KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

"A privatizáció az ország leépítésének programja volt, háborús szintű pusztítás"

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A következő videóban részletesen kielemzik miként is zajlott hazánk szétrablása.
Előzetesen nyugtató bevétele ajánlott!
A filmet innen lehet letölteni:

https://mega.nz/#!Mg8ABITD!BNdTnd4FM9vNlAAU7G7ogMJQDJAqcAF7EGDPlWld0TI
A film eredeti címe:
„Magyarország leépítésének programja volt a privatizáció, háborús szintű pusztítás”
 Nemzeti InternetFigyelő (NIF)
 
 

Ez is érdekelheti:  Hatalmas szívás a Momentumnak, kibuktak a Fővárosi Közgyűlésből

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

5 thoughts on “"A privatizáció az ország leépítésének programja volt, háborús szintű pusztítás"

 1. Az en velemenyem mindent de mindent ez az idiota nemzet, igen holgyeim es uraim nem tevedes idiota nemzet, ami tortent 1000 ev ota es a mi torteni fog vele ha minden jolsikerul a kovetkezo 100 evben tokeletessen megerdemelt, a hulyeknek es gyavaknak mindent amit reajuk pakolnak megerdemelt, mikor a feudalizmus uralkodott nekunk nem volt jo miert, mert tobbet akartunk es mast, a kapitalizmus, nem volt jo mert mi a szovjet mintara, komonizmust, akartunk, es bejott, akkor viszont mar az nem volt jo pedig a villag legcsodalatosabb tarsadalmi rend amit ember ki tudot agyalni ezen a foldon, de nem lehetett jo mert a leg marhabbak kaptak a dirigens dobogokat, a diletans barmok, delibab kergeto muveletlen iskolazatlan dologkerulo zsellerek, aki pofazni azt tudtak, csak gondolkozni az esett nehezukre, mert nem is volt agyuk es ma sincs, es mar kozmegelegedetsegre jott a kapitalizmus megint, es a muveletlen tolvaj barmok antal es az utana jovo nyugat imado, alacsony pozicioju, komcsi disznok, amit nem tudtak ellopni mert hianyzott a szakmai tudas, mezo es ipar, valamint minden kozgazdasagi meg alap szinten is, azokat engetek megsemisiteni, a tobbit pedig minden tovenyesseget mellozve elloptak, szinte ez az idiota hulye esztoprony neptol es meg ez a sok hulye meg tapsolt is nekik, es hozza, udvozoltek a legbol kapott szabasagot, jogot allitolagos szolas es velemeny nyilvanitast, es szepen setaltunk be a sajat magunk epitett csapdaban, most meg mindenki hoborog , a pofajaval szabadsagharcos, de te kezd el es mi majd megyunk, ezt a nepet mar nehany ezerforintal le lehet kenyerezni, nehany ostoba igeret egy gyoztes fudbal mecs, ennyi eleg es minden meg van bocsajtva, es mar mehet is minden tovabb csak ugy mint azelott, undorito egy nepek vagyunk megerdemlunk minden szart, amit rank kennek , aruszki elnyomas nem volt jo most egesz europa elnyomassa az kurvara jo, mehetunk robotoni es kihordani aloluk a human fekaliat, erre jo a magyar ithol es kulfoldon eggyarant, udvozlok mindenkit es kivanok sokszerencet az elkovetkezo esztendokre nimcsovics gergely.

  1. A leghatározottabban visszautasítom az előző hozzászóló magyar ellenes szavait. Nem a magyar nép a hülye, meg ostoba, meg mindenféle lenéző jelzőt hordozó, hanem az, aki ilyen hangnemben ír a magyar népről, az eredetében az igazság és szeretetvallás népéről.
   Igen, Nimcsovics Gergely te vagy a hülye, meg ostoba, amiért úgy írsz a nemzetemről ahogy a fenti soraidban olvasható.
   Tudd meg, ha eddig nem tudtad, a magyarokat az ellenségeik tették óvatos, mindenáron a túlélésért küzdő néppé, a százszoros túlerővel szembeni 1000 éves küzdelmeiben.
   Meg az is lehet, hogy nem is vagy magyar???

 2. fájó szivvel el kell ismernünk, hogy a T. Nimcsovics Gergely úr keserű szavaiban van némi igazság. De ebbe nem szabad belenyúgodni…

 3. Talán még igaz is lehetne lényegében a fenti hozzászólás,azzal a cseppnyi kiegészítéssel, hogy beleszólása a Magyar Népnek,bármibe is,legfeljebb annyiban lehetett, hogy „megnyilvánulása esetén,a mártír,vagy az áldozat szerepe közül választhatott. Ebben az országban, mihez van joga a Magyarnak? Azon kívül,hogy befoghatja a pofáját,robotolhat,reggeltől estig,vagy felfordul. A fizikai igények után lehet csak a szellemi igényekkel foglalkozni. Üres hassal nemigen lehet Mozártot hallgatni. A mindenkori vezetők(?)pedig ügyeltek,ügyelnek arra,hogy a többség éhes maradjon. Ez biztosítja az ő hatalmon maradásukat. „mert a hatalom csak úgy tudja fenntartani azt a hamis látszatot,hogy szükség van rá,ha folyamatosan rettegésben tart.

 4. Aki figyelmesen végignézte a filmet, egyértelművé válhat, hogy NEM a Magyar Nemzet idióta, hanem azok az aljasok, akik e néphez tartozónak csak álcából mondják magukat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük