KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az amerikai általános választások előtt – Az USA gazdasági válsága miatt szakadhat meg Ukrajna támogatása

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az amerikai gazdasági válság miatt megszűnhet az amerikai pártok egysége az Ukrajnának nyújtandó segély kérdésében – írja a The Washington Times.

“Ahogy a Kijevnek nyújtott amerikai segélyek költsége emelkedik, és az amerikai gazdaság a recesszió szélén tántorog, repedések kezdenek megjelenni a kijevi rezsim egykor szilárd kétpárti támogatásában” – írja a lap.

Ha megszűnik az amerikai támogatás, mely a valóságban csak egy hatalmas pénzmosás, Z bohóc csupasz seggel marad megint?! Ha ugyan nem likvidálják saját gazdáéi, akiknek már kényelmetlen Z bohóc létezése.

A kiadvány szerint a mély megosztottság első jele annak a 30 demokrata kongresszusi képviselő levele volt, akik Joe Biden amerikai elnököt sürgették, hogy tárgyaljon Moszkvával a konfliktus lezárása érdekében.

“A REPUBLIKÁNUSOK KÖZÜL NÉHÁNYAN AZT IS MONDTÁK, HOGY LEÁLLÍTJÁK KIJEV FINANSZÍROZÁSÁT, HA MEGNYERIK A VÁLASZTÁSOKAT” – MUTATOTT RÁ A CIKK.

Guy Taylor, a cikk szerzője szerint az Egyesült Államokban uralkodó ellentmondásos hangulat könnyen átterjedhet az EU-ra.

“Az európaiak attól tartanak, hogy ha a republikánusok nyernek a félidős választásokon, Washington csökkenteni fogja a Kijevnek nyújtott támogatást, ez pedig alááshatja az európai kontinens azon képességét, hogy támogassa Ukrajnát”

– jegyezte meg a lap.

Összességében az Egyesült Államok politikai megosztottsága azt sugallja, hogy a Kijevnek nyújtott feltétel nélküli támogatás most nagyon is megkérdőjelezhető – tette hozzá a cikkíró.

Az ukrajnai orosz különleges hadművelet hátterében az USA és NATO-szövetségesei továbbra is több tízmilliárd dollár értékben pumpálnak fegyvereket Ukrajnába. Moszkva a maga részéről többször kijelentette, hogy a nyugati fegyverszállítások csak meghosszabbítják a konfliktust, és hogy a fegyverszállítmányok az orosz hadsereg legitim célpontjává válnak.

Modern Apokrif

Kapcsolódó:

DWN: Németország már bizonyítottan recesszióban van

Ez is érdekelheti:  Szijjártó Péter: Több magyar állampolgár jelentkezett az izraeli nagykövetségen az éjszaka folyamán

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük