KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„Aki szabályozza a múltat, az fogja szabályozni a jövőt. Aki szabályozza a jelent, az szabályozza a múltat.”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ma, Szilveszter napjának reggelén föllapoztam az Information Clearing House nevű honlapot és rögtön megakadt a szemem egy cikken: „Üdvözöljük Orwell 2010-es világában”. Idézi az orwelli világállamnak, Óceániának a jelszavát: „Aki szabályozza a múltat, az fogja szabályozni a jövőt. Aki szabályozza a jelent, az szabályozza a múltat.” „Óceánia mai vezére Barack Obama” – folytatja a szerző, majd idézi egy baljós és egy elképesztő cinizmusról árulkodó kijelentését.

A Nobel békedíjas szerint a béke a továbbiakban nem béke lesz, hanem inkább állandósult háború, amely „jóval túlterjed Afganisztán és Pakisztán határain” a „rendezetlen térségekre az elszórt ellenségekkel szemben”. Ezt a háborút ”globális biztonságnak” nevezte. Mi másnak is lehetne nevezni a hazugságkultúra világában? Ezért még a hallgatói hálájára is igényt tartott. Az afgán népnek, amelyet Amerika megtámadott, megszállt és már 8 éve folyamatosan gyilkol, azt üzente: „Nekünk nem érdekünk, hogy az önök országát elfoglaljuk.” Jól hallották: ők „önfeláldozásból” vannak ott. Legyőzve ellenérdekeltségüket segítenek és felszabadítanak.

Már nem kérdéses, hogy Obama gátlástalan cinizmusban és minden bizonnyal kegyetlenségben is méltó utóda Dzsordzs Dabljú Bushnak, aki, miután egy amerikai robotrepülőgép szétbombázott egy „terroristagyanús” esküvőt és 90 halottat hagyott a helyszínen, képes volt kifejezni ”együttérzését” az afgán nép veszteségével. „Partner vagyok a veszteségükben” – mondta. Mintha az olaszliszkai cigányok részvétüket fejezték volna ki a meggyilkolt tanár családjának. Kedves nemzetiek, akik még mindig az oroszok utálatával töltitek az időtöket, ismerjétek el, hogy ilyet egyetlen szovjet vezetőtől sem hallottatok. Ezek sosem hallott embertelenségi világcsúcsok.

Talán nem szép, hogy az Újév előtti napon, amikor mindenki vidám szeretne lenni, amikor szeretné legalább átmenetileg elfelejteni szorongató gondjait, amikor reménykedve gondolna, akárcsak saját maga tudatos ámításaként is, egy szebb esztendő bekövetkeztére, ilyen komor dolgokra irányítom a figyelmet, de tudnunk kell, nem szabad felednünk, hogy ez az a jövő, amelyet a világ hatalmasai nekünk szánnak. Ennek a bekövetkezését csak isteni csoda, és a világ népeinek az öntudatra ébredése akadályozhatja meg. Az erjedés – hála Istennek – megindult a világban. Legjobban a ma már világszerte állandósult, hisztériás antiszemitázás, fasisztázás, rasszistázás és a „gyűlölettörvények” bizonyítják ezt. A világ urai félnek. Félnek, mert könnyen hiba csúszhat a számításaikba. A világ urainak a magyarországi helytartói is félnek. Ők is fasisztáznak, rasszistáznak, antiszemitáznak, gyűlölettörvényeket sürgetnek és teljes összefogással támadják azt az új erőt, amelyik igazat merészel mondani a hazugságkultúrának ebben az orwelli világában, a sötét huszonegyedik században. Félelemben és kiszolgáltatottságban akarnak tartani bennünket azzal is, hogy állandóan ijesztgetnek. A mumus egyszer a terrorizmus, egyszer a madárinfluenza, egyszer a szárnyassertés, egyszer a szélsőségesség, egyszer a válság. Ez mind mese. Egyetlen dolog van, amitől félnünk kell: az ő embertelenségük.

„Te pedig lelkem gondolatidat Istenbe vessed bizodalmadat” – zeng a himnikus dallam Kodály Psalmus Hungaricusában. Az előbbi komor és fenyegető előjelek ellenére ezzel a két sorral kívánok minden kedves címzettnek boldogabb új esztendőt és „szebb jövőt”.

Dohán Mihály
Nemzeti InternetFigyelő

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

8 thoughts on “„Aki szabályozza a múltat, az fogja szabályozni a jövőt. Aki szabályozza a jelent, az szabályozza a múltat.”

 1. A világ urai félnek és magyarországi helytartóik is félnek . Tudják , hogy bűnösök és azt is tudják , hogy bűneikért bünhődni fognak . De még mindig azt hiszik , hogy az Isteni és egyéb felelősségre vonás elkerülhető . Ezért félelmet gerjesztenek mindenütt , ahol csak lehet . Így próbálnak hatalmon maradni .
  De nem kell ahhoz már Jelenések Könyvét , Shambhalát olvasni , hogy tudja az ember hamarosan összeomlik minden hatalmuk . Ez a világ már csak egy NAGYTAKARÍTÁS után tehető jobbá , de nem a mostani hatalmasokkal , ez nyilvánvaló .

 2. Szerintem se. – Ez a világ már csak Zazrivecz Gáborral és Balóné Morvai Krisztinával tehető jobbá. – Obamáék félnek a Jobbiktól, mert tudják, hogy a magyarországi választások után a világ fellázad a rossz emberek ellen. – Attól fogva csak fehér lovak lesznek divatban és visszafoglaljuk elrabolt hazánkat (egészen az Uralig). A Magyar Gárda tartja fenn a rendet és az uralkodó nép a sumir-magyar-szittya árják népesítik be a világot.
  A világ urai félnek… mert jön a Gárda az oroszlánokkal és bátran leülnek a fűbe. Ott aztán nem lehet velük mit kezdeni. A bátrak azok bátrak!

 3. Halló félszáz azaz 50%-os vagy még az alatti agykapacitású lóránt. Te aztán kétség kívül nagy balek vagy. Magyarázd már el, hogy a bránerba lehet az, hogy téged egyik nap dobszay szarcsiknak hívnak és akkor még dortmundi vagy, másnap meg már félszázas vagy Kaliforniából? Remek találmány a személyiségzavar, nem? Vagy csak arról van szó, hogy új év új név. Ez még belefér. Szerintem kapd le a búrádról a sabeszdeknit pottyantsál bele aztán ragaszd vissza.
  SZEBB JÖVŐT!

 4. Kedves Szász Lóránt !
  Látom Te gúnyolódsz rajtam és közvetve a magyarokon . Lelked rajta . Én természetesen megbocsátok Neked . Én akkor is szeretlek , ha Te gyűlölöd a magyarokat .
  Boldog Újévet kívánok Neked és Kedves Caládodnak .
  Mi magyarok ugyanis a Szeretet Népe vagyunk , és azok is leszünk , majd meglátod . Ezenkívül a népek segítői , tanítói . Az új világot a Teremtő segítségével mi fogjuk kialakítani . Az pedig sokkal jobb és szebb , igazságosabb lesz , mint a mostani csődtömeg .
  Lehet , hogy erről még Te nem tudsz .

 5. A cinizmushoz némi okosság szükségeltetik, az „ok”-„os”-ság pedig bölcsesség nélkül mit sem ér.

 6. Támogatom Kerion hozzászólását. Magyarország meghatározó lesz a világ szellemi átalakulásában.
  Hazánkra nagyszerű szerep vár.
  Ezt sokan tudják. Még többen nem. Az irónikus modern & posztmodern korban szocializált embereknek, a célt és eredményt felmutatni nem tudó korszaknak lassan vége.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük