KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A START-III felfüggesztését az USA külpolitikája eredményezte

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Oroszország START-ban való részvételének felfüggesztése az Egyesült Államok külpolitikájának eredménye – jelentette ki Vjacseszlav Volodin, az orosz Állami Duma elnöke. Sürgette az amerikai kongresszusi képviselőket, hogy ismerjék fel végre a helyzetet, amelyet Joe Biden elnök hibás politikája eredményezett.

„Hazánk és polgáraink biztonságának kérdésében elfogadhatatlan, hogy Oroszországgal az ultimátumok nyelvén beszéljünk”

írta Volodin a Telegramon.

Emlékeztetett arra, hogy az Állami Duma február 22-én mérlegeli Vlagyimir Putyin kezdeményezését a START III felfüggesztésével kapcsolatban.

„Az Egyesült Államok azzal, hogy felhagyott kötelezettségei teljesítésével, és elutasította hazánk globális biztonsági kérdésekre vonatkozó javaslatait, lerombolta a nemzetközi stabilitás architektúráját. Konfliktusok és kihívások állapotába sodorták a világot”

– mondta az Állami Duma elnöke.

Vlagyimir Putyin orosz vezető február 21-én bejelentette, hogy Oroszország felfüggeszti részvételét a stratégiai offenzív fegyverzetcsökkentési szerződésben.

Moszkva nem lép ki a megállapodásból, viszont felfüggeszti részvételét – jegyezte meg az elnök.

Az Egyesült Államok Nemzetbiztonsági Tanácsa közölte, hogy az Egyesült Államok képviselői készek találkozni az  orosz kollégákkal, hogy megvitassák a START és a stratégiai stabilitás témáját.

Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: