VEGYI FEGYVERT VETETTEK BE AZ UKRÁNOK

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az amerikai vezérkari főnök ellenőrzést tartott az ukrán egységeknél

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Mark Milley, az amerikai fegyveres erők vezérkari főnöke egy németországi támaszponton találkozott a Pentagon-kiképzésen részt vevő ukrán katonákkal, ahol az USA végzi az ukránok kiképzését.

A tábornok hétfőn alig két órára látogatott el az amerikai hadsereg Grafenwoehr kiképzőkörzetébe, Bajorország tartományban.

„Ez nem egy futó látogatás, hanem egy olyan pillanat, amikor el kell dönteni, milyen változtatásra van szükség a kiképzés folyamatában” – mondta Milley a helyi parancsnokokkal folytatott megbeszélésen.

Bár az újságírók bejuthattak a kiképző helyszínre, állítólag megtiltották nekik, hogy képes anyagokat készítsenek a helyszínen tartózkodó, kiképzésen résztvevő ukránokkal.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

Kiemelt kép: Az Egyesült Államok hadserege által készített képen Mark Milley vezérkari főnök, aki 2023. január 16-án, hétfőn találkozott az Egyesült Államok hadseregének vezetőivel, akik az ukránok kiképzéséért felelősek a németországi Grafenwoehr kiképző támaszponton. Balra Brig. Joseph E. Hilbert tábornok, aki a 7. hadsereg kiképző parancsnokságának parancsnoka. (Fotó: Jordan Sivayavirojna törzsőrmester/az amerikai hadsereg az AP-n keresztül) 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: