KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az EU-nak kötelessége, hogy megfékezze társult tagjának terrorista cselekedeteit

Smoke and fire from an Israeli bomb rises into the air ove Gaza CityTegnapi felhívásomnak (Az Eurocorps fékezze meg Izraelt!) jelentős visszhangja van az internet-fórumokon. Ezért létrehoztam egy online petíciót, amelyen támogathatják követelésemet azok, akik egyetértenek felszólításommal.

A címzettek közül eddig egyedül Szanyi Tibor EP-képviselő válaszolt, az alábbiak szerint:

„Aggodalmát megértve szeretném jelezni, hogy a konfliktusnak bár része, de nem oka a három izraeli fiatal meggyilkolása. A harci cselekmények viszont mindkét fél részéről jelentős tüzérségi támogatást kapnak. A kölcsönös rakétatámadások beszüntetése közös érdek.”

Válaszként az alábbiakat írtam:

„A kincstári véleményt – amelyet a média is sulykol – természetesen ismerem. Ön ezt ismételte el.

A konfliktus nem spontán robbant ki, hanem annak oka van. Ma ismét írok az EP-képviselőknek egy nyilvánosságra hozott levelet, ahol a Gáza elleni háborús bűncselekmény okát és körülményeit elemzem.”

Szanyi Tibornak tett ígéretemet az alábbiakban teljesítem:

Az 1897-ben alakult Cionista Világmozgalom célja a zsidó állam létrehozása, amely megvalósítja a világméretű, föderális gyarmatbirodalmat: minden nemzet érdekérvényesítése fölé helyezi egy nemzet – a zsidóság – érdekeit, ahogyan azt Simon Peresz 2007-i beszédében meghatározta. A Cionista Világmozgalom alakulása óta eltelt több, mint egy évszázad a cél megvalósításának állomásait határozták meg:

–    Az I. Világháború kimenetelét alapvetően meghatározta az USA belépése, amely angol-amerikai megállapodás eredménye, elutasítva a németek 1916-os, „status quo ante basis” (eredeti állapot visszaállítása) jellegű békekötési javaslatát. 1917-ben a Balfour-nyilatkozatban a Brit-Birodalom támogatta egy „zsidó nemzeti haza” létrehozását a Birodalom részét képező Palesztinában, ami alapján elkezdődött a „hazatérés”.

–    Izrael állam 1948-as megalapításáig a letelepedési terv szerinti zsidó „hazatérés” (alija) 711000 palesztín halálát vagy menekülését jelentette, az ENSZ adatai szerint. Ehhez jelentősen hozzájárult az 1921-ben megalakult zsidó fegyveres testület tevékenysége.

–    A II. Világháború végkimenetelét ismét angol hatásra létrejött USA beavatkozás határozta meg.

Ez is érdekelheti:  Itt a bizonyíték: Soros György és fia döntenek a demokrata elnökjelöltről

–    A palesztinai brit főhadiszállás, a King David Hotel elleni, 1946-os zsidó terrortámadás 1947-ben kikényszerítette az ENSZ „Palesztin rendelkezési tervet”, amely már nem közös arab-zsidó állam létrehozását tartalmazta, mint a korábbi rendezési terv, hanem egy arab és egy zsidó állam létrejöttét határozta meg. Az angolok 1948. május 15-én hagyták el Palesztinát, de David Ben-Gurion már előző nap kikiáltotta a „szabad és független” Ciont, vagyis létrejött Izrael állam, amely egy évvel megalakulása után ENSZ tagállam lett, annak ellenére, hogy a világ nagyon kevés állama ismerte el.

–    A Palesztin állam létrejöttét elsősorban Izrael és „legfőbb, örök szövetségese”, az USA (legutóbb Obama nyilatkoztatta ezt ki)gátolta.

–    1967-ben Izrael megszállta Ciszjordániát, Gázát, a Sínai-félszigetet és a Golán-fennsíkot, fallal vette azokat körül, ahol zsidó településeket hozott létre. Az arabok és keresztények által lakott Gáza így vált a ”legnagyobb guantanamová”.

Igaza van abban Szanyi úrnak, hogy „a konfliktusnak bár része, de nem oka a három izraeli fiatal meggyilkolása”, mert oka az arabok szabadságtól megfosztottsága, és ennek következménye a szabadság visszavételét célzó önvédelem, amely megakadályozása – jellegénél fogva – terrorista tevékenység.

Valóban a „kölcsönös rakétatámadások beszüntetése közös érdek”, de ez az érdek csak akkor válik realitássá, ha az ok – vagyis Izrael terrorista fellépése az arabokkal szemben – megszűnik. Izrael terrorista tevékenysége megalakulása óta nem csökken, sőt – a világot egyre súlyosabban veszélyeztetve – növekszik, ezért a béke megteremtése annak a nemzetközi szervezetnek (vagyis az EU-nak) a kötelessége, amelynek Izrael társult tagja, mert ezt a feladatot az ENSZ nem képes ellátni, hiszen – a BT-ben állandó tagként szereplő USA bojkottja miatt – az ENSZ határozatainak nincs végrehajtást kikényszerítő ereje – mint az elmúlt évtizedek bizonyítják.

Ez is érdekelheti:  Teljes offenzívát indítottak a lázadó demokraták Joe Biden ellen (videó)

Kelt Szegeden, 2014. július 30-án.

dr. Halász József  

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Az EU-nak kötelessége, hogy megfékezze társult tagjának terrorista cselekedeteit

 1. Aláírnám az online petíciót, de itt az oldalon nincs rá lehetőség.

 2. A „magyar” kormányban egy törpe, de végtelenül agresszív kisebbség, alaposan túl van reprezentálva. Ez több európai országra is igaz. Nem más a helyzet a médiával sem. Ezáltal fordulhat elő egy olyan sajátságos helyzet, hogy a kormányok véleménye és a nemzetek akarata szinte semmiben nem találkozik.Ez a kisebbség a fontos és döntéshozó posztok legalább 40%-át uralja. Egymást tolják előre, ahogyan ez egy könyvben szépen meg van írva és le van vezetve. Ezért hallani néhány „prominenstől” kincstári véleményt – hisz a sajátjai ellen nem várható el, hogy forduljon! Ez a „demokrácia”! 5 címeres barom vagy gazember leszavazhatja az egyetlen értelmest és tisztességest, még akkor is, ha ezzel mindegyikük pusztulását jelenti. Pláne, ha a pusztulásról szó sincs, mert egy maréknyi gazember fényesen megél a magyar nép szorgalmából, miközben a kenyerét zabálja, még a sárba is tapossa.
  Nagy Péter

 3. Az eu-nak és minden európai szervezetnek ki kell zárni soraiból izraelt mivel semmilyen értelemben nem európai állam! Földrajzilag sem de ami még inkább a kizárást indokolja, hogy erkölcsileg és morálisan meg végképp nem európai ország! Ha valaha létezett a földön fasizmus akkor az kizárólag izrael területén működött-működik!
  kató rudi

 4. „.Ez a kisebbség a fontos és döntéshozó posztok legalább 40%-át uralja.”
  Kedves Péter!
  Az a 40% valójában nagyon közel van a 100%-hoz.
  Ahova beteszik a lábukat ott hamarosan csak ők lesznek – ez az élősködők jellemzője.
  H.B.
  Izrael naponta kap 8,2 millió dollárt, hogy „védekezzen” a gázai haláltáborba börtönzött palesztin „terroristák” ellen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük