KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Amerikai politikai szószóló: Van egy ember aki cselekszik, egy világvezető aki a békére szólít fel, ő Orbán Viktor

„Van egy vezető, aki a békére szólít fel. Azt mondja, hogy elég a háború finanszírozásából, mindenki nyugodjon meg és tartsuk tiszteletben a határokat. Ő az, akit fasisztának neveznek Nyugaton, holott demokratikus úton választottak meg és rendkívül népszerű hazájában” – hangzik el Dave Rubin többmilliós követőtáborral rendelkező amerikai politikai kommentátor videójában, amit Orbán Balázs osztott meg hivatalos közösségi oldalán. 

A miniszterelnök politikai igazgatója által közzétett videóban elhangzik,

az előadó Orbán Viktorról beszél, aki a békére szólít fel. 

Dave Rubin úgy nyilatkozik a magyar miniszterelnökről, hogy ő azon kevés hangok egyike a világon a nemzetközi színtéren, akik egyszerűen kimondja: „Mi lenne, ha nem finanszíroznánk ezt a végtelenségig?” Dave Rubin úgy folytatja Orbán Viktor szavait idézve: „Miért van az, hogy a nyugati nemzetek mind a végtelenségig akarják finanszírozni az Oroszország ellen harcoló Ukrajnát, akár úgy gondolják, hogy (az ukránok) védekeznek, akár úgy, hogy mindez részben indokolt, teljesen indokolt, vagy bármi más. És ahogy gyakran mondom, felfegyverezhetjük ezt az embert [Zelenszkijt] az összes lőszerrel, amivel csak akarjuk, adhatunk neki F–15-ösöket, adhatunk nekik kazettás bombákat, és az összes átkozott dolgot. A nap végén még Putyinnak mindig lesznek atomfegyverei”.

A népszerű politikai kommentátor összegezve Orbán Viktor szavait azt mondta, „Tehát az az elképzelés, hogy katonailag legyőzzük Putyint, hogy egy nap mindannyian felébredünk és azt mondhatjuk, megtörtént, katonailag legyőztük Oroszországot, átvettük a hatalmat, ok, de mi történik azután? Putyin után valószínűleg rosszabb jön.”

Dave Rubin megerősítette, ez csak egy őrült elképzelés. Hozzáteszi, ő valóban találkozott ezzel az emberrel, Orbán Viktorral, aki cselekszik. Meg is osztott egy közös fotót magukról, ami a karmelita kolostorban készült. Azt is elmondja a videóban, hogy

a magyar miniszterelnök többször is hangsúlyozta neki: „Szeretem a hazámat. Meg akarom védeni a hazámat. Nem hiszem, hogy szükség van ezekre a mindenhol zajló háborúkra. Meg akarom védeni a hazám határait, és az ott élő embereket.”

A politikai szószóló ezek után azt mondta, valahol, a saját határainkon belül nekik is így kellene gondolkodniuk.

Ez is érdekelheti:  Von der Leyen „fuldoklik a dühtől" Magyarország miatt – a franciák elárulták, hogy miért

https://www.facebook.com/watch/?v=2021414201569499

Magyar Nemzet

Kiemelt képen: Dave Rubin / printscreen

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Amerikai politikai szószóló: Van egy ember aki cselekszik, egy világvezető aki a békére szólít fel, ő Orbán Viktor

  1. Amerikai politikai szószóló:Te orbitális vadbarom könnyen ugatsz sok ezer kilométerről bármiről amiről halvány fogalmad sincs.
    Szerinted békére szólit fel-az a ne azt nézzék mit mondok,hanem amit teszek legfőbb ner elvtárs- ,aki háborut folytat minden tiszta életü Magyar ellen?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük