KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Bajban Brüsszel: itt az újabb érv az osztrák-magyar szövetség mellett

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Milorad Dodik, a Boszniai Szerb Köztársaság miniszterelnöke maximálisan tud azonosulni Orbán Viktor politikájával, és közölte, határozottan ellenzi az új Európai Unió értékének tartott domináns narratívát.

„Magyarország azt akarja, hogy a nyugat-balkáni országok gazdaságilag fejlődjenek, függetlenek legyenek, és minimálisra csökkentsék más nyugati hatalmak befolyását. Szuverenista politikát folytat, amelyen belül a Boszniai Szerb Köztársaság is mozoghat” – jelentette ki Milorad Dodik miniszterelnök az olasz La Stampa napilapnak adott interjújában. Hozzátette, szerinte ez a típusú politika garantálhatja a békét, és ezt az utat nem az Oroszországgal való együttműködés beszüntetése szabná meg.

A migrációval kapcsolatos kérdések, a nemi identitás és az ideológiák, az LMBTQ-politikák túlsúlya befolyásolja az új Európai Unió értékeiről való gondolkodást. Ez nem része a hagyományunknak, identitásunknak, kultúránknak, és határozottan ellenezzük az ilyen domináns narratívákat

– jelentette ki Dodik, aki azt is hangsúlyozta, hogy Bosznia a hagyományos Európa része, és nincs olyan modern megközelítés, ami megváltoztathatná a vallásukat vagy az életfilozófiájukat. Megjegyezte, Orbán Viktor támogatja ezt a politikát, ez pedig erősíti a szövetségüket.

Bosznia ügye azért nagyon fontos az Európai Unió szempontjából, mert az osztrákok szövetségeséről van szó, az országról, amelyet Ausztria Ukrajna „farvizén” szeretne bevezetni az EU-ba, mert egyelőre csupán tagjelölt.

Ez pedig újabb közös célt jelenthet Magyarország és Ausztria kapcsolatában, miközben Brüsszelben már egyébként is attól rettegnek, hogy erősödik a két ország szövetsége.

Mandiner

Kapcsolódó:

Rettegnek Orbán Viktortól: így alakítaná át az Európai Uniót

Ez is érdekelheti:  „Cionistáknak nyaló szardarabnak” nevezte Bonót a Pink Floyd egykori vezére

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük