott immunitásnál

A Lancet végre elismeri, hogy a természetes immunitás sokkal jobb, mint az mRNS kovid „oltás”.

A The Lancet című folyóiratban megjelent új tanulmány megerősíti, hogy a wuhani koronavírussal (Covid-19) szembeni természetes immunitás messze felülmúlja az úgynevezett „vakcinák” által létrehozott mesterséges „immunitást”.

A tanulmány 65 másik, világszerte elvégzett tanulmány szisztematikus áttekintését és metaanalízisét tartalmazza. Ezek mindegyike elsöprő bizonyítékot nyújt annak, amit sok tudós és orvos mond a természetes fertőzésről a szintetikus injekcióval szemben – számol be a NewsTarget.

A tanulmány állítása szerint a koviális fertőzés természetes úton történő megszerzése és az abból való felépülés erős, tartós védelmet nyújt a súlyos egészségügyi következményekkel szemben, olyan szinten, amely „ugyanolyan magas, ha nem magasabb”, mint a kísérleti oltások által nyújtott, legfeljebb átmeneti védelem.

„A Lancet végre elismeri, amit az orvosok és a tudósok évek óta nyomatékosan mondanak – hogy a természetes immunitás a kísérleti oltásoknál jobb védelmet nyújt”

– mondta Robert F. Kennedy Jr., a Children’s Health Defense (CHD) elnöke és vezető peres jogtanácsosa.

„Csak a gyógyszeripari/kormányzati biológiai biztonsági kartell és az ellenőrzött média propaganda- és cenzúracunamija győzte meg a közvéleményt arról, hogy a Pfizer és a Moderna jobban védi az emberi immunrendszert, mint Isten és az evolúció.”

(Ehhez kapcsolódóan bizonyára többen emlékeznek arra, amikor a The Lancet közölt, majd visszavont egy cikket, amelyben kigúnyolták a covid laboratóriumi eredetelméletét)

A CDC most már elismeri, hogy a covid oltás „immunitása” meglehetősen gyenge, mielőtt teljesen megszűnne az általa létrehozott immunitás.

Még a Pfizer-BioNTech vagy a Moderna két adag mRNS (messenger RNS) által állítólagosan biztosított immunitással összehasonlítva is, a természetes immunitás a fertőzéssel szemben sokkal tovább tart és sokkal jobb védelmet nyújt, állapította meg a tanulmány.

A természetes immunitás – állapították meg a kutatók – legalább 88,9 százalékos hatékonysággal védett a súlyos betegség, a kórházi kezelés és a halálozás ellen a fertőzés után 10 hónappal az összes kovid „változat” esetében. Emellett 78,6 százalékos védelmet nyújt az újrafertőződéssel szemben minden változat esetében, kivéve az omicron BA.1 változatot, amelynél csak 45,3 százalékos a védelem.

Ez is érdekelheti:  Breaking: Biden visszalép, nem indul novemberben Trump ellen

Kiemelt kép: sferafarmacie.itNemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük