KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A számok bűvöletében – a cionista beetető gépezet ismét jól működik

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

...”Az a több, mint 4 millió ember, aki elment szavazni, – hozzájárult ahhoz, hogy eszkalálódjon Magyarországon, a gazdasági és társadalmi válság. Minden egyes X, egy koporsószög, a kilakoltatottak és éhezők koporsójába, – akiknek már nincs több idejük, megvárni a változást. Nekik ma kellett volna  megoldás, és nem holnap.

Minden egyes X felhatalmazást adott, ennek a parlamenti demokráciának csúfolt, cionista diktatúra résztvevőinek ahhoz, hogy a problémák valós megoldását a végtelenségig elhúzza… lehetőleg addig, míg teljesen meg nem roppantják a nép gerincét, – megszüntetve ezzel a maradék ellenállását is. A gyengék pusztuljanak, de most már egyre nagyobb számban, mert sürget az idő. Kell a hely másoknak!

Szegény megvezetett, magyarok. Szegény, konfliktuskerülő átlagemberek. Elmentek választani, ahelyett, hogy változtatnának. Ismét kiadták kezükből saját sorsukat…”

*

Miközben a magyarok tekintélyes része a számok bűvöletében, bambám bámulja a képernyőt; – Fidesz: 52,73, MSZP: 19,31, Jobbik: 16,67, LMP: 7,44, MDF: 2,66 – és a média sugallatára a következő 2 hét kampányküzdelmeire készülődik, – addig;

– Április 15.-én lejár a kilakoltatási moratórium. Bár árverezni ezentúl csak PSZÁF felügyelettel lehet, az APEH ügyfélkapuján keresztül, – ám mi azért ismerve a Fosztogatók módszereit, és háttérkapcsolatait, – biztosak vagyunk benne, hogy jó részük, az Ügyfélkapu mellett/helyett, megtalálja majd a nagyszámú Kiskaput is! – És folytatódni fog a családok kilakoltatása. A nép totális kifosztása.

– A soha nem látott magasságokba emelkedett benzinár, lassan meghozza gyümölcsét: A csillagokig emelkednek a fogyasztói árak, – még nagyobb szegénységbe taszítva a népet. S immáron teljesen tönkre téve, ellehetetlenítve, a kegyelem döfést megadva, a magyar gazdaság gerincét adó kis és középvállalkozóknak, – s most már csak a külföldi hódítók által működtetett multik maradhatnak talpon.

– Üres hűtőszekrények garmadája az átlagemberek konyháiban, és egyre többen ismerkednek meg azzal a brutális dologgal, hogy; mit is jelent az, hogy; éhezés.

– A közbiztonság romlása, a rendőrség mesterségesen előidézett tehetetlenségével, – immáron kezd kritikus méreteket ölteni. A totálisan lefegyverzett lakosságot gúzsba kötő, az önvédelemnél arányosságot követelő jogi diktatúrával, – egy önön magát megvédeni képtelen masszává olvasztja a népet, mellyel a beözönléskor azt tesznek majd, amit akarnak.

– És még sorolhatnánk a problémákat napestig. A gazdasági, pénzügyi és társadalmi válság, egyre nyomasztóbbá vált terheit.

Mindeközben folytatódik a show, mert a „Shownak mennie kell…” Akár a római arénában, úgy viaskodnak egymással a pártok álharcosai, – árnyék boxot végezve, – közben tudva, hogy azért nagy kárt nem tesznek egymásban. A vad harci düh csak álca, és csakis a közönségnek szól.

És sajnos sokan vannak a hazafiak között is, akik komolyan veszik, vagyis beveszik ezt a talmi csillogású cirkuszt, – és valós probléma megoldások helyett, a számok bűvöletében bambulnak, – azt gondolván ebben lészen a csoda, ebben van az igazi megoldás.

De a számok azért sosem adtak enni az éhezőnek, nem védték meg kilakoltatottakat, és nem is űzték el az üzleti és katonai hódítókat. Ezek megvalósításához több kell: VALÓDI CSELEKVÉS, A MATEMATIKAI ELMÉLKEDÉS HELYETT.

*

Bár, ha az ő gondolatmenetüket követve mi is egy kicsit bekukkantanánk a kulisszák mögé, láthatnánk, hogy lényegében azért nem változott semmi! Hisz megjegyezhetjük az új parlamenti pártokkal kapcsolatban;… „A liberalizmus nem veszik el, csak átalakul.” – Ennek szellemében, liberális zsidóink ismét ott vannak a parlamenti patkóban, – az LMP új köntösébe öltözve. Immáron a „mérleg nyelvének” hívják őket. És izgága farokként megint ők fogják csóválni a kutyát, – ahogyan ezt már megszokhatták.

Fideszke pedig úgy fog nekik parírozni, ahogyan az a csak a nagy könyvben meg van írva, – hiszen, ha nem lesz meg a teljes kétharmada, akkor kénytelen lesz szövetséget kötni. Az MSZP-vel csak végszükség esetén fog, (de azért fog,) a Jobbikkal soha, – az LMP pedig adja magát.

A Jobbik pedig, amelyik eddig még úgy ahogy szabadon cselekedett, – mostantól kezdve szépen gúzsba is kötötte saját magát. Ezt a gúzst úgy hivják, hogy parlamenti demokrácia. Mely csak a cionista hatalomnak jó, mivelhogy arra lett kitalálva. Azt az értéket, amit a Jobbik szeretne képviselni, azt ezen keretek között nem fogja tudni megvalósítani, egyszerűen azért, – mert itt a játék a cionisták szabályai szerint folyik. Akiknek egyáltalán nem érdekük, hogy ebben az országban gyökeres változások történjenek.

Parlamentáris demokrácia? Mit is jelent ez most valójában?

Pontosan azt, hogy az a több, mint 4 millió ember, aki elment szavazni, – hozzájárult ahhoz, hogy eszkalálódjon Magyarországon, a gazdasági és társadalmi válság. Minden egyes X, egy koporsószög, a kilakoltatottak és éhezők koporsójába, – akiknek már nincs több idejük, megvárni a változást. Nekik ma kellett volna  megoldás, és nem holnap.

Minden egyes X felhatalmazást adott, ennek a parlamenti demokráciának csúfolt, cionista diktatúra résztvevőinek ahhoz, hogy a problémák valós megoldását a végtelenségig elhúzza… lehetőleg addig, míg teljesen meg nem roppantják a nép gerincét, – megszüntetve ezzel a maradék ellenállását is. A gyengék pusztuljanak, de most már egyre nagyobb számban, mert sürget az idő. Kell a hely másoknak!

Szegény megvezetett, magyarok. Szegény, konfliktuskerülő átlagemberek. Elmentek választani, ahelyett, hogy változtatnának. Ismét kiadták kezükből saját sorsukat…

Fort András – Szabad Riport Tudósítói Iroda

Nemzeti InternetFigyelő

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “A számok bűvöletében – a cionista beetető gépezet ismét jól működik

 1. Bocsánatot kérek Fort Andrástól, akinek az írásával egyébként teljesen egyetértek, hogy a beetetés egy érdekes jelenségéről itt adok hírt.
  Mivel az ügy a közérdeklődés középpontjába került, gondolom
  Fort András meg is bocsát nekem.
  Szemfüles magyarok utána néztek a hamufelhő köröli dolgoknak.
  Idézek egy fórum bejegyzést.
  „Na, egy kis érdekesség.
  Az általános repülési tilalom az európai légtérben az angol Met Office – angol meteorológiai szolgálat – jelentése alapján került bevezetésre.
  A szervezetnek jelentős szerep jutott a nemrégen lezajlott klíma botrányban is, ahol a hőmérsékleti értékek szándékos meghamisításával próbálták elhitetni az általános felmelegedés tényét.
  A hétvégén több légitársaság is próbarepüléseket végzett és utána alaposan átvizsgálták a gépeket vulkáni hamu maradványait keresve. Az eredmény: 0,0000.”
  h ápr 19 2010, 08:30
  http://fehersolyom.info/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?471.last
  A Met Office honlapja
  http://www.metoffice.gov.uk/corporate/board/executive_info.html

 2. JÓ HA FIGYELÜNK!
  Nem tudom, mit gondoljak, de nem árt, ha más is olvassa:
  „Most olvasom, hogy éppen egy Nato hadgyakorlat folyik, Brilliant Ardent 2010 néven (röviden BAT 10), ami tulajdonképpen egy légi hadgyakorlat. Igen nagy a valószínűsége, hogy Irán ellen gyakorolnak, amit az is alátámaszt, hogy az irányító központ a törökországi Ismir-ben található.
  Az USAFE (United States Air Forces in Europe) által leírt helyzet arra utal, hogy egy nagyszabású légitámadást gyakorolnak egy olyan ország ellen, amelynek hatékony légvédelmi rendszere, saját harci repülői és taktikai rakétái vannak.
  A gyakorlat április 22-ig tart.
  Mindez azt jelenti, hogy az izlandi vulkánkitörés (amiről csak kompjúteres animációk, vagy szatellitképek láthatók) csak elterelő mese. A valós helyzet az lenne, hogy Izraeli érdekek miatt ( Irán Holotagadása) nekivezénylik a Nátót Iránnak.
  Igen nagy a valószínűsége, hogy ezt az akciót az oroszok és a kínaiak nem fogják ölbe tett kézzel nézni, vagyis elmondhatjuk, hogy hamarosan nyakunkon lesz a III. vh. , ami szokás szerint – éppúgy mint az előző kettő – zsidó érdekek miatt fog kitörni.
  Hát talán ennyit a repülési tilalom hátteréről. …”
  h ápr 19 2010, 04:58
  http://fehersolyom.info/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?471.last
  http://www.luftpost-kl.de/luftpost-archiv/LP_10/LP10310_170410.pdf
  Mások is kételkednek:
  Az Eyjafjallajökul kitörés társadalmi hatásai
  http://tuzhanyo.blogspot.com/

  (Kedves Gandalf!

  Éjfél után fog erről megjelenni egy rövid ismertetés, de megadjuk az eredeti külföldi forrás helyét is. Sajnos, lehetséges, hogy valóban amiatt van repülési tilalom, amit írt. – Híradmin)

 3. NYÍLT LEVÉL AZ „ÉLETE LEGNAGYOBB FELADATA ELŐTT ÁLLÓ” ORBÁN VIKTORHOZ
  Ügyes szónok vagy. Sikeres vagy a rábeszélésben, hogy ennek az agyonadóztatott, kizsigerelt, végletekig kimerített magyar népnek a tömegei fogadjanak el ismét első számú vezetőjüknek. Nagyon hatásos volt, ahogy a 2010.április 11-i első forduló eredményhirdetése után azt nyilvánítottad ki, hogy „minden idegszálammal érzem: életem legnagyobb feladata előtt állok”.
  Miért kell mégis ócska pózolásnak nevezni, amit tettél? Miért muszáj kijelenteni, hogy üresek szavaid, minden erkölcsi és valós tartalom nélkül valók?
  Azért, mert az ország népe úgy kellett hallgassa szavaid, hogy az előző 20 évben keresztülgázolt rajta, alaposan megsanyargatva kipréselt belőle minden erőt annak a hatalomnak az úthengere, amelynek Te is részese vagy, Ráchel-Sára-Gáspár-Róza-Flóra névadója!
  Már az is nehéz volt neked, hogy 1 percig némán állva tisztelegj a Trianoni Diktátummal szétszaggatott Haza sorsának, 1990.VI.04-én. Hátsótokat mutatva kivonultatok, és Te voltál, aki ezt a gyalázatot vezetted!
  Utad egyenesen vezetett innét a csonka ország EU-börtönbe tereléséig, a multik talpnyaló kiszolgálásáig, Gyurcsányék tobzódásának ölbe tett kezű -ám „magatokat ügyesen kidumáló” – részvétlen asszisztálásáig. A gombamód szaporodó idegen lakóparkok eltűréséig, nekik való szálláscsináló ténykedésetekig.
  Már 1989-ben tudtad, hogy a paraziták oldalára kell állnod, a szipolyozott magyarság sorsában nem osztozol, hanem maradsz a vérünk szívásából hasznot élvezők között.
  Ennek beismerése lenne egyetlen feladatod. Ám erre képtelen vagy. Akkor pedig…Nos, akkor játssz tovább, Vitya! Hízelkedőid, önmagukat is megtévesztő híveid melletted maradnak mindaddig, amíg hasznot húzhatnak imádásodból.
  Az igazi feladat: a Te és „híveid” körének félreállítása – a nemzet felemelkedésének útjából.

 4. Kiderül, hogy mivel nincs más a porondon, korrupt, hazaáruló bűnözőkből kénytelen Orbán összetákolni valamiféle kormányzatot, erkölcstelen, tolvaj férgekből, mint amilyen saját maga is. Kellemes zuhanást, Magyarország, nyugodj békében!
  Orbán fedezetet nyújtott Pintér ex-főrendőrökből és Fideszes gazemberekből felépített nemzetközi maffia-hálózatának, amely működéséből kifolyólag sok Nokiás dobozt vitt neki is a postás. Csintalan a széfjében őrizget leleplező iratokat, Orbán olajos ügyekben, cigaretta és szeszcsempészeti ügyekben, illegális földeladási ügyekben való érintettségéről, és ez jelenti Csintalan életbiztosítását, mint mondja.
  Ha az Orbán-Pintér foci elkezdődne a parlamentben, ez a széf örökre zárva maradna.
  A FIDESZ volt MSZMP-sekből csinálna minisztert, képviselőket.
  Kövér László – KISZ titkár és a MSZMP Központi Bizottsága és az alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa
  Orbán Viktor – Gimnáziumi, majd egyetemi KISZ titkár (Orbán apuka párttitkár volt az átkosban.)
  Mikola István – Hazafias Népfront, elnök
  Fónagy János – MSZMP tag
  Vonza András – MSZMP tag
  Szabadi Béla – MSZMP tag, munkásőr
  Varga Mihály – KISZ titkár
  Rogán Antal – KISZ titkár
  Deutsch Tamás – KISZ titkár
  Orbán Győző – párttitkár (Orbán anyuka pedagógusi pályát cserélte fel egy pártbizottsági állásért.)
  Pozsgai Imre – MSZMP KB tag
  Szűrös Mátyás – MSZMP KB tag
  Stumpf István – MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök
  Járai Zsigmond – MSZMP tag, kormánytag, III/2 besúgó, szabadkőműves
  Matolcsy György – MSZMP tag, III/2 ügynök
  Martonyi János külügyminiszter-jelölt : volt MSZMP tag, kormánytag, III/2 besúgó. Bilderberges szabadkőműves
  Ligetvári Ferenc – MSZMP tag
  Chikán Attila – MSZMP tag
  Farkas Flórián (Lungo Drom) : a Fidesz díszcigánya, bűnöző, kegyelemmel úszta meg a börtönt, az ügyét 30 évre titkosították
  Pintér Sándor belügyminiszter-jelölt : – MSZMP titkár, olajbűnöző, maffiózó, a szemkilövető Görényi Péter csókos haverja és üzlettársa, egyszer már első fokon elítélt bűnöző. Nem hogy belügyminiszteri szék, hanem villamosszék járna neki, a görénynek.
  Széles Gábor : az Ikarus és ezzel sok ezer munkahely tönkretevője, politikai szélkakas, és szélhámos.

 5. Talán emlékszünk arra,hogy cionista segédlettel hogyan
  tették tönkre a Kisgazda Pártot a Fidesz politikai leszámolása során.Embereket tettek tönkre,kíméletlen eszközökkel
  Ligetvári Ferenc minisztersége alatt Dr.Tímár György cionista társaság vezényletével Torgyán-féle bűnök elsimításával.Erről nagyon
  pontos képet ad Gordos
  Dénes honlapja http://www.gordosdenes.hu taglalva a rendszerváltás buktatóit,annak magyarellenes vonásaira is
  kitér.Ott vannak ők mindenütt, a nemzet pedig
  kifosztva,átverve sínylődik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük