KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A végső cél: az emberiség létszámának több milliárdos csökkentése

A 2021-ben megjelent írás újraközlése

 

Tisztában vagyunk vele, hogy e sorokat olvasva lesznek, majd, akik „összeesküvés elméletet” emlegetnek. Márpedig az összeesküvés elméletek között akadnak megalapozottak, de akadnak légből kapott fantázia szülemények is. Ami a mi fenti című elméletünket illeti, ki kell jelentenünk, hogy elég sokat megélt magánemberek vagyunk, közel a nyolcvanadik évünkhöz, akiknek nincs titkos nyomozó szolgálatuk, így nem is támaszkodhattunk egy nyomozó apparátus információira.

Akkor mit tehettünk?

Csupán azt, hogy felfigyeltünk, utána olvastunk, utána kerestünk, majd figyelemmel kísértük az élet gyakorlati történéseit, s a megtörténtekből következtettünk vissza a szándékra, a célra, meg arra is, hogy kik azok, akik az európai fehér ember kiirtására törekednek?

Messzemenően az a megfontolás vezetett bennünket, hogy lehetőleg csak olyat állítsunk, ami bizonyítható is. Légből kapott mesékkel nekünk már nincs se kedvünk, se időnk foglalkozni. Ám igen erős meggyőződésünk, hogy a megtörtént események kapcsán, amelyeket az itt következőkben majd megemlítünk, nem csupán nekünk jutottak eszünkben olyan gondolatok, amelyeket itt megfogalmazunk, hanem sokaknak másoknak is.

Ám az embereknek van éppen elég dolguk és bajuk, (hogy csak a világjárványt említsük) ami nem teszi lehetővé, hogy az életben maradásért folytatott állandó küzdelmük során még különböző, akár az életüket alapvetően befolyásoló történésekkel is foglalkozzanak. Legtöbbünket leköt a létért folytatott mindennapi küzdelmünk. Így voltunk ezzel mi is, ám a migráció kapcsán kénytelenek voltunk felfigyelni néhány korántsem természetes és egyáltalán nem épeszű történésre. (Így kezdődött!)

Mindenekelőtt arra, hogy az Európai Unió az Európai Unió és nem Afrikai Unió, meg nem Ázsiai Unió! Ennek ellenére az Európai Uniónak esze ágában sincs az európai emberek érdekeit figyelembe venni, hanem magukat ezen teljesen túltéve, kizárólag az ázsiai és afrikai migránsok, e két másik földrészről érkező nincstelenek érdekeit nézik, azt tartják szem előtt, méghozzá MESSZEMENŐEN AZ EURÓPAI EMBEREK KÁRÁRA!

 Az írásban idáig érve, kötelező feltennünk a kérdést: Tisztelt Olvasónk, aki éppen e sorokat olvassa: vajh nem vette-e észre már maga is ugyanezt? Vajh tekinthető-e normálisnak az, hogy az európai emberek által, Európában létrehozott Európai Unió az európai emberek tönkretétele árán más földrészek elesettjeit számolatlanul befogadja, majd babusgatja, pátyolgatja, miközben mi, európai emberek ebbe a nagy-nagy jótékonykodásba egyszerűen bele rokkanunk?

Igen, igen, első nekifutásra ezen lehet sopánkodni! De mi van akkor, ha éppen, ha pontosan ez a cél? Ha tudatosan, ha előre elhatározott szándékkal teszik mindezt, azt, hogy Európa fehér ember őslakosságát kiirtsák, s a helyére ázsiai és afrikai nincsteleneket telepítsenek?

Mert, megkockáztatjuk annak állítását, hogy ezt az esztelenséget, immár évek óta tartó folyamatként, VÉLETLENÜL NEM LEHET ELKÖKÖVETNI!!! Ezt kizárólag erős megfontolást követő, előre megfontolt elhatározásból lehet! Mégpedig akkor, ha valakik valahol elhatározták, hogy Európa fehér népességét halálra ítélik, s helyette az európai földrészt más, idegen népfajokkal telepítik be!

Mármost egy ilyen pokoli, ilyen őrült terv kivitelezésébe kik vághatnak bele? Szegény emberek semmiképpen! De még gazdagok sem! Ehhez szuper gazdagnak kell lenni, amilyenek például a Rothschildok, a Rockefellerek, a Bloombergek, a Warren Buffetek, a Bill Gatesek! Akik már egész egyszerűen nem tudják, hogy a felhalmozott elképzelhetetlenül magas vagyonukat mire költsék?

Ez is érdekelheti:  Donald Trump: Szürreális élmény volt túlélni a merényletkísérletet

Itt persze felmerül a kérdés: ha valakiknek elképzelhetetlenül magas vagyonuk alakult ki az évszázadok során, miért nem jótékonykodnak? Miért nem fordítják a közönséges halandó által felfoghatatlan méretű vagyonuk egy részét a nincstelen ázsiai és afrikai milliók közvetlen megsegítésére? Mert ugye ezt is megtehetnék? Vásárolhatnának az ázsiaiak részére sok százmillió tonna rizst, lisztet, egyéb élelmiszereket.

Fejleszthetnék az ipart, a mezőgazdaságot, az egészségügyet stb. Miért ne?

De a céljuk nem ez! Ők nem egyszerűen megsegíteni akarnak egyeseket, hanem úgy megsegíteni e kiválasztottakat, hogy ezzel kifejezetten tönkretegyenek másokat! Ők nem úgy akarnak segíteni az ázsiai és afrikai nincsteleneken, hogy közvetlenül pénzt áldoznak az életük minőségi, jobbá tételére, hanem úgy, hogy megszerveztetik a szülőföldjükről Európába özönlésüket, s ezen áttelepítésük révén tönkre teszik az európaiakat!

Mert végső céljuk ez: az európai fehér ember kiirtása!

Az ázsiai és afrikai emberek Európába telepítése ehhez csak eszköz!

Tehát a titkos, a háttérben maradni akaró, – Bogár László találó kifejezését használva – „nem létező” háttérhatalom elhatározta az európai ember kiirtását, s e nemtelen célja elérése érdekében előtérbe állította ugyancsak korántsem szegény megbízottját, a korban ugyancsak benne lévő emberét, George Sorost. Hogy akik esetleg észreveszik törekvésüket, – mint e sorok írói – azoknak legyen egy jól látható személy, akit szidhatnak, utálhatnak, gyűlölhetnek, végül is egy egész kontinens sok százmilliós fehér lakosságát teljesen észrevétlenül kiirtani még a legkifinomultabb eszközökkel sem lehetséges! Soros, az élete legvégén járó embergyűlölő, mizantróp a jól látható „tettes”!

Míg az igazi bűnösök meghúzódnak a háttérben!

Soros legújabb (legújabb? valóban új?) ötlete, hogy 34 millió migránst kell Európában letelepíteni úgy, hogy részükre lakást és teljes ellátást kell biztosítani. Miből? „Természetesen” a dolgozó, értékeket előállító, adózó európaiak költségére. Se a milliárdos Soros, se a mögötte álló, felmérhetetlen vagyonú Rothschild-Rockefeller-Bilderberg csoport, ezen jövevények eltartásához egy fityinggel sem járulnak hozzá! E magukat nagy humanistaként bemutatni igyekező ötletelők megelégszenek azzal, hogy mások, jelesül az európai, dolgozó fehér emberek kontójára élnek javaslataikkal! Hogy ők is vállalják saját ötleteik anyagi következményeit, vagy annak egy töredékét? Na, azt már nem! Hogy saját micsodájukkal verjék a csalánt? Nem, azt nem! Ők a mások micsodájával verik a csalánt! Undorító!

Az már csupán a ráadás erre, – vagyis arra, hogy haszontalan, minden- re, így munkára is, meg beilleszkedésre is alkalmatlan, egyedül szaporodni képes, de azt aztán nagyon, – ázsiai és afrikai embertömeget Európára zúdító gazemberek mindent megtesznek az európai emberek szaporodásának lehető legnagyobb méretű csökkentésére. Tehát nem csupán Európára zúdítják e mihaszna, semmirekellő más földrészekről általuk Európába özönlésre ösztönzött ember-csordát, hanem az európaiakat LMBTQ-val, gender törekvésekkel is megpróbálják megbolondítani!

Minden erejükkel (persze a háttérből, hogyan másként?) támogatják a homoszexualitást. Ennek jegyében támogatják az európai azonos neműek házasságát, meg a gyermekek azonos nemű párok általi örökbefogadását. A ki nem mondott, meg nem fogalmazott cél ezzel is természetesen az, hogy minél jobban gyengítsék az európai fehér ember szaporodását, hiszen a végcél a fehér ember kiirtása! Többek között ezért gyűlöli Soros Orbán Viktort és Magyarországot, mert mi ennek útjában állunk.

Ez is érdekelheti:  Bogár László: Háború és béke

Mindent támogatnak, – természetesen a sokat hangoztatott „szabadság,” az „európai demokratikus értékek” jegyében, – amely az európai fehér emberek számának minél erősebb csökkenését, csökkentését eredményezi, hiszen – elképzelésük szerint, – helyet kell csinálni a színes jövevényeknek, akiknek szeretnék átjátszani Európát!

Nagyjából tehát ez a menetrend:

Mindenekelőtt elárasztani Európát más kontinensek mihaszna, semmire sem (csak szaporodásra) jó, irdatlan embertömegeivel.

Ezen embertömeg teljes ellátásának költségeit az európaiakra hárítani, amibe már önmagában is tönkre lehet menni! Még „örökkötvényt” is ránk akar Soros kényszeríteni.

Ezzel párhuzamosan mindent megtenni, hogy az európaiak létszáma a lehető legjobban csökkenjen! Többek között az Európába özönlő muzulmán milliók között megbúvó terroristák, a militáns muzulmánok segítségére is számítani, akik a legkülönbözőbb módokon irtják a szerintük hitetlen európaiakat! Kamionnal a tömegeikbe hajtanak, vagy akiket gondolnak megkéselnek, sőt, most már le is fejezik (itt Európában!) a nekik nem tetszőket.

Tehát a jövevények nem beilleszkednek és meghúzzák magukat, – dehogy! Irtják az európaiakat, ahol érik! Mondanám, hogy a háttérben Rothschildék és a Bilderberg csoport, az előtérben George Soros összekacsintanak a muszlim gyilkosokkal: „csináljátok csak! Irtsátok csak a bennszülött, fehér európaiakat! Egyszer csak elfogynak, s akkor tiétek lesz egész Európa!”

Ördögi terv?

Igen az! S mint fentebb az első sorokban írtuk, lehet ezt „összeesküvési elméletnek” nevezni és megbélyegezni, megkérdőjelezni! Persze! Persze! Hogyne lehetne!

Amit nem lehet, azt úgy hívják, hogy CÁFOLAT! Nos, cáfolni, azt

bizony, nem lehet! Miért? Mert az élet gyakorlati történéseiből következtettünk vissza: vajh, kinek, mivel mi lehet a célja? Miért az Európába jogosulatlanul betelepítésre kerülő „menekült” embermilliók? Mielől menekülnek ezek a jöttmentek? Háborúk elől nem, az biztos! Hanem a saját tehetetlenségük okozta nyomor elől „menekülnek.” Ám tény, hogy akik Ázsiában és Afrikában tehetetlenek, azok Európába érkezve sem lesznek kreatív, szorgalmas, dolgozni és alkotni kész tehetségek! Nem! Megmaradnak parazitának! De sem Rothschildékat, sem Bilderbergéket, sem George Sorost ez nem érdekli!

Az ő végső céljuk, mint azt a Georgiai Guidestones (Georgiai Irányelvkő) oldalán olvastuk, nem más, mint az emberiség létszámának milliárdos csökkentése. Az európai fehér, főleg keresztény ember kiiktatása csupán az első közbenső folyamat. Utána jön a többi ember az egész világon.

Budapest, 2021. január 3.

Gaál Levente – Dr. Polgárdy Géza – https://polgardygeza.blog.hu/


Formálódik a szép új Európai Unió. A Financial Times például „Leszámolási csúcs” – nak titulálta az uniós tagországok miniszterelnökeinek legutóbbi brüsszeli találkozóját, ahol a tagországok egy része újabb jogi frontot nyitott, ezúttal a magyar

„Pedofiltörvény” miatt. Ami ugyanúgy, kiveri náluk a biztosítékot, mint a migránskvóta elutasítása, a bíróságok működésének szabályozása, a járványhelyzetre bevezetett intézkedéseink, vagy anno a média törvényAkár viselünk sapkát, akár nem: a támadás garantált.

Ez is érdekelheti:  Hazánk szavazati jogának megvonását kéri EP képviselők egy csoportja Ursula von der Leyentől

Ideje lenne nekünk is górcső alá venni a többi tagállam intézkedéseit, és induljon a feljelentősdi. Miképpen látszik mindez Nagy–Britanniából, amely az Európai Uniótól formálisan elvált ugyan, de társadalmilag és gazdaságilag ugyanazt a globális modellt építi, mint a Kontinens. Hétfőn déli fél egykor ezekről is beszél dr. Hossó Andrea közgazdásszal A Karc FM Regiszter című műsorában Kovács Anita.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük