KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az ukrán erők súlyos veszteségeket szenvedtek a Donbászban

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A hírek szerint a kijevi erők sikertelen támadást indítottak a dél-donbászi Ugledar város közelében.

Az ukrán hadsereg sikertelenül próbált ellentámadást indítani az előrenyomuló orosz csapatok ellen a Donyecki Népköztársaság (DPR) délnyugati részén található Ugledar város közelében – közölték helyszíni források kedden az RT-vel.

Az elmúlt két napban a kijevi erők két támadást kíséreltek meg, és közben súlyos veszteségeket szenvedtek el. A források szerint a második kísérlet különösen rosszul sikerült az ukrán hadsereg számára.

Az ukrán csapatok, amelyek páncélozatlan járműveket és régi, amerikai gyártmányú M113-as páncélozott szállítójárműveket használtak, nem tudtak előrenyomulni az orosz állások felé, végül erős tüzérségi tűz alá kerültek, miközben megpróbáltak visszaesni. A balszerencsés offenzívában részt vevő egységek mintegy 200 katonát veszítettek, és anyagi veszteségeket szenvedtek.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

Kiemelt kép: Szputnyik 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  A nukleáris fegyverek harckészültségbe helyezéséről tárgyal a NATO

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük