KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Raiffeisen bank nem csak átveri az ügyfeleit, hanem az életükre is tör

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Már nem csak azon kell megbotránkozni, hogy a biztonsági őr békés ügyfeleket felszólítás nélkül lefúj paprika spayvel, hanem különösen azon, ahogyan a rendőrség a bakárok parancsára megpróbálja eltusolni az esetet.

https://youtu.be/hxrexbwBY48

Balog István, a Jogállamért Egyesület elnöke amolyan modern kori kuruc-labanc összecsapásba keveredett, mint 312 évvel ezelőtt Esze Tamás.

Esze Tamás a Rákóczi szabadságharc kitörésének meghatározó alakja abból tartotta el családját, hogy sót szállított Máramarosból Debrecenbe. 1702 -ben a tiszaújlaki sóház osztrák tisztviselői hamisan megvádolták só lopással, elvették a sórakománnyal teli szekerét és kifosztották tarpai portáját. Ezzel ellehetetlenítették, és bujdosóvá tették. Esze Tamás amint tehette elégtételt vett, 1703. május 24-én reggel bujdosókból és károsultakból álló két gyalogoscsapattal és 40 lovassal rajtaütött a tiszaújlaki sóházon, a​ ​15 főnyi őrségből négyet levágtak, a többi beállt közéjük, de ami fontos, és ez az esemény a Rákóczi szabadságharc hadi eseményeinek kezdetét jelentette.

312 évvel később :
Balog István a Jogállamért Egyesület elnöke betért az egyik jelenkori sóhivatalba, osztrák tulajdonú Raiffeisen bankba, hogy számon kérje, miért fosztották ki aljas módon egy általa képviselt károsultat, miért lehetséges az, hogy S. Eta a felvett 480.000 Ft-ra azt követően, hogy 900.000 Ft – ot kifizetett, még 1.500.000 Ft -​ ​tal tartozik.

Megkérdezte azt is, hogy ha ilyen feltételekkel magánszemély folyósított volna hitelt, akkor a jelen törvények szerint vajon hol töltené a szabadidejét, illetve jegyzőkönyvet kért arról, hogy miért nem tudnak az ügyben tájékoztatást adni az alkalmazottak. A sóhivatal/bank biztonsági őre válaszként úgy lefújta könnygázzal, hogy még a bankfiókot is be kellett zárni az elviselhetetlen állapot miatt.

Vagyis: Meg meri tenni egy Osztrák tulajdonú kifosztó Magyarországon, hogy egy hivatalos minőségben eljáró érdekvédőt, egy jogos panasz kapcsán könnygázzal terrorizáljon. Nos itt kezd aktuálissá válni a hasonlat Balog István, és Esze Tamás között.

Ez is érdekelheti:  Berliner Zeitung: Pánikhangulat az ukrán vezetésben

Esze Tamás amint meg tudta szervezni az ellenállást bizony visszatért, és ütött akkorát, hogy szabadságharc lett belőle, mert nem tűrte, hogy megalázzák és kifosszák sem magát, sem a hozzá hasonlókat. Abban biztos vagyok, hogy Balog István sem hagyja annyiban, és hogy igazságunk legyen, mellette a helyünk, és azok mellett, akik az igazság miatt vállalják a konfrontációt is.

Tatár József

NA, ez az, amiről a sajtónak zengeni kellene. Nem mindenféle figyelemelterelésként bedobott gumicsontokat kellene rágniuk.

Az áldozatok egy rövid felháborodást terveznek szerdán a Nyugati téren.

Eseményoldal itt található: https://www.facebook.com/events/585781644897258/

Póka László, Nem Adom A Házamat Mozgalom

NIF

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

7 thoughts on “A Raiffeisen bank nem csak átveri az ügyfeleit, hanem az életükre is tör

 1. Mikor Rózsa Sándor felült a lovára, még nem a szegény embereket fosztogatta!

  És nem használt se gumilövedéket, se gázsprét a rabláshoz.

 2. Eljött az ideje a rendet tevésnek mert nagyon elszaporodtak és elszemtelenedtek a férgek.
  H.B.
  Adolf Hitler (Német forradalmár):
  „A zsidó mindig megmarad annak a parazitának, élösködönek, aki mint a szaporodó bacillus terjed azok között a nemzetek között, ahol megtürik és befogadják öket. A hatás, amit jelenlétük az Árja nemzetekben okoz egyenlö azzal, mintha egy vámpírt fogadnánk be családtagnak: amint otthonosan érzi magát a vendéglátók között, módszeresen hozzálát a befogadók vérének teljes kiszívásához…!”

 3. Kérném a biztonsági őr nevét, címét és ha van, fényképét is közzétenni!

 4. Ha az emelt összeget pedig nem törleszti, átadják a végrehajtóknak (ügyintézés plusz 320 ezer forint, ezt többször megismételve jól föl lehet nyomni még a tartozást!) majd kezdődhet a pökhendi behajtási csoporttal való egyezkedés és levelezés. A névtelenségbe burkolózó Alkotmány utcai bankosok viszont mint a papagájok ugyanazt a választ adják, hivatalos aláírás, bélyegző nélküli. Soha nem felejtik el odabiggyeszteni, hogy a magyar törvényeket nem tartják be, s ha nem tetszik forduljanak a Pénzügyi Békéltető Tanácshoz. Ott a megjelenő ráfázol bankos alkalmazott gúnyos mosollyal a szája sarkában eljátszikázik a mobilján, a magyar ügyfél érdekének figyelmen kívül hagyásával kiszolgálva az idegen érdeket.
  Megszabadulni igen nehéz tőlük, mert hetente változtatják a végösszeget. Mást írnak mint mondanak, majd a bankfiókban közlik, hogy rosszul lett tájékoztatva az ügyfél, nem annyit, hanem még többet kellene fizetni. A miértre két kilónyi, értelmezhetetlen számok nélküli képletekkel válaszolnak. A postaköltség „természetesen” az ügyfelet terheli, nehogy a jöttmenteknek ne legyen meg az extraprofitja.
  Összegzésül: a kis osztrákok bevallottan figyelmen kívül hagyják a magyar törvényeket, hülyének nézik az ügyfeleket, a zavarosban halászókra jellemzően nem tudja a bal kéz mit csinál a jobb alapon működnek.Látszólag
  elérhetetlenek, megfoghatatlanok, aminek véget kell vetni.
  Elvettek ők már annyit a magyar ügyfelektől, hogy unokáik is jól élhetnek. Javaslom nekik, hogy az általuk alaposan földúsított uzsorára kiadott összegeket írják jóvá, és húzzanak el hazánkból. A kamarilla politikájuk helyett, újból házasodjanak nagy haszonnal, amit évszázadokon át tettek.

 5. Kedves Károsultak.Félreértés ne essék én nem a bankokat védem.Hogy átverték a kuncsaftjaikat világos.De csak azt lehet átverni aki hagyja magát.Nem a bankok mentek kölcsönért hanem önök.Svájci hitel,€-hitel,forint hitel.KIdobjuk a régi TV-t veszünk shopingolás közben egy újjat kétszer akkorát mint ami volt.Elég csak aláirni,és kész. új autó.új ház, Senki nem tartot pisztojt a fejükhöz és kényszeritette öket kölcsön felvételre.Egyébként se tett volna egy elsütött pisztoly nagy kárt a fejükbe mert ugyis üres, ezeknek a károsultaknak a feje.Most nyafognak sirnak az államot szidják.Önmagukat kellene szidni,hogy olyan ostobák voltak hogy azt az egzisztenciát amit 30-40.év alatt összehoztak egy perc alatt a kabzsiságuk miatt kockára tették .Vesztettek.Ha egy rulett kasinóba a kék szinre teszek és a vörös nyer,Obégathatok hogy adjátok vissza a pénzemet. Minden ilyen károsul megérdemli a sorsát. Végre fel kellene már nőni 2015-irunk. Szavaz a Fideszre kapsz 1000 Fr érte és rá szavaztak. Itt az eredménye. 1000-2000 Ft-ért ha kell még az A……..is eladnák.Ha megszólal a Magyar Himnusz ülve maradtok.Azt kaptátok amit választotatok.

 6. Hogy kinek üres a feje, azt az Ön hozzászólása bizonyítja. A tájékozatlansága förtelmes, összekever mindent, vádaskodik, ahelyett, hogy venné a fáradtságot s legalább az interneten tájékozódna. S hogy jön Ön ahhoz, hogy a károsultakat még azzal is megrágalmazza, hogy Himnusz alatt ülve maradnak?

 7. „Az emberszerű külső alatt egy lárva morálja húzódik meg, amely a zsákmányra nyáladzik és mindenre képes, hogy azt megkaparintsa, főleg ha van még hozzá hatalom is!
  Hazudni, csalni, lopni, megjátszani magukat, ez nem ár érte, a konc a fontos!
  Miért lehetséges ez? – kérdezhetnénk jogosan.
  Erre a válasz az: MERT NEM TANULTUK MEG MÉG MINDIG FELISMERNI ŐKET!!!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük