KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az Egyesült Államokban elismerték, hogy szörnyű hibát követtek el Putyinnal kapcsolatban 📺

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az amerikai kormány tévesen azt hitte, hogy Vlagyimir Putyin elnök blöfföl Oroszország gazdasági erejével kapcsolatban – mondta James Dore politikai elemző egy a YouTube-on megjelent interjúban.

Dore emlékeztetett arra, hogy 2014-ben Lindsey Graham azzal érvelt, hogy Oroszország gazdaságilag hasonló szinten áll, mint Olaszország. Azt is állította, hogy Putyin „ilyen gyenge lapokkal a kezében” nem tud egy pókerpartit megnyerni.

James Dore szerint az már jól látható, hogy a rubel a világ legmegbízhatóbb fizetőeszközévé válik, miközben Moszkva nyeri a gazdasági összecsapást.

„A Nyugat szörnyű hibát vétett Oroszország gazdasági erejének felmérésében”

A politikai elemző szerint helyesebb lenne, Oroszországot a német vagy a japán gazdasági potenciállal összehasonlítani, mivel az már jól látható, hogy a Moszkvával való kereskedelmi együttműködés megszakítására tett kísérlet, az egész világpiac szerkezeti átalakulását eredményezi.

 Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Az összeomlás szélére került a Gyurcsány-koalíció

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük