KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A START-III felfüggesztését az USA külpolitikája eredményezte

Oroszország START-ban való részvételének felfüggesztése az Egyesült Államok külpolitikájának eredménye – jelentette ki Vjacseszlav Volodin, az orosz Állami Duma elnöke. Sürgette az amerikai kongresszusi képviselőket, hogy ismerjék fel végre a helyzetet, amelyet Joe Biden elnök hibás politikája eredményezett.

„Hazánk és polgáraink biztonságának kérdésében elfogadhatatlan, hogy Oroszországgal az ultimátumok nyelvén beszéljünk”

írta Volodin a Telegramon.

Emlékeztetett arra, hogy az Állami Duma február 22-én mérlegeli Vlagyimir Putyin kezdeményezését a START III felfüggesztésével kapcsolatban.

„Az Egyesült Államok azzal, hogy felhagyott kötelezettségei teljesítésével, és elutasította hazánk globális biztonsági kérdésekre vonatkozó javaslatait, lerombolta a nemzetközi stabilitás architektúráját. Konfliktusok és kihívások állapotába sodorták a világot”

– mondta az Állami Duma elnöke.

Vlagyimir Putyin orosz vezető február 21-én bejelentette, hogy Oroszország felfüggeszti részvételét a stratégiai offenzív fegyverzetcsökkentési szerződésben.

Moszkva nem lép ki a megállapodásból, viszont felfüggeszti részvételét – jegyezte meg az elnök.

Az Egyesült Államok Nemzetbiztonsági Tanácsa közölte, hogy az Egyesült Államok képviselői készek találkozni az  orosz kollégákkal, hogy megvitassák a START és a stratégiai stabilitás témáját.

Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük